Clinique: Ένα χειμωνιάτικο μακιγιάζ στις αποχρώσεις τις φράουλας

girl-clinique

 

Φράουλες τον χειμώνα; Ναι, φράουλες. Και γιατί όχι άλλωστε; Η limited edition  χριστουγεννιάτικη συλλογή μακιγιάζ της Clinique Strawberry Fudge, βασίζεται στις αποχρώσεις του σκούρου ροζ και του καφέ και είναι σίγουρο ότι πολλές από εμάς θα την αγαπήσουμε αφού οι συγκεκριμένες αποχρώσεις εκτός από κολακευτικές είναι και πολύ εύκολες στην εφαρμογή τους και θα χαρίσουν «φραουλένια» λάμψη στα προσωπάκια μας.

 

Η έμπνευση για αυτή την limited edition συλλογή προήλθε από την δημοφιλή διπλή σκιά ματιών Color Surge Eye Shadow Duo  και η απόλυτη πρωταγωνίστρια δεν είναι άλλη από την παλέτα Strawberry Fudge Holiday Compact – για τα μάτια και μάγουλα (κοστίζει 45Ε). Σε μια ασημί θήκη  με καθρέφτη περιέχει  τρεις σκιές ματιών και ένα φωτεινό  ρουζ για τα μάγουλα. Η συλλογή εμπλουτίζεται με το λαμπερό lip gloss Vitamin C Lip Smoothie Antioxidant Lip Colour σε σκούρα ροζ απόχρωση Strawberry Bliss, (19Ε) το Definer Liner for Lips – σε απόχρωση Plush Pink (18,80Ε) και την μάσκαρα High Lengths Mascara σε μαύρη απόχρωση. (22,37Ε)

 

 

clinique-xmas-group

 

Ιnside Info: Η περσινή multi-παλέτα της Clinique που έκλεινε με φερμουάρ σαν μικρό τσαντάκι δεινοπάθησε στα χέρια μου γιατί με βόλεψε τόσο πολύ που όπου και να πήγαινα (ακόμα και για ψώνια) δεν υπήρχε περίπτωση να μην την πάρω μαζί μου. Είχα εθιστεί γιατί στη στιγμή έκανα γρήγορο μακιγιάζ ματιών και έδινα χρώμα στα μάγουλά μου. Και για να με πιστέψετε την έβγαλα φωτογραφία για να σας δείξω πως την κατάντησα. Αλλά την λάτρεψα. Φαντάζεστε τι έχει να γίνει με την φετινή…

 

 

IMG_1040

IMG_1039

6 Σχόλια
  1. Πολύ ωραία χρώματα, καθημερινά, λογικό οτι κατάντησες έτσι την παλέττα σου. 🙂

  2. είναι πολύ ωραία τα χρώματα – γλυκά! οι συσκευασίες αυτές είναι οι καλύτερες, μικρές και πολύ πρακτικές!

  3. Εγώ αυτά τα λέω χρώματα υγείας και μου αρέσουν πάρα πολύ!!!!!!!

  4. Τι γλυκές αποχρώσεις, πολύ μ’αρέσουν! 🙂 Πωπω την κακομοίρα την περσινή την παλέτα σου χεχε!

  5. Πολύ ωραία και ζεστά χρώματα!!! Όσο για την παλέτα σου της έδωσες και κατάλαβε βλέπω 🙂
    Αλλά να σου πω κάτι Τζούλια μου, προτιμώ να βλέπω μια παλέτα σ’ αυτά τα χάλια γιατί σημαίνει ότι την καταχάρηκες, παρά μια άθικτη στο νεσεσέρ να περιμένει η καϊμένη πότε θα έρθει η σειρά της (άμα έρθει ποτέ).

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.