Χακί: To σούπερ χρώμα του Φθινοπώρου

 

Η αρχή έγινε όταν πρωτοείδα αυτό το πολύ ασυνήθιστο βερνίκι νυχιών σε χακί απόχρωση από την Essie και μετά σιγουρεύτηκα όταν είδα τις αποχρώσεις στο νέο φθινοπωρινό μακιγιάζ της Mac αλλά και του Body Shop.

 

essie-xaki mac-xaki

skia-xaki-small khol-xaki-small

Λοιπόν  νομίζω ότι το πιο trendy χρώμα του φθινοπώρου θα είναι το χακί-λαδί, αυτή η πολύ γλυκιά απόχρωση του πράσινου.

Εγώ πάντως, δεν βλέπω την ώρα να συνδυάσω το  βερνίκι νυχιών της Essie με το eyeliner της Mac και την  σκιά τoυ Body Shop (στο Body Shop βρήκα και ένα φοβερό μολύβι khol το Kajal Eyeliner στην ίδια απόχρωση για πιο εντυπωσιακό βραδινό look) και νομίζω ότι θα είναι πραγματικά ένας σούπερ συνδυασμός. Εξάλλου αυτές οι αποχρώσεις δεν είναι σκληρές ούτε πολύ σκούρες και χειμωνιάτικες άρα νομίζω ότι είναι ότι πρέπει για να μας εισάγουν απαλά και με στυλ στη νέα σεζόν.

Συμφωνείτε?

3 Σχόλια
  1. Στα νύχια δν ξέρω αν θα το τολμούσα, αλλά στο μακιγιάζ των ματιών πρέπει να είναι τέλειο και με τη σωστή εφαρμογή θά είναι για όλες τις ώρες από το πρωί ως το βράδυ.

  2. Δεν είναι κακό το χακί βερνίκι, μπορεί να το δοκιμάσω! Ειδικά με χουχουλιάρικα πουλόβερ θα δείχνει ωραίο!! Όσο για τα μάτια εννοείται ότι το προτείνω το χακί, ειδικά για κοπέλες με καστανά μάτια! Μ’αρέσει πάρα πολύ!! 🙂

  3. Εχω αγορασει ηδη απο περυσι το λαδι-κυπαρισσί βερνικι νυχιων της Orly!!!!!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΡΩΜΑ!!!!!!! Θεωρω οτι πηγαινει σε ολες!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.