Madina Milano: Φθινοπωρινό Μακιγιάζ

madina-face-new

Για το φθινόπωρο η φινετσάτη Ιταλική μάρκα Madina Milano εμπνέεται από την μοναδική άνεση που αισθανόμαστε μέσα από τα απλά καθημερινά πράγματα: Ένα ζεστό φλιτζάνι καφέ, ένα κασμιρένιο χνουδωτό πουλόβερ, ένα μικρό μαύρο φόρεμα.

 

Για την Madina, η ομορφιά έχει να κάνει με τις μικρές λεπτομέρειες αλλά και την ποιότητα. Οι πλούσιες καφέ αποχρώσεις του look συνδυάζουν τον αισθησιασμό αλλά και την απλότητα και εμένα πραγματικά μου άρεσε πολύ αυτό το smoky μακιγιάζ σε καφέ αποχρώσεις- το βρήκα ασυνήθιστο και εντυπωσιακό χωρίς να είναι υπερβολικό. Εξάλλου οι καφέ είναι οι αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε απόχρωση επιδερμίδας

 

Πάντως έχω την εντύπωση ότι αυτό το look θα είναι εξαιρετικά σέξι και εντυπωσιακό αν έχετε λευκή επιδερμίδα και καστανά-σοκολά μαλλιά. Αξίζει να το δοκιμάσετε!

Σημειώστε τα βασικά προϊόντα της Φθινοπωρινής συλλογής:
Madina Milano Light Foundation
Madina Milano Paradise Pressed Powder
Beauty Belletto blush No 09
Madina Milano Chrome Lipstick No 003
Madina Milano Go Gloss No 605
Madina Milano Cashmere Eye Shadows No336 (καφέ σκούρα), No337 καφέ
ανοιχτή, Νο 338 καφέ μεσαία
Madina Milano Instant Perl Νο 06
Madina Milano Zoom Mascara

madina-products

Τα προϊόντα Madina Milano τα βρίσκετε στην μπουτίκ Madina στην Κηφισιά Αγ. Τρύφωνος 6 Τηλ. 210 8010648 αλλά και στο on-line κατάστημα καλλυντικών www.beautypaths.eu.

5 Σχόλια
  1. KATAPLHKTIKA PROIONTA KATAPLHKTIKO MAKIGIAZ. TA XRHSIMOPOIO APO TO KALOKAIRI KAI EINA APLA FANTASTIKA!!!!!!!!! TA SYNISTO ANEPIFILAKTA..

  2. Καλημέρα! Στις αρχές Σεπτεμβρίου είχα πάει στο Μιλάνο και είδα τα προϊόντα, τα οποία είναι super! Η Madina έχει δικά της καταστήματα όπου πραγματικά γίνεται χαμός!! Φανταστείτε περίμενα στην ουρά στο ταμείο περίπου 20 λεπτά και οι γυναίκες μπροστά μου είχαν ολόκληρα καλάθια γεμάτα!! Στο Μιλάνο τα Madina κάνουν πάταγο!! Πήρα βέβαια μόνο μία σκιά μπεζ- καφέ η οποία μου αρέσει πάρα πολύ (κρίση – τί να κάνουμε!) αλλά προφανώς και τα άλλα προϊόντα πρέπει είναι πολύ καλά γιατί είχε πολύ κόσμο! Πάντως αυτό που παρατήρησα για άλλη μια φορά και με στεναχωρεί, είναι πως εδώ τα πληρώνουμε λίγο πιο ακριβά απ΄’ότι στο εξωτερικό..
    Στο Μιλάνο επίσης έχει και τα KIKO Cosmetics, είναι λίγο πιο φθηνά από τα Madina αλλά και εκεί είχε πολύ κόσμο! Από εκεί πήρα μία μάσκαρα που από 12€ εκείνη την βδομάδα τις είχαν όλες 4€!!
    Γενικά μου έκανε πολύ εντύπωση πως αυτές οι μάρκες είχαν δικά τους καταστήματα σε 2 – 3 σημεία μέσα στο Μιλάνο – δεν ήταν μέσα σε πολυκαταστήματα μαζί με άλλες μάρκες όπως έχουμε συνηθίσει να τα βλέπουμε εδώ.
    Είναι σαν το κατάστημα της Avon που μπαίνεις μέσα και δεν ξέρεις τί να διαλέξεις γιατί είναι όλα φανταστικά και σε πολύ καλή τιμή, μόνο που εκεί έχει μόνο μακιγιάζ, δεν έχει για το σώμα, κρέμες κ.α…

  3. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας και τα καλά σας λόγια για τα προϊόντα μας.
    Αναφορικά στο θέμα των τίμών θα θέλαμε να διευκρινήσουμε ότι η μικρή διαφορά έγγυται στο γεγονός ότι καθώς η Ιταλία είναι η χώρα παραγωγής των προϊόντων και τα καταστήματα είναι ιδιόκτητα (ανήκουν στην Intercos-το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής καλλυντικών)υπάρχει το περιθώριο να πραγματοποιούνται συχνότερα προσφορές μόνο για την εγχώρια αγορά τους.

    Εμείς, σαν αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της Madina Milano, προσπαθούμε πάντα να διατηρούμε όσο το δυνατόν τις τιμές πιο κοντά σε αυτές της εγχώριας ιταλικής αγοράς.
    Δεδομένης της οικονομικής κρίσης που επικρατεί στη χώρα μας, είμαστε σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με την “μαμά” εταιρεία ώστε να μπορέσουμε να μειώσουμε στο ελάχιστο τη μικρή διαφορά που προκύπτει στις τιμές.
    Αυτό που μπορούμε να εγγυηθούμε για τα προϊόντα μας, είναι η ποιότητα τους και η αποτελεσματικότητά τους, η οποία μπορεί να συγκριθεί με προϊόντα άλλων εταιρειών που βγαίνουν ακόμα και στη διπλάσια τιμή.
    Και πάλι σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.