Sephora Hi Panda: Ένα τέλειο δωράκι και μια καλή πράξη!

PANDA-FACE

Το Panda εκτός από σύμβολο της Κίνας είναι επίσης και το trademark του κινέζου σχεδιαστή Jiji. O ίδιος είχε την έμπνευση να μετατρέψει το θρυλικό και μοναδικό ζωάκι σε σύμβολο της μοντέρνας επαναστατικής κινεζικής νεολαίας και κάπως έτσι δημιουργείται η σειρά Hi Panda.

 

Για τα Χριστούγεννα του 2010, ο Jiji δημιούργησε ένα νέο limited edition δώρο για τα καταστήματα Sephora σχεδιάζοντας ένα μοναδικό και  ιδιαίτερο Panda: Πονηρό και χαριτωμένο με κόκκινο φιόγκο στο κεφάλι και ένα μυστηριώδες χαμόγελο…

Εγκατεστημένα εδώ και καιρό στα καταστήματα Sephora, που έχουν γίνει το φυσικό τους περιβάλλον, αυτά τα θηλυκά Panda, τρυπώνουν στα χριστουγεννιάτικα δέντρα και προκαλούν μικρούς και μεγάλους να ζήσουν το απολαυστικό κυνήγι της ανακάλυψής τους. Από εσάς ζητάνε απλά να τα αγοράσετε και να τα υιοθετήσετε αφού τα έσοδα από τις πωλήσεις τους θα διατεθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό ΕΛΕΠΑΠ.

Λοιπόν τι λέτε; Θα πείτε φέτος τα Χριστούγεννα, Hi Panda?

 

(To post αφιερώνεται στην Rozi που μου έγραψε πρόσφατα ότι θέλει να της προτείνω ένα πρωτότυπο δώρο για το κοριτσάκι της!)

 

 

PANDA-DOS

 

 

8 Σχόλια
  1. Julia μου ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση… αλλά και την καταπληκτική ιδέα… Τι γλυκούλι που είναι;;;; Σαν την κόρη μου όταν θυμώνει…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.