Happy 1st Birthday beautyblog.gr!

birthday   Πριν από είκοσι μέρες το beautyblog έγινε ενός έτους. Εγώ όμως δεν ήμουν εδώ για να το γιορτάσω μαζί σας – όπως ξέρετε άλλωστε τον τελευταίο μήνα βρισκόμουν με ένα βαλιτσάκι στο χέρι… Δεν το πιστεύω ότι πέρασε ένας χρόνος.  Θυμάμαι ακόμα έντονα το πρώτο δώρο που κέρδισε η Βάσω Λιν. από την Θεσσαλονίκη, τα πρώτα σχόλια από τη Βίκη, τη Τζένη, τη Λιάνα, την Εύη, την Αγγελική τα πρώτα μου μέλη, τη Μαρία, την Κατερίνα, την Τιτίκα και την Μαρία Χαν., την Όλγα, την Μαριάννα, την Δάφνη, την Εύα, την Έλενα, την Γιούλη, την Χαρούλα και λίγο αργότερα την Σταυρούλα, την Ελπίδα, τη Νάνσυ, τη Σοφία, την Θεοδώρα, το Κοκόνι και την Ευξοξία.   Αλλά και τους πρώτους αγαπημένους άντρες: Τον Σώτο, τον Κωνσταντίνο, τον Γιάννη, τον Άγη, τον Λεωνίδα.  Εσείς (και ξέρετε πολύ καλά ποιές και ποιοί είστε…) υπήρξατε η πρώτη μου παρέα, οι πρώτες μου αγαπημένες φίλες και φίλοι.  Και η παρέα μας μεγάλωσε… και τώρα ξαφνικά γίναμε χιλιάδες… Αλλά η κάθε μια και ο καθένας από εσάς τις χιλιάδες είσαστε ξεχωριστοί… …και τα posts του beautyblog γράφονται και θα εξακολουθήσουν να γράφονται για κάθε μια  και κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά.   Πολλά φιλάκια Τζούλια

19 Σχόλια
  1. Χρόνια του πολλά!!!! Ελπίζω να συνεχίσει να μας κρατάει συντροφιά για πολλά χρόνια ακόμη!! 🙂

  2. xronia polla, glyka kai evodiasta! na ‘nai pada gemato me nees idees, omorfous anthropous kai glykes skepseis!

    (episis efxomai na “kataktisei ton kosmo” xixixi)

  3. Χρόνια πολλά beauty blog ! Τζούλια σ’ευχαριστούμε για τις όμορφες ιδέες και προτάσεις σου ! Φιλάκια πολλά !

  4. Και από μένα χρόνια πολλά beauty blog!Aν και δε το έχεις ανάγκη,γιατί είμαι σίγουρη πως θα είναι πάάάάρα πολλά αφού οι αστείρευτες ιδέες της Τζούλιας δε σταματούν ποτέ!!!Φιλάκια.

  5. Χρόνια πολλά Beautyblog να είσαι πάντα καλά να μας ενημερώνεις και εμείς θα είμαστε έδω να περιμένουμε τα νέα και τις προτάσεις σου!!!!!!!!

  6. Χαιρομαι παρα πολυ οταν βλεπω mail απο το beautyblog, ανοιγω γρηγορα για να δω τι καλο θα διαβασω παλι, ενημερωνομαι, συγκρινω, δοκιμαζω, κερδιζω και…ζηλευω τα ταξιδια σου!!
    Χρονια δημιουργικα σου ευχομαι!!!!!

  7. XRONIA POLLA beutyblog!!!!!!!!!!!!!!
    Euxomai panta xares kai epituxies….
    Na sai panta kala kai na se exoume sto pleuro mas
    se kathe aporia kai enimerosi mas….
    Ma panw ap ola thelw na ksereis oti i pareistiki suntrofia tou
    beutyblog einai mia euxaristi nota stin kathimerinotita mas!!!!!!!
    Filia polla…
    xxx

  8. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !! ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BEAUTY ΘΕΜΑΤΑ!!!!

  9. Χρόνια πολλά, γεμάτα χρώματα και αρώματα!

  10. χρόνια πολλά beauty blog!!!! και στα 10,20,30… κλπ κλπ…. να μας δίνεται ωραίες συμβουλές και διαγωνισμούλιδες!

  11. Happy birthday to youououou!!!!! I wish thousands of posts, billions of comments, great beauty tips as always and

  12. Xronia polla , efxaristoume poli gia tin politimi enimerosi pou mas prosfereis !!!

  13. B.B. χρόνια πολλά και δημιουργικά. Να συνεχίσεις για πολλά…. πολλά…. χρόνια ακόμα να μας κάνεις παρέα, να μας δίνεις ιδέες και έξυπνες συμβουλές.

  14. Χρόνια πολλά και αγαπημένα! Χρόνια καλά κ ποιοτικά! Χρόνια χαρούμενα και γελαστά! Χρόνια γερά και σιδερένια! Χρόνια προοδευτικά και καινοτόμα! Χρόνια πολύχρωμα και λουλουδένια! Χρόνια μοναδικά και ανεπανάληπτα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.