Bios Balance: Ένα «μαγικό» βραχιόλι

bracelets_4

 

Πριν από αρκετούς μήνες και συγκεκριμένα τον προηγούμενο Μάιο άκουσα για ένα ενεργειακό βραχιόλι (ότι και αν σήμαινε αυτό) το οποίο είχε την ικανότητα να συντονίζει την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια του οργανισμού και να δίνει δύναμη, ευλυγισία και ισορροπία. Για να σας πω την αλήθεια, το βραχιόλι αυτό μου θύμισε κάτι δακτυλίδια που είχαν κυκλοφορήσει πριν από καμιά δεκαετία (μπορεί και περισσότερο) τα οποία άλλαζαν χρώμα ανάλογα με την διάθεσή σου. (Καμία σχέση αλλά εγώ αυτόν τον συσχετισμό έκανα).

 

Κάποια στιγμή εκείνη την εποχή βρέθηκα καλεσμένη σε φίλους οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους αυτό το συγκεκριμένο βραχιόλι με την ονομασία Bios Balance και με ρώτησαν αν ήθελα να κάνω ένα τεστ ισορροπίας. Στο πρώτο σκέλος του τεστ δεν θα φορούσα το βραχιόλι και στο δεύτερο σκέλος φορώντας το. Δέχτηκα, γιατί έτσι κι αλλιώς τρελαίνομαι για κάθε είδους τεστ και η αλήθεια είναι ότι στο τέλος των ασκήσεων έμεινα λίγο άναυδη διότι χωρίς το βραχιόλι έχανα αμέσως την ισορροπία μου ενώ όταν το φόραγα δεν την έχανα σχεδόν καθόλου(!!!). (Mακάρι να μπορούσατε να κάνετε και εσείς το τεστ – εγώ δεν μπορώ να  σας εξηγήσω διαφορετικά την συγκεκριμένη εμπειρία). Δεν σας κρύβω ότι λίγες μέρες μετά αποφάσισα να αγοράσω αυτό το βραχιόλι, να ζήσω λίγο μαζί του και να δω τι αλλαγή θα μπορούσε να φέρει στην καθημερινότητά μου.

Με το που το αγόρασα (μου στοίχισε 37Ε) και όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, οι πληροφορίες άρχισαν να μου έρχονται σωρηδόν και από διάφορες πηγές, έμαθα ότι χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο φοράνε το (αυθεντικό) Bios Balance ενώ δεν υπάρχει αθλητής που να το έχει δοκιμάσει και να μην ορκίζεται στα θεαματικά του αποτελέσματα.

Και τώρα στο δια ταύτα. Τι έκανε για μένα. Αθλήτρια σίγουρα δεν είμαι (αλλά δυστυχώς ούτε και κατά διάνοια αθλητική). Γυμναστήριο (ντροπή και αίσχος) δεν έχω γραφτεί ακόμα- ορκίζομαι να το κάνω από Δευτέρα.  Ισορροπία και να μου έδωσε δεν την κατάλαβα- τι να καταλάβω άλλωστε τις περισσότερες ώρες λόγω  δουλειάς κάθομαι και αν βγω έξω στέκομαι με καλή ισορροπία. Δύναμη παραπάνω τι να σας πω; Δεν έχω βάλει bras de fer με κανέναν τώρα τελευταία. Και όμως από την μέρα που το φόρεσα μου συνέβη κάτι μαγικό… ξαναβρήκα τον ύπνο μου (κυριολεκτικά). Πρέπει να σας πω ότι πέρυσι τον χειμώνα έπεφτα για ύπνο κανονικά γύρω στις 11 το βράδυ και ξύπναγα χορτάτη από ύπνο και μες την καλή χαρά στις… 3 τα ξημερώματα. Από τις 3 έως τις 5 έκανα βόλτες μέσα στο σπίτι, έβλεπα τηλεόραση, διάβαζα, μέτραγα προβατάκια, σκεφτόμουν τίτλους για editorials, αλλά πάντως δεν κοιμόμουν. Ο ύπνος με ξαναέπαιρνε γύρω στις 5.30 και ξύπναγα πλέον μια και καλή στις 8. Ένα ζόμπι. Μια φρίκη. Από την μέρα που φόρεσα το βραχιόλι – σας το ορκίζομαι- κοιμάμαι υπέροχα και δεν έχω ξαναξυπνήσει στις 3 το πρωί ενώ για να είμαι και απόλυτα ειλικρινής – όταν ξυπνάω – οι κακές συνήθειες δύσκολα αποβάλλονται – ξανακοιμάμαι μέσα στα επόμενα πέντε λεπτά. Μετά από μια εβδομάδα είδα τον φίλο μου τον Βασίλη (ο απόλυτα ειδικός όσο αφορά το Bios Balance) και τον ρώτησα αν στα θετικά αποτελέσματα του Bios Balance συμπεριλαμβάνεται και η καταπολέμηση της αϋπνίας. Ο ίδιος πολύ σωστά μου απάντησε ότι όλες οι δυνατότητες του Bios Balance δεν μπορούν να αποκρυπτογραφηθούν με μια πρώτη και απλή ανάγνωση. «Το Bios Balance είναι συντονισμένο έτσι ώστε να “καθαρίζει” την ενέργεια του οργανισμού μας, άρα να «πιάνει» διάφορα προβλήματα και να τα εξαλείφει. Άλλοι έχουν δει διαφορά σε πόνους της μέσης, άλλοι σε πόνους των αρθρώσεων και άλλοι έχουν σταματήσει να παίρνουν αναλγητικά για τον πονοκέφαλο. Αν εσύ είχες πρόβλημα με τον ύπνο σου το Bios Balance σε βοήθησε να κοιμάσαι πλέον καλά» ήταν σχεδόν κατά λέξη αυτά που μου είπε. Για επίλογο να σας πω και κάτι; Δεν το έχω βγάλει από τον καρπό μου ούτε μια μέρα από τον Μάιο. Και γιατί να το κάνω άλλωστε; Το ίδιο το βραχιόλι πέραν των ικανοτήτων του είναι και  ένα πολύ όμορφο αξεσουάρ και δεν έχω καμία, μα καμία όρεξη, να ξαναχάσω τον ύπνο μου τώρα που τον βρήκα. Εσύ θα ήθελες να το δοκιμάσεις; Αν ναι, stay tuned…

