To νεσεσέρ της beauty editor (ή η Οδύσσεια ενός νεσεσέρ)

 

Μην με παρεξηγήσετε. Το αγαπάω το νεσεσέρ μου. Είναι εξάλλου αυτό που με βοηθάει να δείχνω πιο όμορφη όταν ξυπνάω το πρωί. Όμως το αλλάζω συχνά. Και εννοώ, όχι μόνο το τσαντάκι αλλά και το περιεχόμενό του. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να κάνω και διαφορετικά αφού λόγω δουλειάς οφείλω να δοκιμάζω όσα περισσότερα προϊόντα μπορώ για να σας γράφω μετά τις επιδόσεις τους.  Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στα καλλυντικά του τελευταίου διμήνου, αυτά που χρησιμοποιώ πιο συχνά και είναι για αυτή την περίοδο τα αγαπημένα μου:

Max Factor Xperience: Το make up μου. Απίθανα άνετο, και εύκολο, αμέσως φωτίζει το δέρμα μου

Lancome Renergie Yeux Multiple Lift: Και κονσήλερ και κρέμα ματιών και έτσι έχω μ’ έναν σμπάρο δυο τρυγόνια και δεν ξεχνάω και την απαραίτητη(!) κρέμα ματιών

Mac Powder Blush Bite of an Apple: To ρουζ μου, σε ζωηρή ροζ απόχρωση (αυτές που μου αρέσουν περισσότερο)

La Roche Posay Respectissime: Η μαύρη μου μάσκαρα που και μακραίνει τις βλεφαρίδες μου και δεν ερεθίζει τους φακούς επαφής μου.

Seventeen Lip Pencil No 04 Rose Petal: Όταν φοράω μολύβι χειλιών για το περίγραμμα το προτιμώ σε πολύ ανοιχτή ροζ-nude απόχρωση όπως αυτή.

Korres Εyeliner Pencil No 2 Brown: To καφέ μολύβι ματιών για κάθε μέρα γιατί τονίζει χωρίς υπερβολές τα μάτια μου.

Radiant Professional Softline waterproof pencil No 10 Green: Tο μολύβι για το ΣΒ σε σκούρα πράσινη απόχρωση όταν θέλω πιο έντονο μακιγιάζ ματιών

Κραγιόν: Στα κραγιόν είμαι πολύ δύσκολη γι αυτό θα σας πω ποια  έχω ανακαλύψει τώρα τελευταία που μου άρεσαν πολύ:

Estee Lauder Pure Color No 04 Bungalow Pink: Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έβαζα τόσο έντονο ροζ-φούξια χρώμα, αλλά απλώνεται τόσο καλά και είναι τόσο κρεμώδες και άνετο που το λάτρεψα και από ότι μου έχουν πει ταιριάζει στην επιδερμίδα μου (σταράτη είμαι)

Chanel Rouge Allure No 84 Flamboyante: Όταν το πρωτοείδα και το πρωτοάνοιξα σας ορκίζομαι πέταξα από τη χαρά μου διότι είναι στην αγαπημένη μου φραμπουάζ-κερασί απόχρωση! Απίθανο!

Rouge Dior No 028 Mazette: Εύκολο αλλά και αρκετά ζεστό χρώμα για κάθε στιγμή που θέλω να τονίσω τα χείλη μου από το πρωί έως το βράδυ.

Η αγαπημένη μου παλέτα που παίρνω παντού μαζί μου: Ποια άλλη; Clinique Strawberry Fudge Holiday Compact από την πρόσφατη χριστουγεννιάτικη συλλογή. Δεν έχω προλάβει να την διαλύσω ακόμα από την πολλή χρήση όπως την προηγούμενη!!

 

Θέλετε να παίξουμε;

Ερώτηση: Εκτός από τα αγαπημένα σου καλλυντικά τι άλλο θα ήθελες να είχες πρόχειρο μέσα στο νεσεσέρ σου; (πχ. τον Keanu Reeves σε μινιατούρα) Λοιπόν, δυο από εσάς που θα απαντήσετε σε αυτή την ερώτηση θα κερδίσετε  σούπερ beauty δώρο! Στείλτε την απάντησή σας με σχόλιο σε αυτό το post (μην ξεχάσετε- από το mail που χρησιμοποιείτε) από τώρα Πέμπτη 3-2 στις 10.30πμ και αύριο κιόλας Παρασκευή 4-2 στις 11.ο0πμ θα σας πω τις νικήτριες οι οποίες άμεσα θα λάβουν το δώρο τους! Άντε κορίτσια, περιμένω και έχω όρεξη για λίγο γέλιο!

Αχχχ… ο Keanu μου, στο νεσεσέρ μου…

 

576 Σχόλια
  1. Μια φωτογραφία με τα μικρά μου να μου χαμογελούν για να μου δίνουν κουράγιο και αντοχή όταν αισθάνομαι ότι όλα πάνε στραβά… αρκετά συχνά δηλαδή….

