Δώρο: Μαθήματα Μακιγιάζ Giorgio Armani!

ARMANI-AARON

 

Τι θα έλεγες αν σου πρότεινα να κάνεις εντελώς δωρεάν ένα σεμινάριο μακιγιάζ με τα εξαιρετικά προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης Giorgio Armani;

Στο σεμινάριο διάρκειας περίπου 1 με 1,5 ώρα οι expert make up artists του Giorgio Armani, θα σου μάθουν τις σωστές τεχνικές που θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά σου, θα σε ενημερώσουν για τις αποχρώσεις που σου ταιριάζουν, θα σου διδάξουν τρυκ και θα σου δώσουν συμβουλές και tips. Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ που θα μπορείς μετά εύκολα να υιοθετήσεις και μόνη σου και να γίνεις η expert make up artist του εαυτού σου.

Extra Bonus: Όταν τελειώσει το σεμινάριο και αφού ολοκληρωθεί το μακιγιάζ σου, φεύγοντας θα πάρεις μαζί σου δώρο και ένα όμορφο τσαντάκι με προϊόντα Giorgio Armani!

Το event των Giorgio Armani Master Classes θα διεξαχθεί στην μπουτίκ Giorgio Armani στο Hondos Center στο Κολωνάκι Μέρλιν 6, από την Δευτέρα 13 έως το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να έχεις αυτή τη μοναδική ευκαιρία, είναι  να καλέσεις  στο τηλέφωνο 210 3390280 για να κλείσεις έγκαιρα το ραντεβού σου.

Ότι καλύτερο για να  ανανεώσεις το look σου στην αρχή της νέας σεζόν!

21 Σχόλια
  1. Δυστυχως το τηλεφωνο που δινεις δεν το σηκωνει κανεις! 🙁

  2. καλημέρα! electra πήρα εχθές και έκλεισα ραντεβού, χρειάστηκε να επιμείνω αρκετά μέχρι να το σηκώσουν και πρέπει να πήρα γύρω στις 5 φορές! τελικά όμως τα κατάφερα και είμαι πολύ χαρούμενη που θα πάω!
    beautyblog ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

  3. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΜΑ ΠΑΩ ΣΕ ΦΙΛΩ!

  4. Κι εγω τα καταφερα ευτυχως, κι απ’οτι μου ειπε ο νεαρος ειχε μονο 2
    διαθεσιμα ραντεβου! κι εγω χαρηκα που το προλαβα!! :):)

  5. Μόλις γύρισα από τα Hondos Center…
    ‘Hταν τέλεια!!!!!!!!Μακάρι να μας δίνεται συχνά η ευκαιρία για τέτοια δωράκια….!!
    Ευχαριστούμε πολύ!!!!

  6. Κι εγώ παρακολούθησα το “μάθημα”, ήταν πραγματικά καταπληκτικό , όπως και τα δώρα που μας δόθηκαν! Σας ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία να μάθω τόσα χρήσιμα πράγματα!

  7. Κορίτσια χαίρομαι πάρα πολύ που σας άρεσε! Και σας υπόσχομαι ότι σας περιμένουν πολλές ακόμα εκπλήξεις!

    Φιλάκια!

  8. ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΔΥΟ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΝΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ-ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ GEORGIO ARMANI!!!!! Ο ΧΩΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΤΙΚ ΤΟΥ ΑRMANI, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΜΠΟΥΤΙΚ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΟΣ Ο MAKEUP ARTIST ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ, ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟΙ.. ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ. ΗΠΙΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΑΣ, ΜΑΘΑΜΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤRICKS ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ, ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΚΙΓΙΑΡΟΥΜΕ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΚΙΓΙΑΡΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ…. ΤΟ ΧΑΟΣ!! ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ!! ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ, ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΑΣ… THANKS BEAUTYBLOG!!!!