ΥΓ: Θα το βρεις σχεδόν σε όλα τα φαρμακεία (αν και δεν είναι φαρμακευτικό προϊόν) και να ξέρεις ότι αυτό που φοράω εγώ είναι το Bios Balance στο λευκό κουτάκι ενώ αν θέλεις να μάθεις ακόμα περισσότερα κάνε κλικ στο www.biosbalance.gr

Λίγα Λόγια για την τεχνολογία πίσω από το βραχιόλι Bios Balance

Το σώμα μας παράγει ηλεκτρομαγνητική ενέργεια. Η ιδανική ηλεκτρομαγνητική συχνότητα SRF (Schumann Resonating Frequency) αυτής της λειτουργία πρέπει να είναι κοντά στα 7,8Hz. Καθημερινά, όμως, διάφοροι παράγοντες διαταράσσουν το SRF και μειώνουν την απόδοσή μας. Το ολόγραμμά του βραχιολιού Bios Balance είναι συντονισμένο έτσι ώστε να “καθαρίζει” όλες τις ενεργειακές διαδρομές του σώματός μας, επαναφέροντας άμεσα την ιδανική συχνότητα SRF.

108 Σχόλια
  1. Ρε συ Δράκο εγω μένω κερατσίνι μεριά. Θα με ενδιέφερε μια ..πως να το πώ … επαγγελματική συνεργασία. Εγώ έχω πολλούς γνωστούς εδω πέρα οι οποίοι παραπατάνε. Μπορούμε να χεστούμε στο τάληρο σου λέω.Πάνω απόλα όμως πρέπει να περάσουμε στον κόσμο ότι το Troll Balance είναι ιδέα…

  2. Πήρα το biobalance αν και δεν πίστευα σε όλα αυτά τα tests.Είδα τεράστια διαφορά στο basket.Καρφώνω πιο εύκολα, παίζω με μεγαλύτερη άνεση , δεν χτυπάω πια τους αστραγάλους μου όπως παλιά!!!!Νιώθω τέλεια…Και το πιο σημαντικό? Δεν με πονάνε τα πόδια και τα πατουσάκια μου…Τέρμα το μασάζ στα πατουσάκια!!!

  3. Na pernaie h ora … na vgaloume kai emeis to merokamato …
    Den palevetai h douleia …ase …

  4. το θελω κ εγω για να το δοκιμασω κ θα σας πω!!!!!!!!!!

  5. Σουπερ μαντολινη με 40 ευρω… Ευκαιρια!
    Οσο για τα περιφημα τεστ ισορροπιας καντε τον κοπο να δειτε κανα βιντεακι youtube για αυτο το ευκολο (αλλα εντυπωσιακο) τρικ για να το κανετε και στους φιλους σας.

  6. Παιδιά το βραχιόλι είναι μούφα,
    μην ακούω χαζομάρες εγώ το φόρεσα
    πάνω απο μήνα και δεν είδα καμία διαφορα.

  7. re paidia n rwtisw kati?exei kapoia diafora to bios balance me to power balance i einai ta idia?exw exw parei to bios alla olo akouw gia power balance..einai kati diaforetiko?

  8. Κάποια στιγμή δοκίμασα το βραχιολάκι και διαπίστωσα ευστάθεια και δύναμη, το αγόρασα και εκτός των άλλων είδα μια σημαντική διαφορά σε πόνους της μέσης από δισκοπάθεια. Το φόρεσα 3 μήνες περίπου χωρίς να έχω πρόβλημα στην μέση μου και διαπιστώνοντας αυξημένη σωματική δύναμη. Το καλοκαίρι το έχασα και έως τον Νοέμβριο δεν φόρεσα βραχιόλι. Μετά από κοπιαστικές εργασίες με έπιασε η μέση μου και με το ζόρι σηκωνόμουν από την καρέκλα, τότε θυμήθηκα το βραχιόλι το οποίο ξανά αγόρασα, το φόρεσα και μέσα σε μια μέρα οι πόνοι στην μέση έφυγαν, και ένοιωσα πάλι αυξημένοι σωματική δύναμη.
    Γνωρίζω ότι αυτό δεν εξηγείται επιστημονικά (είμαι φυσικός) και αν δήλωνα το όνομα μου θα με αποκαλούσαν ψώνιο, σίγουρα δεν είναι θέμα αυθυποβολής όπως μερικές φόρες νόμιζα όταν το πρωτοφόρεσα και δεν γνωρίζω αν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Αναφέρω την ιστορία για όποιους ενδιαφέρονται.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.