Μακιγιάζ Bobbi Brown: Φθινόπωρο 2010

bobbi-featured

bobbi1-girl

 

«Έχεις διάθεση για λίγο Rock&Roll; Δώσε μας πέντε λεπτά και θα σε μεταμορφώσουμε σε σταρ». Με αυτά τα λόγια προλογίζει η διάσημη make up artist Bobbi Brown την φθινοπωρινή κολεξιόν μακιγιάζ της μάρκας Denim & Rose και συνεχίζει: «Για το Φθινόπωρο εμπνεύστηκα από το ντένιμ – το αγαπημένο μας τζην παντελόνι και πιστεύω ότι και ένα μακιγιάζ ματιών σε αυτήν την απόχρωση ταιριάζει σε όλες.

 

Για να είναι φορέσιμο, ταίριαξα την σκούρα μπλε σκιά με απαλές ροδί αποχρώσεις για τα χείλη και τα μάγουλα. Ο συνδυασμός είναι σπορ αλλά και κομψός, ροκ αλλά και ρομαντικός, μοντέρνος αλλά και κλασσικός»

Μου αρέσουν πολύ τα προιόντα της Bobbi Brown και θεωρώ και την ίδια κορυφαία make up artist. Σύντομα θα κάνω ένα post με κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες συμβουλές μακιγιάζ που δίνει, αλλά προς το παρόν ρίξε μια ματιά στα βασικά προϊόντα της νέας της συλλογής:

Denim&Rose Palette

Μια παλέτα με μπλε, ροζ και γκρι αποχρώσεις για τα μάτια, και ροδί για τα χείλη και τα μάγουλα που δίνει πολλές επιλογές για πρωινό και βραδινό μακιγιάζ. (Εγώ δεν αποχωρίζομαι τέτοιες παλέτες, τις έχω στην τσάντα μου πάντα και ρετουσάρω στη στιγμή το μακιγιάζ μου)

bobbi2-paleta

Sparkle Eye Shadow

Μια σέξι μεταλλική σκιά σε απόχρωση ντένιμ, με ελαφριά φόρμουλα και κρεμώδη βάση που «γλιστράει» απαλά στα βλέφαρα, δεν «τσαλακώνει» και δεν μουτζουρώνει.

bobbi3-eyeshadow

Long-Wear Gel Eyeliner

Το αγαπημένο αδιάβροχο eyeliner σε μορφή τζελ, τώρα σε εκπληκτική μπλε απόχρωση

bobbi4-eyeliner

Extreme Party Mascara

Δίνει μήκος, διαχωρισμό και όγκο στις βλεφαρίδες χωρίς να τις κολλάει. Φέτος θα την βρεις και σε σκούρα ντένιμ απόχρωση και πίστεψέ με δίνει πολύ εντυπωσιακό αλλά και σοφιστικέ αποτέλεσμα .

bobbi9-mascara

Shimmer Lip Gloss

Ένα lip gloss με λάμψη και διάρκεια που δείχνει τέλειο μόνο του ή πάνω από το αγαπημένο σου κραγιόν. Τώρα σε απόχρωση Raspberry.

bobbi5lipgloss

Highlighter Pen

Δώσε στη στιγμή λάμψη στα ζυγωματικά και σε όλο το πρόσωπο με αυτό το ελαφρύ αλλά λαμπερό στυλό.

bobbi6-highlighter

Denim & Rose Brush Set

Τα βασικά εργαλεία για πετυχημένο μακιγιάζ είναι τα κατάλληλα πινέλα. Σε αυτό το όμορφο τζην τσαντάκι θα βρεις ότι χρειάζεσαι για τα μάτια, τα χείλη και τα μάγουλα.

bobbi7-pinela

ΥΓ: Η συλλογή ονομάζεται Denim&Rose. Δεν είναι απλά απίθανη αυτή η φωτογραφία με το τζην παντελόνι και το τριαντάφυλλο στην τσέπη;

bobbi10-denim-rose

6 Σχόλια
  1. Ki egw auto nomiza oti einai koryfaia marka kallyntikvn mexri pou agorasa ena make up kai apogohteytika.
    Sorry gia ta greeklish alla kati symvainei me ta ellhnika kai de mporousaa na grapsw.

  2. Δεν πειράζει για τα Greeklish αλλά θα μας ενδιέφερε λίγο περισσότερο να μας πεις γιατί απογοητεύτηκες γιατί ειδικά τα μέικ απ και τα κονσήλερ της Bobbi Brown θεωρούνται κορυφαία. Εγώ που τα έχω δοκιμάσει κατά καιρούς έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. Πες μας όμως. Περιμένουμε!

  3. kathos kai ego eimai idiaitera ikanopoihmenh apo ta proioda BB, nomizo pos gia na min sou tairiazei to make up, mallon h aisthitikos den sou sinestise to katallilo…opos simvainei exallou syxna (emena mou symvainei syxna pykna me tis mascara) afto pou gia mena borei na einai aplos adiaforo proion gia tin kolliti mou einai thisavros, kai toubalin…tespa, nomizo pos exei megali simasia na pernoume kati pou pragmatika tairiazei stis anages mas…alla gia tin BB kleinodas exo na po ta kalytera…

  4. Καλησπέρα κορίτσια,που μπορεί να βρει κανείς προιόντα Bobbi Brown;

  5. Κι εγώ ενδιαφέρομαι για το gel-liner, γιατί έχω διαβάσει τα καλύτερα..αλλά πού θα το βρούμε?? Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει στα Hondos, Sephora..???

  6. ΟΚ!! Τώρα μόλις βρήκα ότι έχετε ήδη δώσει απάντηση στην ερώτηση μου!
    [“Είναι αλήθεια η Bobbi Brown υπάρχει πλέον μόνο στην Αθήνα στα 2 καταστήματα Attica. Παρόλα αυτά αν θέλετε κάποιο προιόν μπορείτε να επικοινωνήσετε με το stand Bobbi Brown στο τηλέφωνο 211 1802865 και εκεί θα σας πουν πως μπορείτε να παραγγείλετε κάποιο προιόν.”]

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.