Clinique Chubby Stick: Η πρώτη μου αγορά για το 2011!

 

 

Το είδα, το ερωτεύτηκα και αν και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, θέλω οπωσδήποτε να το αποκτήσω. Αλλά ας αρχίσω λέγοντάς σου ότι κάθε χειμώνα τα χείλη μου ξεραίνονται από την κεντρική θέρμανση σε συνδυασμό με το κρύο οπότε ένα lip-balm δεν λείπει σχεδόν ποτέ από την τσάντα μου.

 

Τώρα τι καλύτερο αν αυτό το lip-balm εκτός από το να ενυδατώσει, επιπλέον δώσει και χρώμα  που να διαρκεί στα χείλη μου (γιατί χωρίς αμφιβολία υπάρχουν πολλά lip balm στην αγορά με χρώμα – αλλά το χρώμα σε μένα τουλάχιστον δεν διαρκεί πάνω από πέντε λεπτά).

 

 

 

Το νέο Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm της Clinique νομίζω ότι θα με «καλύψει». Από αυτά που διάβασα στο δελτίο τύπου είναι εμπλουτισμένο με ενυδατικά συστατικά, έλαια και βούτυρα (Shea Butter, Mango Seed Butter και Jojoba Seed Oil), αλλά και αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην προστασία και τη φροντίδα των χειλιών με άμεση ενυδάτωση που διαρκεί.

 

Επιπλέον μου αρέσει πάρα πολύ η συσκευασία του σε μορφή στικ γιατί απλώνεται πολύ γρήγορα και πολύ εύκολα. Τέλος αυτό που πραγματικά με ξετρέλανε είναι οι έξι απίθανες αποχρώσεις του Chunky Cherry, Graped-up, Mega Melon, Super Strawberry, Whole Lotta Honey και Woppin’ Watermelon

Μα γιατί δεν μπορώ να βρω και ένα κραγιόν στην καρπουζί απόχρωση Woppin’ Watermelon; Είναι η πιο κολακευτική και φυσική απόχρωση για τα χείλη που φαίνται σαν να είναι φυσικά κόκκινα… Τόσο δύσκολο είναι πια? Anyway, θα επανέλθω μόλις το ανακαλύψω…. Ααα, να μην το ξεχάσω: Κοστίζει 20Ε και θα το βρείτε στα καταστήματα καλλυντικών τώρα τον Ιανουάριο.

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Τέλεια χρώματα-τέλεια συσκευασία!Μόλις το ερωτεύτηκα κι εγώ!!!!!

  2. Τελεια, τα βλεπω ολα, τα θελω και μετα κοιμαμαι να μου περασει, που θα παει δεν θα δουμε κανενα μεγαλο καταστημα καλλυντικων εδω στη Ναξο και ενημερωμενο με οτι τελευταιο κυκλοφορει?

  3. Αγόρασα από Αμερική την κασετίνα με τα 8 χρώματα στα 50 $ (= 38ε) δηλαδή κα΄τι σαν 5 ε το καθένα. <Η κασετίνα έχει τα εξ΄'ης 8 χρώματα
    Richer Raisin

    Whole Lotta Honey

    Fuller Fig

    Mega Melon

    Chunky Cherry

    Whoppin’ Watermelon

    Super Sytrawberry

    Graped Up

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με 20 ευρώ θα προτιμήσω κάτι άλλο, δοκίμασα 3 από αυτά, και δεν κράτησα κανένα, αν αυτό σας λέει κάτι…….

  4. @Effie: Τί ακριβώς δε σε ικανοποίησε?
    (σε εκπληκτική τιμή τα αγόρασες πάντως…!!)

  5. Λοιπόν, γεια και πάλι, όπως είπα θεωρώ ότι είναι ακριβά για 20 ε δεδομένου ότι είναι lip balm. Βασικότερα όμως κρίνω ότι για lip balm δεν είναι αρκετά smooth και ενυδατικά. Παρεπιτόντως στο γνωστό site πληστηριασμών τα πήρα….

  6. Γεια!Κατάλαβα…2Οε θα τα δικαιολογούσα αν ήταν κάτι σε ‘πολύ ενυδατικά κραγιόν”…..τεσπα…Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες σου!

  7. teleio fainetai k polu xrisimo gia to xeimwna…. eida episis sto beautywizard.wordpress.com ena kragion ths Avon pou enudatwnei….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.