Η Megan Fox μούσα του μακιγιάζ, Armani

 

 

Εκπληκτική καλλονή, το αντίπαλο δέος της Angelina Jolie, μούσα του οίκου Armani Beauty και πρόσφατα παντρεμένη με τον εδώ και αρκετά χρόνια αγαπημένο της, Brian Austin Green (αλήθεια τον θυμάστε οι λίγο πιο μεγάλες στο Beverly Hills 90210;) η Megan Fox έχει momentum.

 

Tην Κυριακή που μας πέρασε η Megan εμφανίστηκε στην 68η ετήσια τελετή για τις Χρυσές Σφαίρες με μακριά εξώπλατη τουαλέτα του οίκου Armani Prive, σε παλ ροζ απόχρωση με ασύμμετρη τιράντα στολισμένη με κρύσταλλα Swarovski, βαθύ σκίσιμο μέχρι τον μηρό και απλά έκοψε την ανάσα.

 

Ως πρέσβειρα του οίκου βέβαια, το λαμπερό μακιγιάζ της έγινε εξ ολοκλήρου με προϊόντα από την νέα ανοιξιάτικη συλλογή Armani Beauty. Tο περίγραμμα των ματιών της έγινε με το μαύρο eyeliner, Maestro Liquid Eyeliner ενώ για το smoky look οι σκιές Maestro Eyeshadows No 12, No 18 και No 38 καθώς και η μάσκαρα Eyes To Kill Excess Mascara.

 

Στα λάμψη και απαλό ροζ χρώμα στα μάγουλά της χρησιμοποιήθηκε το ρουζ Blending Blush Duo No4 και το look ολοκληρώθηκε με το κραγιόν Rouge d’Armani No 506 και το λιπ γκλος Lip Shimmer No 22.  Πάντως μου αρέσει πολύ η ιδέα μιας φαρδιάς γραμμής μαύρου eyeliner στα μάτια σε συνδυασμό με ροζ αποχρώσεις στα μάγουλα και τα χείλη. Συμφωνείτε;

 

 

3 Σχόλια
  1. Τα προιόντα μακιγιάζ ARMANI είναι εκπληκτικά. Δε συγκρίνονται με κανένα Brand ακόμα και με εκείνα τα μεγάλα ονόματα του μακιγιάζ. Ωστόσο οι τιμές είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕΣ όχι μόνο για τη μέση Ελληνίδα αλλά νομίζω ακόμα και για πιό ευκατάσταστες γυναίκες. Αναρωτιέμαι αν μπορεί να τα αγοράσει κάποια που δεν είναι celebrity.

  2. Και τα προϊόντα είναι πολύ ωραία, αλλά η τουαλέτα είναι φανταστική! Το ροζ βέβαια είναι το αγαπημένο μου χρώμα, αλλά η συγκεκριμένη τουαλέτα θα είναι ωραία και σε άλλα χρώματα! Πολύ ωραία η εμφάνισή της!!

  3. Τα προιόντα armani είναι ξεχωριστά και του μακιγιάζ αλλά και της περιποιήσης προσώπου, έχουν πολύ ανάλαφρη υφή. Αν και ακριβή τη μάσκαρα αυτής της εταιρείας δεν την αλλάζω για κανέναν λόγο, αξίζει να τη δοκιμάσετε όλες ακόμα και οι κοπέλες που έχουν μικρές βλεφαρίδες δεν θα το πιστεύετε το αποτέλεσμα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.