Καλημέρα από τη Χαλκίδα!

chalkida

 

Εντάξει, μπορεί να μην είμαι και πολύ μακριά αλλά δεν γινόταν να μην σας πω μια καλημέρα τώρα που βρίσκομαι σε μια από τις αγαπημένες μου πόλεις. Έχω περάσει στην Χαλκίδα, τα πιο όμορφα καλοκαίρια της εφηβείας μου. Ίσως για αυτό το λόγο αυτή η πόλη θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

 

Είναι γεμάτη με τις αναμνήσεις μου. Τα ξενύχτια στο Gas, οι βόλτες στο Κρηπίδωμα, τα ραντεβού μπροστά στο «κόκκινο» σπίτι, τα ψώνια στην Αβάντων, τα ουζάκια στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, το «Πάνθεον» (δεν είμαι σίγουρη αν υπάρχει ακόμα), τα μπάνια στον Ιππόκαμπο και βέβαια οι βόλτες, οι ατελείωτες βόλτες πάνω- κάτω, πάνω-κάτω στην παραλία. Οι αγαπημένοι μου παιδικοί φίλοι, Αντώνης, Φιλιώ, Κατερίνα, Κική, η μοναδική Ελένη Δήμου (η γυναίκα -πρότυπο..) η πανέμορφη Εύη… Απλά, αγαπώ Χαλκίδα.

Anyway,  είμαι εδώ τώρα και αναρωτιέμαι: Διαβάζει κάποια από εσάς στην Χαλκίδα;  Αν ναι, που ξέρετε; Μπορεί να σας περιμένει μια έκπληξη…

 

 

10 Σχόλια
  1. Και βέβαια σε διαβάζει μια φανατική αναγνώστριά σου ανελλιπώς!!!Αλλά πιστεύω ότι όλες οι beautybloggeritses είναι πάντα σ’επαγρύπνισει,ειδικά απ’τη Χαλκίδα οπώς εγώ!

  2. kai emeis s agapame Julia … 🙂

    kai ka8e kalokairi anupomonoume na doume esena k olh thn oikogeneia s!! allwste sas 8ewroume k esas oikogeneia mas!! makari oi sxeseis twn an8rwpwn na htan pantou etsi!!

    filia ston mikro k ston megalo priggipa ths kardias s!!

    <3

  3. Όπου και αν πάμε ,όπου και αν ταξιδεύουμε , επιστρέφοντας στην Χαλκίδα καταλαβαίνουμε ότι ειναι μια πόλη μαγική! Ειδικά όταν είναι βραδάκι και βρίσκεσαι στην μοναδική παραλία της! Και εμείς Julia μου, που σε διαβάζουμε από Χαλκίδα , δεν ξεχνάμε ποτέ τις αναμνήσεις των εφηβικών μας χρόνων!Αλλά και τώρα που <> ,η Χαλκίδα μας κάνει να παραμένουμε νέοι! (ΦΙΛΙΩ)

  4. Τι όμορφη φωτογραφία!! Δεν έχω πάει ποτέ στη Χαλκίδα! Είναι αρκετά κοντά για να πας αυθημερόν ε; Για πείτε κανένα μέρος για φαγητό, για καφέ και γενικά τι πρέπει να δεις σ’αυτή την πόλη! 🙂

  5. ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΟΛΗ . ΠΟΛΕΙΣΚΟΝΤΑ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΠΩΣ Η ΧΑΛΚΙΔΑ , Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ.ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΛΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΕΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΖΑΛΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΜΕ .ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΙ ΑΠ ΤΑ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΖΕΡΙ . Α Ψ Ο Γ Α

  6. Δίνουμε παρόν από Χαλκίδα!!!!
    Τι εκπληξούλα;;;;

  7. Κι εμένα μου αρέσει πολύ η Χαλκίδα! Είναι τέλεια για ηλιόλουστες κυριακάτικες βόλτες! @Σταυρούλα: Καμιά ωρίτσα είναι η απόσταση! Ό,τι πρέπει για ημερήσιες εκδρομούλες ή σ/κ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.