  2. Πειράζει να ειμαι απλή και ρεαλίστρια??? Θέλω λαστιχάκια για τα μαλλιά και φουρκέτες!!!

  3. Μια φωτογραφία με τα αγαπημένα μου πρόσωπα για να τα έχω πάντα μαζί μου!!!

  4. Το dalon μου με γεύση σοκολάτας που δεν αποχορίζομαι ποτέ!! 😉

  5. Θα ήθελα να έχω ένα μαγικό ραβδάκι να αλλάζω τη διάθεση των ανθρώπων δίπλα μου!

  6. θα ήθελα μέσα στο νεσεσέρ μου να έχω συνεχώς τη φωτογραφία του αγαπημένου μου!

  7. Το τσαντάκι του sport Billy το ξέρετε; Ε, γίνεται τέτοιο να είναι το νεσεσέρ μου? Να βάζω το χέρι μου και να βγάινει, ένα ελικόπτερο, μία εξωλέμβιος, πέδιλα του σκι κτλ κτλ κτλ….

  8. Συμφωνώ με την Μάγια μια μηχανή να βγάζει λεφτά .

  9. την καρδούλα που μου χάρισε ο καλός μου

  10. θα ηθελα να εχω μια μηχανη που να “γενναει” ευρω και να κανω βολτες στην αγορα, να ψωνιζω οοοοοοτι θελω και να δινω χρηματα να ψωνιζουν οτι θελουν ολοι οσοι κοιτανε με λυπη τις βιτρινες, επειδη δεν τους φτανουν να αγορασουν αυτα που λαχταρουν!!!!!!!!!!

  11. Το άρωμά μου “Madame Rochas”.Ένα κατά τη γνώμη μου φανταστικό άρωμα που θέλω να με περιβάλλει διαρκώς.

  12. Πολλές μαγικές σοκολάτες που δεν παχαίνουν

  13. Μια φορά ρε παιδιά να κερδίσω ένα δωράκι….!!!!!!!!

  14. θα ‘θελα να ‘χω ψυχραιμία για να παραβλέπω τα κακόβουλα σχόλια, αυτοπεποίθηση για να μην τα προκαλώ και λίγη ακόμη τεστοστερόνη για να τους γράφω αυτούς που τα λένε ξέρετε πού…!

  15. ΜΙΑ ANTISTRESS ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΩ…ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ…

  16. Μερικά κοκκαλάκια για τα μαλλιά για να έχω εκτός από super μακιγιάζ και super χτένισμα!!

  17. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ, ΟΠΟΤΕ ΦΡΙΚΑΡΩ

  18. εγω θα ηθελα το νεσσεσερ μου να ηταν το τσαντακι του σπορτ μπιλι να χωραει τα παντα ακομα και τον κιανου ριβς οχι σε μινιατουρα αλλα κανονικο ωστε οποτε τον χρειαζομαι να τον βγαζω. χιχιχιχιιχ

  19. Κατ’ αρχάς θα ήθελα αυτό το νεσεσέρ να είναι μαγικό και ανεξάρτητα από το μικρό του μέγεθος να χωράει μέσα όλα τα καλληντικά του Χόντου!!! Κρατώντας αυτό σαν δεδομένο, θα ήθελα να έχει μέσα ένα καθρεφτάκι και ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια γιατί έχω ένα “θεματάκι”!
    Καλή επιτυχία σε όλες!!!

  20. ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ + ΤΟΝ τον Keanu Reeves ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ 🙂

  21. ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!

  22. Εγώ θα ήθελα τον Καλίτση, κουβαλάω που κουβαλάω τόσα καλλυντικά, τουλάχιστον να έχω κάποιον να τα χρησιμοποιεί σωστά!!!

  23. Πραγματικά το τσαντάκι του Σπόρτ Μπίλλυ!!!!! πολλές φορές η τσάντα μου έτσι μοιάζει!!!!

  24. egw tha hthela na eixa kai to isiwtiko malliwn etsi otan vrexei kai ginontai xalia na ta strwnw ligo xaxaxaxaaaxax…epishs omprela gantia klp gia wra anagkhs!!!!!!!!!
    Kalh epityxiaaaaaaaaaaaaa filia!

  25. Mέσα στο νεσεσέρ μου θα ήθελα να είχα ξεχασμένα λεφτά!!!! Δεν είναι ωραίο συναίσθημα όταν ανοίγεις μια τσάντα και βρίσκεις μέσα λεφτά που είχες ξεχάσει από παλιά!!!! Αισθάνεσαι λες και τα κέρδισες!!!

  26. condoms nomizontai legontai alla kai ton Keanu Reeves se miniatoura..paketo! 🙂

  27. ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟ ΝΕΣΕΣΕΡ ΜΟΥ.

  28. Πολλά λεφτά !!! για να το έχω πάντα γεμάτο με τα πιο ποθητά καλλυντικά!!

  29. miniatoura tou agapimenou mou arwmatos addict tou Dior gia tis meres pou xipnaw sto para pente k trexw san treli……

  30. Κρέμα για τα χέρια! Είναι χειμώνας και θα πρέπει να τα περιποιούμαστε.

