Πόσες μέρες ακόμα για τα Χριστούγεννα;

X-mas-tree

 

Θα σας εξομολογηθώ κάτι: Για μένα εδώ και πολλά χρόνια τα Χριστούγεννα ξεκινάνε με το που τελειώνει η 28η Οκτωβρίου. Σιγά μην περιμένω να τα γιορτάσω μόνο τον Δεκέμβριο. Φίλες μου, το απολαμβάνω. Ζω όλη αυτήν την γιορτινή ατμόσφαιρα για 2 μήνες και κάτι μέρες και στολίζω δέντρο από τις 10 Νοεμβρίου. Να σας πω πως το σκέφτομαι: Αφού για μένα είναι η πιο χαρούμενη, η πιο λαμπερή, η πιο συναισθηματική εποχή του χρόνου γιατί να μην την χαρώ όσο περισσότερο μπορώ;

 

Και εξάλλου τόσα χρόνια beauty editor σε γυναικεία περιοδικά είναι λογικό να μου συμβαίνει αυτό. Το ξέρετε ότι για να κρατήσετε εσείς στα χέρια σας τα τεύχη Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου με τα γιορτινά τους editorials εγώ τα δουλεύω από αρχές Οκτωβρίου; (άσχετο, αλλά απλά για να μαθαίνετε, αρχές Μαρτίου που κάποιες φορές πέφτουν χιόνια εμείς στα περιοδικά μαζεύουμε τα πρώτα αντηλιακά για  το τεύχος Ιουνίου!)

 

Kαι συνεχίζω. Για δύο μήνες το σπίτι μου γεμίζει από στολίδια, λαμπάκια, κεριά, ευχετήριες κάρτες και δεκάδες άλλα χριστουγεννιάτικα παραφερνάλια και γύρω στις 8 Ιανουαρίου που έρχεται η ώρα να ξεστολίσω χρειάζομαι τουλάχιστον μια εβδομάδα για να τα ξαναβάλω στη θέση τους μέχρι την επόμενη χρονιά (αυτό είναι το μόνο μείον σε ένα δίμηνο χαράς- αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα…)

 

Και αν αναρωτιέστε τώρα που τα διαβάζετε όλα αυτά γιατί θα πρέπει να σας αφορά η δική μου σχέση με τα Χριστούγεννα θα σας εξηγήσω αμέσως: Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω για το σπίτι μου και επειδή το beautyblog είναι το δεύτερο σπίτι μου με συγκατοίκους όλες εσάς, ετοιμαστείτε γιατί φέτος τα Χριστούγεννα θα τα γιορτάσω μαζί σας. Με χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ, με χριστουγεννιάτικα limited edition αρώματα, με χριστουγεννιάτικα κεριά, με χριστουγεννιάτικες συμβουλές, με χριστουγεννιάτικες συνταγές, με χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις και χριστουγεννιάτικα πάρτι και (εδώ είναι το πολύ καλό) με πολλά- πολλά χριστουγεννιάτικα δώρα. Ό,τι χριστουγεννιάτικο πέφτει στα χέρια μου  θα το μοιράζομαι μαζί σας.

 

Αν λοιπόν ανήκετε και εσείς στην ίδια κατηγορία με μένα όσο αφορά τα Χριστούγεννα,  τότε,  “all aboard”!! Αν όχι, (Βάσω για σένα μιλάω που σιχαίνεσαι τα Χριστούγεννα) προτείνω να ξαναδιαβάσετε τα posts του beautyblog μετά την Πρωτοχρονιά.

 

Τουλάχιστον είμαι ειλικρινής.

 

 

17 Σχόλια
  1. Τέλεια!! Ανυπομονώ για 2 μήνες χριστουγεννιάτικα ποστς!

  2. Μάρτιος και αντηλιακά;; Χαχαχαχα!!! Ανυπομονώ για χριστουγεννιάτικα ποστς!! Φαντάζομαι το πιτσιρίκι σου θα χαίρεται τρελά!! 🙂

    ( Γεια σου Ναταλάκι από πάνω!! 😉 )

  3. M’aresoun para polu ta xristougenna. Oli auti i giortini atmosfaira me ola ta spitia kai ta magazia stolismena kai to tzaki anammeno sto spiti kai oi murodies apo ta xristougenniatika gluka.. einai teleia..

  4. αν και τα 2 τελευταία χρόνια έχω ένα θεματάκι με τα χριστούγεννα περιμένω τα posts!

  5. Περιμένω με ανυπομονυσία, τρελαίνομαι για τα Χριστούγεννα, δέντρα, στολίδια, λαμπάκια, Αγιο Βασίλιδες και πολλά δώρα!!!!!!!!!!!

  6. Kai egw stolizw sxetika nwris, ekei meta tis 20 noemvri! Otan mpainw spiti kai vlepw to dentro …allazei oli mou i diathesi! Kai oso perna o kairos kai arxizpun kai mazeuontai kai dwra katw ap to dentro, to skiniko ginetai olo kai pio xristougenniatiko!

  7. Τέλεια! Και εγώ αυτό το Σάββατο θα πάω να πάρω δένδρο και ένα σωρό μπιχλιμπίδια και φωτάκια για το καινούριο μου σπίτι! Άνυπομονώ να το δω στολισμένο!!

  8. Εγώ δεν έχω ποτέ στολίσει τόσο νωρίς… λέτε να το δοκιμάσω;; Ετσι για αλλαγή βρε παιδί μου. Ανυπομονώ για τα posts σου.

  9. Β.Β κι εγώ είμαι φαν των Χριστουγέννων. Λατρεύω το εορταστικό κλίμα..ξέρεις λαμπάκια, δωράκια, χριστ. δέντρο, μπαλίτσες και όλα αυτά. Περιμένω με χαρά να διαβάσω τα εορταστικά σου άρθρα.

  10. χριστουγεννα! η καλυτερη περιοδος για μενα και φετος ακομα πιο πολυ γιατι εχουμε το πιτσιρικι μας μαζι!!!!!!! σε 50 μερες μονο!!!!!!!!!!!

  11. ego den ta ksekinao 2 mines prin alla h alitheia einai oti poly tha to ithela!!!!!!pragmatika einai h kaliteri periodos k as pane merikes fores ola xalia!!!!trelenome gia to eortastiko klima ton xristougennon……

  12. Julia mou eimai kai egw mazi sou. Mexri tis 15 Noemvriou exw stolisei kai egw!! Auti tin giorti thelw na tin zw gia polu kairo! To spiti gemizei apo lambakia, carousel, kourabiedes(apo ta xerakia mou)kai diafora cookies!
    Se ligo kairo….stolizw. To perimenw pws kai pws!

  13. ante anastash se 23 meres gia ta xristougene anhpomonw na erthoun grigora san ton anemo plzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  14. 25 meres…………….kai anoigoyme sampania

  15. axx antee na ftaaasounn na klisounn taa sxoleiiaaa…!!!!

  16. axx antee na ftaaasounn na klisounn taa sxoleiiaaa…!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.