MAC: Ξέρεις τι μπορεί να κάνει 1 κραγιόν Viva Glam;

mac-viva-glam-bigger

 

Είμαι επηρεασμένη ακόμα από την χθεσινή παγκόσμια ημέρα κατά του Aids και θέλω να σου πω ότι κάθε φορά που απλώνεις το χέρι σου και αγοράζεις ένα κραγιόν της Mac Viva Glam, ουσιαστικά απλώνεις το χέρι σου και βοηθάς πολλούς συνανθρώπους μας που υποφέρουν από Aids.

 

Στην Ελλάδα η Mac συνεργάσθηκε με το Υπουργείο Υγείας και το ΚΕΕΛΠΝΟ και από την 01/10/2009, ξεκίνησε η λειτουργία ενός ξενώνα στην καρδιά της Αθήνας ο οποίος θα φιλοξενεί φορείς του AIDS οι οποίοι δεν έχουν τα απαραίτητα χρήματα και τους πόρους να καλύψουν τις βασικές καθημερινές τους ανάγκες.

 

Ο ξενώνας εκτός από στέγη, παρέχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ψυχολογική υποστήριξη, ψυχαγωγικές δραστηριότητες  αλλά κυρίως ένα ασφαλές και προστατευόμενο περιβάλλον. Η Mac χρηματοδοτώντας το προστατευόμενο αυτό σπίτι, προσφέρει το ποσό των 300.000€ από χρήματα έχουν συλλεχθεί από το 2001 μέχρι σήμερα, από τις πωλήσεις των προϊόντων Viva Glam, – που σημαίνει ότι έστω και ένα προϊόν να αγόρασες που είμαι σίγουρη ότι το έχεις κάνει όλα αυτά τα χρόνια – έχεις έμπρακτα συνεισφέρει και εσύ. Καλό να το γνωρίζεις,  ειδικά αυτή την εποχή που πλησιάζουν Χριστούγεννα. Όχι όμως μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως η Mac έχει συγκεντρώσει πάνω από 180 εκατομμύρια δολάρια από τις πωλήσεις του Viva Glam όπου τα έσοδα δίνονται εξ ολοκλήρου και 100% στο Mac Aids Fund. Να τι μπορείτε να συνεισφέρετε παγκοσμίως αγοράζοντας ένα Mac Viva Glam:

 

1.    Να εξασφαλίσετε 5 γεύματα σε ένα παιδί που πάσχει από τον Ιό HIV/AIDS

2.    Να αγορασθούν τα ημερήσια απαραίτητα φάρμακα για ένα παιδί που φέρει τον ιό

3.    Nα αγορασθούν 280 προφυλακτικά για να αποτρέψουν την μετάδοση του ιού

4.    Να πραγματοποιηθούν 14 HIV Tests σε 14 διαφορετικούς ανθρώπους

5.    Να εξασφαλισθεί πρωινό γεύμα για 12 πάσχοντες από τον ιό

6.    Να αγορασθούν φάρμακα για 5 εγκύους που φέρουν το ιό αποτρέποντας την μετάδοση στα παιδιά που κυοφορούν

7.    Να αγορασθούν και να μοιρασθούν 10 HIV testing kits

8.    Nα αγορασθούν βασικά τρόφιμα για μια 4μελή οικογένεια για ολόκληρη την ημέρα

9.    Να αγορασθούν 35 κουτιά γάλα και να μοιρασθούν στα παιδιά που φέρουν τον ιό

 

To σκέφτεσαι ακόμα;

 

2 Σχόλια
  1. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ!ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΓΟΡΤΕΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ……..

  2. και θα χαρίσω τόσα πολλά φέτος μόνο με ένα κραγιον…. απιστευτο….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.