Estee Lauder: Χριστουγεννιάτικη Συλλογή Μακιγιάζ

x-mas-estee2

 

 

Θυμάστε που αρχές φθινοπώρου είχα κάνει ένα post με την νέα κολεξιόν μακιγιάζ Estee Lauder με την υπογραφή του make up artist Tom Pecheaux; Λοιπόν για τα Χριστούγεννα η μάρκα επιστρατεύει για άλλη μια φορά το ταλέντο του Tom, και δημιουργεί ένα μακιγιάζ στο φουλ της λάμψης και της πολυτέλειας.

X_mas-estee-all

 

Από την συλλογή πάντως εγώ ξεχώρισα τα 2 must items, την παλέτα για τα μάτια Extravagant Pure Color Five Color EyeShadow Palette και την παλέτα για τα χείλη Extravagant Pure Color Five Color Lip Palette. H παλέτα για τα μάτια περιέχει πέντε αποχρώσεις του χαλκού, του χρυσού και του ασημί και τρεις διαφορετικούς τύπους υφής –ματ, shimmer και μεταλλική–  πράγμα που σου δίνει πολλές δυνατότητες για διαφορετικά μακιγιάζ. Η συσκευασία της είναι ultra feminine μέσα σε χρυσό compact με καθρεφτάκι και με το χαρακτηριστικό σήμα της Estée Lauder σε μεγάλο μέγεθος.

Η παλέτα για τα χείλη είναι limited edition, κυκλοφορεί για πρώτη φορά  και περιέχει αποχρώσεις του Pure Color Lipstick και του Pure Color Gloss σε μια γκάμα από τόνους και τύπους επιλεγμένους ώστε να συνδυάζονται για κάθε περίσταση: δύο gloss με shimmer σε αστραφτερό χρυσό και ιριδίζον κόκκινο, δύο λαμπερά κραγιόν σε βαθυκόκκινο κοραλλί και χάλκινο ρουμπινί και ένα πλούσιο κόκκινο κραγιόν.

Τώρα ρίξε μια ματιά σε όλα τα προϊόντα της χριστουγεννιάτικης συλλογής και τις τιμές τους

 

Μάτια:

Extravagant Gold, από τη σειρά Pure Color Five Color EyeShadow Palette (54Ε)

Χείλη:

Extravagant, από τη σειρά Pure Color Five Color Lip Palette   (54Ε)

Pure Color Long Lasting Lipstick, στην απόχρωση Extravagant Red (25,84Ε)

Pure Color Long Lasting Lipstick, στην απόχρωση Extravagant Berry

Pure Color Gloss, στην απόχρωση Extravagant Plum (22,50Ε)

Pure Color Gloss, στην απόχρωση Star Ruby

Pure Color Gloss, στην απόχρωση Electric Ginger

 

Νύχια:

Pure Color Nail Lacquer, στην απόχρωση Extravagant Pearl (19,64Ε)

Pure Color Nail Lacquer, στην απόχρωση Extravagant Night

x-mas-estee1

7 Σχόλια
  1. παντα τα προιοντα της estee ηταν καταπληκτικα, δεν το συζηταω για τις υπεροχες κρεμες τους ορους και τα προιοντα καθαρισμου, το θεμα ομως τωρα πια ειναι και η τιμη, θυμαμαι με την αδελφη μου μαζευαμε σε κουμπαρα ψιλα για να παρουμε κατι που θα μας τελειωνε απο την αρχη του χρονου για να το παρουμε σχεδων στο τελος!!

  2. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΟΝΟ ESTEE ΣΕ ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ!ΑΠΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΚΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΜΑΚΙΓΙΑΖ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.