Κοrres Scrub και Μάσκες με 2,90Ε

seira

 

Hello my  girls!

Τι θα κάνετε τις γιορτές; Έχετε προγραμματίσει κανένα ταξιδάκι ή θα μείνετε σπίτι; Εγώ να σας πω αν και δεν θυμάμαι ποτέ να έχω μείνει Πάσχα στην Αθήνα, εν τούτοις τα Χριστούγεννα προτιμώ τη ζεστή ατμόσφαιρα του σπιτιού μου με το δέντρο μου, τα κεράκια μου και τα στολίδια μου. Όταν ταξιδέψω αυτή την εποχή συνήθως το κάνω τις μέρες ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ή για λίγες μέρες μετά την Πρωτοχρονιά.

 

Anyway, όσες από εσάς ταξιδέψετε σίγουρα γνωρίζετε από πρώτο χέρι ότι πιο δύσκολα φτιάχνεται το νεσεσέρ παρά η βαλίτσα με τα ρούχα. Τουλάχιστον αυτό ισχύει για μένα που με πιάνει πονοκέφαλος κοιτώντας τα μπουκαλάκια μου και επιλέγοντας ποια από αυτά πρέπει να πακετάρω και ποια να αποχωριστώ.

Ακούστε τώρα τι παθαίνω. Εκτός από τα απολύτως απαραίτητα της προσωπικής υγιεινής και τις κρέμες μου, συνήθως στέκομαι λίγο περισσότερο μπροστά στα προϊόντα που δεν χρησιμοποιώ καθημερινά που είναι η μάσκα και το scrub μου.  Όσες φορές τα έχω πάρει μαζί μου τελικά δεν τα χρησιμοποιώ και αναρωτιέμαι γιατί το έκανα αυτό και βάρυνα ακόμα περισσότερο το έτσι κι αλλιώς ασήκωτο νεσεσέρ μου. Το αστείο όμως είναι αλλού:

 

Τις φορές που τελικά αποφασίζω να τα αφήσω πίσω, πάντα – εκεί που βρίσκομαι – με πιάνει μια λύσσα και θέλω να κάνω και μάσκα και scrub (τι να πω… άβυσσος η ψυχή της γυναίκας που ήρθε και ταίριαξε γάντι με την ψυχαναγκαστική μου προσωπικότητα). Η λύση συνήθως βρισκόταν σε μικρές συσκευασίες της μιας χρήσης που προμηθεύομαι στα φαρμακεία. Γι’ αυτό μου άρεσαν πολύ τα νέα προϊόντα του Κορρέ, σε πολύ όμορφη, μικρή και εύχρηστη συσκευασία και τα οποία κοστίζουν μόλις 2,90Ε για 16ml προϊόντος που σημαίνει αρκετό προϊόν για πέντε χρήσεις.

 

Η ολοκληρωμένη σειρά με φυσικές (όπως πάντα) συνθέσεις από μέλι, γιαούρτι, ρόδι και άγριο τριαντάφυλλο καλύπτει κάθε ανάγκη με προϊόντα για ενυδάτωση, για λάμψη, και για βαθύ καθαρισμό ανάλογα με τις ανάγκες σου και τον τύπο της επιδερμίδας σου. Και τώρα ρίξε μια ματιά στις ευεργετικές ιδιότητες αυτών των συστατικών γιατί είναι καλό να ξέρεις τι βάζεις στο πρόσωπό σου:

ΡΟΔΙ

Στο χυμό του ροδιού έχουν αποδοθεί σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες και θεωρείται ιδιαιτέρως ωφέλιμος πέρα από δροσιστικό αφέψημα. Για το δέρμα, το εκχύλισμα από Ρόδι έχει σημαντικές στυπτικές ιδιότητες, ενώ παράλληλα συσφίγγει τους πόρους και έτσι αποτελεί δραστικό συστατικό για λιπαρές επιδερμίδες.

