Sally Hansen: Ακρυλικό Τζελ για τα νύχια στο σπίτι μου; Yes please!

sally-hansen

Tα νύχια μου-δυστυχώς- σπάνε εύκολα. Ειδικά όταν δεν είναι βαμμένα σπάνε ακόμα πιο εύκολα. Και πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό από τα μαλακά νύχια που φθείρονται και χαλάνε μια κατά τα άλλα προσεγμένη εικόνα. Δεν ξέρω ίσως έχει να κάνει με την καθημερινή ασταμάτητη χρήση του υπολογιστή μου – αλλά σπάνια μου μεγαλώνουν παραπάνω από δυο πόντους.

 

Καταλαβαίνεις βέβαια ότι  μου αρέσει πολύ το μόνιμο γαλλικό μανικιούρ με ακρυλικό τζελ και συνήθως το προτιμώ διότι σκληραίνει τα νύχια μου και τα βοηθάει να μη σπάνε. Γι αυτό ενθουσιάστηκα όταν πριν από λίγες μέρες μου έστειλαν το νέο βερνίκι της Sally Hansen με το όνομα (και πράγμα) Hard as Wraps.

Πρόκειται για ένα ισχυρό ακρυλικό τζελ που σκληραίνει τα νύχια σε ένα μόλις λεπτό και τα προστατεύει από τις φθορές και το ξεφλούδισμα. Εννοείτε ότι το δοκίμασα την ίδια στιγμή και μου άρεσε πάρα πολύ. To τζελ με ένα μόνο πέρασμα σκλήρυνε ορατά τα νύχια μου ενώ άφησε ένα πολύ όμορφο λαμπερό τελείωμα που έδειξε τα χέρια μου πολύ περιποιημένα ακόμα και χωρίς να απλώσω από πάνω βερνίκι.

Δοκίμασέ το αν έχεις το ίδιο πρόβλημα με μένα και νομίζω ότι θα μείνεις πολύ ευχαριστημένη. Κοστίζει 13,40Ε και θα το βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα Hondos Center, Aroma, Patistas και επιλεγμένα φαρμακεία.

20 Σχόλια
  1. exypno, alla pos afaireitai?
    exo to idio provlima. h Dermatologos mou mou proteinai na vazo ligi vazelini kathe vradi kanodas elafry masaz…kai nai, kanei thavmata!

  2. πρέπει να έιναι τέλειο. Σύγουρα αποφεύγουμε και το τρύψιμο που γίνεται συνήθως για το τζελ και κάνει ακόμα πιο λεπτό το νύχι με την αφαίρεση του.

  3. to exw dokimasei kai einai teleio!!!! Kai epipleon afaireitai paneukola me ligo aseton!!! Axizei ta lefta tou sto epakro…

  4. Καλησπέρα σε όλες .Ήθελα να ρωτήσω εάν αυτό το βερνίκι προστατεύει και το βερνίκι νυχιών μας ( όταν τα νύχια είναι βαμμένα ) και του δίνει μεγαλύτερη διάρκεια . Γιατί νομίζω όλες θα θέλαμε να κάνουμε γαλλικό μανικιούρ που να κρατάει πολύ περισσότερο …

  5. κ εγω το ιδιο προβλημα εχω..τα νυχια μου σπανε πανευκολα!!θα το δοκιμασω..

  6. to tzel mou eipane oti stin thessaloniki vriskete sta hondos tis egnatias odou k sto katastima tou apolonia palas.

  7. gia galliko manikiour diarkeias(2-3 evd) dokimaste to shellac.verniki neas texnologias..oxi tzel.vgenei me aseton kai den yparxei kamia ftora sto fusiko nuxi.polu kainourio proion…:)

  8. k pesmou perisotera gia ayto se parakalo.pou to vrisko poso kani k an to exeis dwkimasi?

  9. LUCIA KAI EGO THELO NA MATHO GIA AUTO
    SHELLAC …PROTI FORA TO AKOUO..THA TO BRO STA HONDOS GLYGADAS ,ATHINA?

  10. Κορίτσια για να μάθετε ακριβώς τα σημεία που πωλούνται τα προιόντα Sally Hansen πάρτε τηλέφωνο στο 210 7240160 και μιλήστε με την κυρία Αγγελική Κιοφίρη.

  11. πολύ ενδιαφέρον γιατί κάνω τεχνητά νύχια!!!! το τζέλ είναι ωραίο αλλά θέλει τα κατάλληλα εργαλεία! θα το δοκιμάσω σιγουρα!!!!!!! γιατί κάτι τέτοιο χρειάζονται τα νύχια μου επειδή σπάνε εύκολα

  12. Αγγελικη μου σ’ευχαριστω για τις πολυτιμες συμβουλες σου.. (Ελπιδα απο πορτο ραφτη)

  13. polu kalo fainetai alla phga sta hontos kupselis eixe kapoia poionta sally hansen agorasa to hard vs nails alla mallon phra lathos proion k oxi to pio panv pou lete!an mporei as mou pei kapoia mporei na xrisimopoihthei k panw apo to verniki nuxiwn;eixe diafora k mperdeutika!!oso gia to shellac to epsaxsa sto internet alla leei oti thelei lampa uv gia na statheropoihthei isxuei;

  14. Shellac λεγεται η εταιρεια και υπάρχει και σε άλλες εταιρείες, είναι το ονομαζόμενο ημιμόνιμο jel. Η εφαρμογή γίνεται απο ειδικό γιατί θέλει UV λάμπα. Το έχω δοκιμάσει και είναι αρκετά καλό, σε μένα κρατάει 3 εβδομάδες περίπου γιατί δουλεύω πολύ στον υπολογιστή και οι άκρες των νυχιων φθείρονται. To βγάζεις και μόνη σου στο σπίτι αν θέλεις, βουτώντας τα νύχια σε καθαρό ασετόν για αρκετή ώρα και χρησιμοποιώντας ενα ξύλινο στικάκι για τις παρανυχίδες. Καμία σχέση με τη φθορά που προκαλεί το gel. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

  15. Το προιον που προτεινεται τοποθετειται μονο με λαμπα ??

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.