Τα Μυστικά Ομορφιάς, της Leighton Meester του Gossip Girl

leighton

Μια χαρά τα κατάφερε η νόστιμη καστανή συμπρωταγωνίστρια του Gossip Girl και πρόσφατα έγινε η πρέσβειρα των προϊόντων περιποίησης μαλλιών Herbal Essences ένα σίγουρα πολύ προσοδοφόρο συμβόλαιο που θα προσθέσει αρκετά μηδενικούλια στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Διάβασε την συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγο καιρό στο αμερικανικό In Style:

Ε: Το πιο σημαντικό πράγμα για τον χαρακτήρα που υποδύεσαι – την Blair Waldorf είναι τα μαλλιά της και τα επώνυμα καλλυντικά της. Το ίδιο ισχύει και σε σένα;

Α: Στην κανονική μου ζωή δεν φοράω καν μακιγιάζ. Λίγο υγρό ρουζ, λιπ μπαλμ και αντηλιακό είναι τα μόνα που υπάρχουν στο νεσεσέρ μου.

Ε: Τώρα που έγινες πρέσβειρα των Herbal Essences ουσιαστικά σε πληρώνουν για να έχεις υπέροχα μαλλιά. Πες μας το μυστικό σου:

Α: Προσπαθώ να τους φέρομαι με αγάπη γιατί πραγματικά «τραβάνε» πολλά. Όταν δεν δουλεύω τα λούζω και τα αφήνω να στεγνώνουν φυσικά. Κάποιες φορές δεν τα λούζω καν την δεύτερη μέρα για να μην τα ταλαιπωρώ. Εννοείτε ότι θέλω να ξεχάσω εντελώς την χρήση θερμαντικών εργαλείων.

Ε: Ούτε μακιγιάζ, ούτε ιδιαίτερη φροντίδα στα μαλλιά, τουλάχιστον πας σε κανένα spa;

A: Πρόσφατα που ήμουν στο Παρίσι επισκέφτηκα ένα spa όπου μου έκαναν απολέπιση σώματος με αλάτι. Μου έτριψαν όλο το σώμα και αν και κατά τη διάρκεια η εμπειρία δεν ήταν και τόσο καλή μετά αισθάνθηκα το δέρμα μου απαλό σαν βελούδο.

Ε: Το στυλ σου στο Gossip Girl είναι του κολεγιοκόριτσου της υψηλής κοινωνίας με τις κορδέλες στα μαλλιά. Αλλά στη ζωή σου είσαι και τραγουδίστρια. Πως αλλάζεις το λουκ σου όταν βρίσκεσαι στη σκηνή;

A: Με την μουσική μου αρέσει τα μαλλιά μου να πετάνε από δω και από εκεί να είμαι ελεύθερη σαν άγριο ζώο. Όταν τα μαλλιά σου είναι άγρια, νιώθεις και εσύ άγρια!

herbal

Δεν υπάρχουν σχόλια προς το παρόν..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.