 

 

ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΜΕΛΙ

Πλούσιο σε πολυσακχαρίτες, το μέλι έχει την ικανότητα να έλκει και να απορροφά νερό από τον αέρα. Έτσι, όταν χρησιμοποιείται ως καλλυντικό, ρυθµίζει τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας. Χάρη στις εξαιρετικές μαλακτικές του ιδιότητες, βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και εξασφαλίζει βελούδινη υφή. Τα αντιοξειδωτικά συστατικά που περιέχει, προστατεύουν το δέρμα από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου και ενισχύουν την ανανέωση των κυττάρων.

 

ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Χάρη στην υψηλή βιολογική του αξία, το γιαούρτι έχει ευεργετική δράση για τον οργανισµό. Επιπλέον αποτελεί εξαιρετικό φυσικό καλλυντικό, γεγονός που αποδεικνύεται από την ιδιαίτερα διαδεδοµένη παραδοσιακή του χρήση µετά την έκθεση στον ήλιο. To πλήρες, βρώσιμο γιαούρτι, με τη βελούδινη, ελαφριά υφή του και την υψηλή περιεκτικότητά του σε θρεπτικά συστατικά ωφελεί ιδιαιτέρως την επιδερμίδα. Xάρη στη δροσιστική και αναπλαστική του δράση, καταπραΰνει άµεσα το ερύθηµα [κοκκινίλα] και την αίσθηση καψίµατος. Ως φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταµινών, αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερµίδας, καταπραΰνοντας άµεσα περιοχές µε έντονη ξηρότητα.Η λακτόζη και οι πρωτεΐνες αναδοµούν και θρέφουν την επιδερµίδα, ενώ παράλληλα, τα ιχνοστοιχεία και οι βιταµίνες [ασβέστιο, φώσφορος, ψευδάργυρος, βιταµίνες Α, Ε, D, Β2 και Β12] παρέχουν σηµαντική αντιοξειδωτική προστασία.

 

ΑΓΡΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

Το έλαιο από τριαντάφυλλο είναι πλούσιο σε λινολεϊκό και λινολενικό οξύ, κάτι που του προσδίδει σημαντικές αναπλαστικές, ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες, ενώ ταυτόχρονα σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ πάνω στην επιδερμίδα. Συντελεί στην αναδόμηση των κυττάρων, βελτιώνοντας την υφή της επιδερμίδας. Ο καρπός της αγριοτριανταφυλλιάς είναι μια από τις πλουσιότερες πηγές βιταμίνης C, εμφανίζοντας έτσι σημαντική επανορθωτική δράση σε λεπτές γραμμές και χρωματικές αλλοιώσεις της επιδερμίδας, ενώ συγχρόνως βοηθάει στην ομοιόμορφη κατανομή της μελανίνης, προσδίδει λάμψη και φωτεινότητα.

maska

scrub

7 Σχόλια
  1. Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι beautyblog, όταν δεν τα παίρενεις μαζί σου τα χρειάζεσαι και όταν τα έχεις κοντά τα γυρίζεις πίσω άθικτα. Αύτες οι συσκευασίες του korres είναι φανταστικές, όμορφες και πολύ βολικές το αποτέλεσμα το γνωρίζώ καλά, είναι τέλειο!!!!!

  2. Εγώ έχω αγοράσει το scrub ρόδι κι έμεινα πολύ ευχαριστημένη , έψαχνα και τη μάσκα αλλά δεν την έχω δει σε κάποιο φαρμακείο . Το βασικό είναι ότι η σχέση ποιότητας – τιμής είναι τόσο καλή που σου επιτρέπει να τα αγοράσεις όλα !

  3. Πολυ πρακτικα και το σημαντικο ειναι οτι η ποιοτητα των συγκεκριμενων προιοντων ειναι παρα παρα πολυ καλη! εγω εχω μεινει υπερευχαριστημενη με ολα οσα εχω δοκιμασει κατα καιρους!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.