Oriflame Beauty: Μάσκαρα 2FX, δύο σε ένα

 

Υπάρχουν μάσκαρα σχεδιασμένες για μήκος (οι δικές μου αγαπημένες) αλλά και μάσκαρα σχεδιασμένες για όγκο (αυτές προτιμά η φίλη μου η Ιβάνα). Βέβαια μετά από όλα αυτά τα χρόνια σαν beauty editor, έχω καταλήξει ότι τις περισσότερες φορές για το αποτέλεσμα, τον μεγαλύτερο ρόλο παίζει το βουρτσάκι και όχι πάντα αυτή καθ’ αυτή η φόρμουλα των μάσκαρα.

 

Ένα παχύ βουρτσάκι δίνει όγκο, ένα πιο λεπτό δίνει μάκρος. Anyway, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι μου φάνηκε ιδιαίτερα πρωτότυπη και εύχρηστη η νέα μάσκαρα της Oriflame Beauty 2FX γιατί σε μια μόνο συσκευασία μπορείς να έχεις και τα δυο εφέ – και μακριές αλλά και πλούσιες βλεφαρίδες – και είναι γνωστό ότι μου αρέσουν και τα γκαζτετάκια αλλά και τα προϊόντα 2σε1.

Η καινοτομία βρίσκεται στο έξυπνο καπάκι και αν και το βουρτσάκι είναι ένα, εν τούτοις αλλάζει ανάλογα με το πιο καπάκι ανοίξεις. Ανοίγοντας λοιπόν το μαύρο καπάκι, έχεις ένα λεπτό βουρτσάκι το οποίο αφήνει στις βλεφαρίδες σου μια μικρή ποσότητα μάσκαρα ενώ παράλληλα τις ξεχωρίζει και τις μακραίνει.  Ανοίγοντας το λευκό καπάκι το βουρτσάκι είναι πιο χοντρό συγκρατεί περισσότερο προϊόν και άρα αυτόματα δίνει και περισσότερο όγκο.

Το καλύτερο όμως για μένα που την δοκίμασα (την φοράω και τώρα που σας γράφω) είναι ότι έχει πολύ έντονες χρωστικές πράγμα που σημαίνει ότι δίνει πολύ έντονο – μαύρο χρώμα στις βλεφαρίδες μου.

Για να παραγγείλεις την μάσκαρα 2FX πάρε τηλέφωνο στο 210 6875802 ή κάνε κλικ στο www.oriflame.gr

5 Σχόλια
  1. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ. ΟΓΚΟ Η ΜΗΚΟΣ ΤΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.. ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΕΡΔΙΖΕ Ο ΟΓΚΟΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ…

  2. ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑΡΑ ΔΕΝ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ…ΑΛΛΗ ΜΑΣΚΑΡΑ ΤΗΣ ORIFLAME ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ….:)

  3. μπορώ να πώ πως είναι απο τις καλύτερες που έχει βγάλει. έχω ακούσει καλές κρητικές απο πελάτισσες αν και είμαι μέλος της oriflame δεν την έχω πάρει ακόμα.
    μόλις την αποκτήσω θα σας πώ εντυπώσεις!

  4. Από oriflame η καλύτερη για μένα είναι η endless lashes!Δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα με την 2fx.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.