  9. Eκπληκτικό το σχόλιό σου Λιανάκι. Σου υπόσχομαι σας περιμένουν πολλά ακόμα τέτοια δώρα αυτή τη χρονιά!

    Φιλάκια

    η blogger σου

  10. Kalispera girls!!!
    Xhtes imoun kai gw me tin adelfi mou sta Hondos sto Kolonaki
    gia to seminario!
    Ta proionta tou Armani itan katapliktika,opws episis
    kai o Manos pou mas voithise para polu kai mas emathe nea
    mustika omorfias!!!!!
    Perasame teleia!!!!
    Euxaristoume polu
    Filakia
    xxx

  11. itan mia eyxaristi ki endiaferousa embeiria,nomizw oles lysame polles apories mas kai to simantikotero…mathame ti tairiazei se mas kai mono!!
    eyxaristw ki egw gia to omorfo prwino,eyxomai kali synexeia ki oso gia ti blogger mas..ta logia einai peritta!!
    kalo fthinopwro se oles!

  12. Piga kai egw simera sta Hondos Center!
    H Katerina kai o Manos para ma para poly kaloi kai exipiretikoi!!!, ematha nea mistika omorfias, perasa teleia!!!
    Na mas enimerwnete sinexeia gia tetoia event…

  13. Απόλαυσα κι εγω χθες την καταπληκτική εμπειρία του σεμιναρίου με τα υπέροχα προιόντα Armani. Μάθαμε πολλα από τα μαγικά χέρια του Μάνου και την εμπειρία της Κατερίνας και περάσαμε υπέροχα. Η ιδεα του διαδραστικούς σεμιναρίου ήταν καταπληκτική. Σας ευχαριστώ πάρα παρα πολυ για την ευκαιρία. Μακαρι να το έκαναν και άλλα Brands για να εχουμε την ευκαιρια να τα γνωρίσουμε καλύτερα.

  14. Θέλω και εγώ να σας ευχαριστήσω με την σειρά για την μοναδική ευκαιρία που μου δώσατε εχθές να νιώσω και εγώ σαν από τις χιλιάδες star που εμπιστεύονται την ομορφιά τους στον υπέροχο Giorgio Armani.
    Μάνο ήσουν πραγματικά κορυφή με τις συμβουλές σου το πρωινό μου μακιγιάζ ήταν σούπερ
    Κατερίνα ήσουν πολύ γλυκεία και με βοήθησες και εσύ στα βήματα πώς να δημιουργήσω «eyes to keel»…..όσο για την μασκαρα απλά προσκυνώ!!!
    Δεν θέλω όμως να ξεχάσω και το μοντέλο μας την Δήμητρα η όποια είναι πανέμορφη και να της ευχηθώ καλή σταδιοδρομία από δω και πέρα στο modeling
    Τα προϊόντα ήταν μοναδικά όπως και τα δωράκια
    Σας ευχαριστώ και πάλι ……ελπίζω να σας δω όταν θα έρθω στο Κολωνάκι.

    Αγγελική

    ΥΓ: το άρωμα ……………ήταν μοναδικό μόνο που δεν θυμάμαι ποιο ήταν 

  15. hey! xthes piga mazi me mia fili mou kai parakolouthisame to mathima (kai h triti tis pareas htan h Aggeliki, pou poly xarika pou tin gnorisa)…exo na po ta kalitera kai ena megalo efxaristo pou mas enimeroses!

    h Katerina htan glikitati kai o Manos aplos anepanaliptos…katerripse pollous “mithous” tou makigiaz! kai exei KATAPLIKTIKO xeri…

    to olo concept (apo to stand os ta dorakia) eixan mia idiaiteri aisthitiki kai se kanoun aplos na agapiseis ta paidia kai ta kallidika…

    kleinodas thelo na anafero pos ta dorakia htan yperoxa kai efxomai sto mellon na exoume kai alla tetoia omorfa happenings!!!

    htan oti prepei gia na artxisei to fthinoporo!

    kalo SK koritsia!

  16. Danai moy kai ego xarika pou sas gnorisa eisaste kai oi dio glikitates
    Filia Polla

    kai paidia theloume ki allaaaaaaa seminariaaaaaaaaaaaaa

    filiaaaaaaaaaaaa

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.