Νίκος Αλιάγας: Αρώματα και Κεριά για το σπίτι από τον γνωστό παρουσιαστή

nicos-perfumes

 

Σας αρέσει ο Νίκος Αλιάγας; Δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι ένας γοητευτικός άντρας και επιπλέον είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι ένας πραγματικά πολύ Έλληνας (και όχι απλά με ελληνική καταγωγή)  διαπρέπει στην Γαλλία σαν δημοσιογράφος, παρουσιαστής, showman, τραγουδιστής και πρόσφατα αρωματοποιός.

Αρωματοποιός, διότι αυτό που ίσως δεν ξέρετε για τον Νίκο (ούτε εγώ άλλωστε μέχρι χθες) είναι ότι από μικρό παιδί –όπως λέει ο ίδιος – είχε πάθος με τα αρώματα και τις μυρωδιές. Να τι αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη:

« Όλα τα αγαπημένα μου πρόσωπα και μέρη, είναι αποτυπωμένα στο μυαλό και την καρδιά μου μέσω της αίσθησης της όσφρησης. Η Ελλάδα, το πατρικό μου, οι άνθρωποί μου, δεν είναι απλά εικόνες, αλλά ευωδιές που με οδηγούν στα πιο απίθανα μονοπάτια. Σε ένα ταξίδι στην Grasse την πρωτεύουσα των αρωμάτων στην Γαλλία, γνώρισα την διασημότερη παραγωγό κεριών, ιδιοκτήτρια της εταιρίας Chamo.

 

Αμέσως μου δημιουργήθηκε η επιθυμία να κλείσω τις πιο αγαπημένες μου μυρωδιές σε μια δημιουργία. Οι αναμνήσεις από βασιλικό, μύρο, ίριδα και κεχριμπάρι, ήταν άμεσα συνδεδεμένες με την Ελλάδα, το ίδιο και ο κέδρος που παράλληλα με ταξίδευε στην δεύτερη αγάπη μου, τη Γαλλία. Στη Chamo κατάφεραν να ενώσουν όλες τις μυρωδιές σε μια χωρίς να χαθεί καμία ανάμνηση. Δεν μου ήταν δύσκολο να εμπνευστώ τα υπόλοιπα. Το όνομα του κεριού είναι αφιερωμένο στην επόμενη φορά που θα βρεθούμε στα αγαπημένα μας μέρη, με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.»

 

Εν ολίγοις ο Νίκος δημιούργησε 2 limited edition προϊόντα ένα κερί και ένα αρωματικό χώρου με την ονομασία “ A tout a l’heure” (Στο Επανειδείν) και αν είσαι περίεργη να μυρίσεις τις αναμνήσεις του, να ξέρεις ότι θα τα βρεις αποκλειστικά στα Sephora.

Εγώ πάντως που άναψα το κερί και ψέκασα το άρωμα χώρου στο σαλόνι μου έχω να πω ότι είναι αρκετά ασυνήθιστα με έντονη μυρωδιά που όμως δεν γίνεται ενοχλητική και γλυκαίνει όσο περνά η ώρα. Τι να πω… ο Νίκος είναι πολυπράγμων…

 

 

4 Σχόλια
  1. που μπορούμε να το βρούμε και από πότε, είμαι πολυ περίεργει να το μυρίσω

  2. Vicky στα Sephora μπορείς να το βρεις, το λέει μέσα στο άρθρο! 😉 Για το πότε θα μας πει η Τζούλια! 🙂

  3. Αγαπημένες, όλες οι απαντήσεις μου την Δευτέρα γιατί προς το παρόν προσπαθώ να βρω άκρη με τα χιλιάδες σχόλια για τον διαγωνισμό της Avon!:) 🙂 🙂 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.