Burberry Beauty: Ένα lip charm και lip gloss μαζί!

Burberry-Beauty---The-Lip-C

Το είδα και μου άρεσε πολύ. Το Burberry Beauty Lip Charm είναι πραγματικά ένα πολύ  ξεχωριστό αξεσουάρ τσάντας και επίσης ένα ωραίο δώρο για τον εαυτό σου ή για την καλύτερή σου φίλη ειδικά την περίοδο των γιορτών. Όπως όλα τα αξεσουάρ Burberry, η μεταλλική του συσκευασία είναι χαραγμένη με το χαρακτηριστικό καρό Burberry και αποτελείται από 3 κύβους. Το σούπερ είναι ότι ο μεγαλύτερος κύβος περιέχει ένα Lip Gloss στο χρώμα Nude Beige της βασικής χρωματικής παλέτας Burberry Beauty.

To charm θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση για τα Χριστούγεννα του 2010, εσύ στα καταστήματα θα το βρεις από αρχές Νοεμβρίου και εγώ θεώρησα σωστά να σε ενημερώσω από τώρα, γιατί προβλέπεται να γίνει ανάρπαστο!

Κοστίζει 80Ε και το βρίσκεις προς το παρόν εκεί που βρίσκεις και την σειρά μακιγιάζ Burberry δηλαδή στο Hondos Center Απολλώνια Πολιτεία στην Θεσσαλονίκη καθώς και στο Hondos Center της Γλυφάδας (αλλά έχω inside info ότι την μάρκα σύντομα θα την βρίσκεις και σε κατάστημα της Αθήνας, και μόλις μάθω σε ποιό, που θα σε ενημερώσω πάραυτα.)

2 Σχόλια
  1. Τέλειο…!!!!πραγματικά θα αρέσει ως δώρο, αλλά την μεγαλύτερη εκτίμηση θα την έχω από το εαυτό μου. Λέω να το πάρω και για μένα!!!!χιχι

  2. Ειναι πολύ ενδιαφερον και ξεχωριστώ αλλά πιστεύω πως είναι πανάκριβο για αξεσουάρ τσάντας!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.