Λίτσα Φαρσαράκη, Avon Leader: Το κορίτσι που έκανε το χόμπι της επάγγελμα

litsa

 

Φανταστείτε να μπορούσατε να κάνετε επάγγελμα το αγαπημένο σας χόμπι. Να έχετε το ωράριο που σας βολεύει, να είσαστε αφεντικό του εαυτού σας, να κανονίζετε την μέρα σας όπως ακριβώς θέλετε, να μην δίνετε λογαριασμό σε προϊσταμένους και αφεντικά, να γνωρίζετε νέους ανθρώπους, να βγάζετε ένα καλό μηναίο εισόδημα και επιπλέον όλη μέρα να ασχολείστε με καλλυντικά και προϊόντα ομορφιάς.

 

Σαν όνειρο δεν σας φαίνεται το παραπάνω σενάριο; Κι όμως κάποια κορίτσια έκαναν το όνειρό τους και πραγματικότητα και καθημερινότητα και ένα από αυτά είναι και η Λίτσα Φαρσαράκη, η οποία μόλις στα 30 της χρόνια και ξεκινώντας ως αντιπρόσωπος, είναι πλέον Sales Leader σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες καλλυντικών, την Avon.

 

Η Λίτσα πριν από λίγο καιρό μου παραχώρησε μια συνέντευξη και νομίζω ότι θα σας φανεί πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί είναι πολύ ενθαρρυντικό ειδικά στις δύσκολες μέρες που περνάμε να βλέπεις μια νέα κοπέλα να προχωρά, να πετυχαίνει στη ζωή της και να είναι οικονομικά ανεξάρτητη βασιζόμενη μόνο στη θέληση και την προσωπικότητα της.  Και επειδή ξέρω ότι πολλές από εσάς που με διαβάζετε αυτή τη στιγμή είσαστε σε αναζήτηση καριέρας, η Λίτσα σίγουρα θα σας δώσει τροφή για σκέψη.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gnLjJQXlEzc[/youtube]

4 Σχόλια
  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΛΙΤΣΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ Η AVON ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ!!!

  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΙΤΣΑ! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΙΦΑΝΕΣ ΕΜΑΣ ΤΙΣ LEADERS! ΗΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ!

  3. Συγχαρητήρια στη Λίτσα μας ,είναι πραγματικά μεγάλο παράδειγμα και χάρη στην μητέρα της της έδωσε γερά θεμέλια και έφτασε εκεί που είναι τώρα.
    Και πάλι συγχαρητήρια!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.