Lancome Beauty: Ξέρεις ποιά είναι η Elettra Wiedemann;

 

Elettra+Wiedemann

 

Και ξαναρωτάω: Ξέρεις ποια είναι η Elettra Wiedemann; Αν όμως σου έλεγα η Elettra Bergman; Ή η Elettra Rossellini; Ααα, μάλιστα τώρα κάτι θα σου ερχόταν στο μυαλό…. Εντάξει φαντάζομαι ότι ήδη κατάλαβες.Τα γονίδια πάντως καλά κρατούν.

 

Η εξαιρετικά ταλαντούχα (κάτοχος 3 Όσκαρ) και πανέμορφη Σουηδέζα ηθοποιός  Ingrid Bergman (ποια δεν έχει κλάψει μαζί της στo  Casablanca..) ήταν η μητέρα της επίσης ηθοποιού και διάσημου μοντέλου Isabella Rosellini (καρπός του γάμου της με τον Ιταλό σκηνοθέτη Roberto Rossellini) και η Elettra Wiedemann (που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Υόρκη) είναι η κόρη της Isabella Rossellini και του (επίσης μοντέλου!) John Wiedemann που εργάζεται τώρα στη Microsoft.

 

Συνεπάγεται λοιπόν ότι η Elettra είναι η εγγονή της Ingrid και κόρη της Isabella, αλλά τώρα αν με ρωτήσεις, θα έλεγα ότι τα γονίδια μάλλον φθίνουν αφού έχω την εντύπωση ότι η Ιngrid ήταν πολύ πιο όμορφη από την Isabella και η Isabella πιο όμορφη από την Elettra (αν και τα στάνταρντς της ομορφιάς τα τελευταία 60 χρόνια σίγουρα έχουν αλλάξει). Πάντως δεν χωράει αμφιβολία ότι και η Elettra (η μητέρα της, Isabella, λάτρευε το ελληνικό όνομα Ηλέκτρα) είναι ένα πολύ γοητευτικό και αισθησιακό κορίτσι με μια δική της, ξεχωριστή  ομορφιά (χωρίς αμφιβολία τα υπέροχα μάτια της κλέβουν την παράσταση… και μεταξύ μας όσο αφορά το Χόλυγουντ είναι τουλάχιστον από βασιλική γενιά με τέτοια προϊστορία..)

 

Καθόλου τυχαίο λοιπόν το γεγονός ότι όταν η Elettra  ήταν 15 χρονών ο μάνατζερ της μητέρας της, της πρότεινε να μπει στο χώρο του modeling. Την πρώτη της δουλειά την έκανε στη γερμανική Vogue και από τότε έχει κάνει αρκετά εξώφυλλα στα πιο γνωστά περιοδικά μόδας όπως η αμερικανική Vogue, η Teen Vogue, το Harper’s Bazaar, το Glamour, το Ten, το γαλλικό και ιταλικό Elle, το Grazia, το ιταλικό Vanity Fair και πολλά ακόμα… Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας στη Νέα Υόρκη, το Παρίσι και το Μιλάνο, η Elettra συμμετέχει στις πασαρέλες μεγάλων σχεδιαστών όπως οι Cartier, Diane Von Furstenberg,Custo Barcelona, Bill Blass, Salvatore Ferragamo, Alberta Ferreti, Morello, Cavilero.

 

Από το 2006 η Elettra Wiedemann, έγινε το πρόσωπο της Lancôme  (η μητέρα της Isabella υπήρξε την δεκαετία του 80 το πιο iconic μοντέλο της μάρκας) αρχικά στις καμπάνιες της περιποίησης προσώπου ενώ το 2010 έγινε το πρόσωπο της μάρκας για το λανσάρισμα του νέου αρώματος Tresor in Love αλλά και για το Fall Make up Look,  “Les French Coquettes”.

 

 

Η Ingrid Bergman στις μεγάλες της ομορφιές…

 

Ingrid-Bergman

 

Η Isabella Rossellini στις μεγάλες της ομορφιές…

 

IsabellaRossellini

 

 

1 Comment
  1. Αυτό που μου αρέσει σε εσένα είναι οτι μας ενημερώνεις γενικότερα γύρω από τον κόσμο της ομορφιάς, δεν μαθαίνουμε μόνο ποιά είναι τα πιο hot προιόντα της αγοράς…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.