  31. Το μαγικό ραβδί αν γίνεται, αλλιώς δεν τα καταφέρνω.

  32. Υπέροχο δώρο για να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση όλη την ημέρα

  33. ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΑΚΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΟΥ ΕΠΙΘΥΜΙΑ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  34. Οπωσδήποτε πρέπει να υπάρχει κάτι σε άρωμα έστω και μινιατούρα γιατί ποτέ δεν ξέρεις….

  35. Θα ήθελα να έχω επίσης μέσα στο νεσεσέρ μου το αγόρι μου σε μπρελόκ ……για να τον έχω πάντα μαζί μου και παντού !!!

  36. Μια αισθητικο και μια κομμωτρια αν εισαι βαμενη και εχεις μαλλι χρενισμενο και κουρελια να φορας θα σε προσεξουν!!!!!!!

  37. μεσα στο μικρο μου νεσσεσερ αναμεσα σε ολα τα καλλυντικουλια μου θα ηθελα ναειχα και οσους αγαπω, την οικογενεια μου , 2 καλους φιλους!!

  38. ΤΟΝ ROBERT PATTINSON ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΕΞΥ ΒΛΕΜΜΑ “ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΛΙΓΗ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ”‘.

  39. Επειδή οι μινιατούρες δεν θα μου προσφέρουν τίποτα & οι άνθρωποι δεν χωράνε στο μικρό μου νεσεσερ, θα ήθελα να έχω μια φωτογραφία, από την πιο αστεία στιγμή των καλοκαιρινών μου διακοπών, κάθε φορά που το ανοίγω, βάφομαι και γίνομαι όμορφη να την κοιτάω την φωτογραφία και να φοράω το πιο αστραφτερό μου χαμόγελο!

  40. εγώ θα θελα να βρισκα μεσα τον αγαπημένο μου και…κανα 500ευρω κάθε φορά που το ανοιγω!! 🙂

  41. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΙΧΝΑΡΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΤΡΙΒΩ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..

  42. ΕΝΑ ΤΖΙΝΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΟ GEORGE CLOONEY

  43. Enan epaggelmatia make up artist k enan stulista pou na mou dinoun panta tis kaluteres protaseis analoga me tin peristasi!! 🙂

  44. tha ithela na exw mesa ena tablet(style ipad) p na s leei kata to poso exeis ntythei kai vaftei swsta kai protaseis gia kathe meraaa 🙂

  45. hmmm mazi me ta kalintikoulia mou tha ithela kai enan make up artist mesa sto neseser mou na me kanei thea 🙂

  46. …ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ!…ΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΥΛΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΗΘΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΣ ΜΠΙΛΙ ΠΟΥ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥ ΧΕ!ΧΕ!

  47. είναι τέλειο δώρο…
    εγώ θα ήθελα να έχω μέσα μια φωτογραφία μου σε πολύ άκυρη στιγμή για να την βλέπω και να μου φτιάχνει τη διάθεση

  48. Μία γατουλίνα για να μου φτιάχνει την διάθεση…χα!

  49. SUPER ΤΟ ΝΕΣΕΣΕΡ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΚΡΗΜΕΝΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΒΓΑΖΑ ΞΑΦΝΙΚΑ…ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΥΓΕΙΗ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΡΓΥΡΙΑ

  50. θα ηθελα πολυ να ειχα το τηλεφωνο του κιανου ριβσ στο νεσεσερ μου!!και μια φωτο μου μαζι του!!

  51. …τα γλυκά φιλάκια του μικρού μου…το νεσεσέρ έχει πράγματα μου με κάνουν όμορφη εξωτερικά, τα φιλάκια του μικρού μου με ομορφαίνουν εσωτερικά!!!

  52. Τον Σάκη Ρουβά!! Να ανοίγω το νεσεσερ να τον βλέπω και να μου τραγουδάει αποκλειστικα σε μενα “σ’εχω ερωτευτεί”!!!!!!!!!

  53. Να ανοίγω το νεσεσέρ και να βρίσκω μέσα αυτό ακριβώς που χρειάζομαι την κάθε στιγμή!

  54. Loipon, το μαγικό νεσσεσαράκι μου θα ήθελα να περιείχε το κουτί της Πανδώρας!!!! ( άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει αυτό το κουτάκι) 3 σοκολατάκια Godiva για να γλυκαίνω κόσμο και κόσμο, μέντες για δροσερή αναπνοή άρα και αξέχαστα φιλάκια , ειδικά τώρα για του Αγ Βαλεντίνου, ένα μενταγιόν καρδιά με την φωτογραφία του αγαπημένου μου… για να τον έχω πάντα μαζί μου και φυσικά τα καλλυντικά που προτείνετε για να είμαι πάντα φρέσκια και ωραία…. Φιλάκια!!!

  55. τα κλειδιά μου γιατί ποτέ δεν τα βρίσκω εκεί που τα έχω βάλει!!!

  56. Στο νεσεσερ μου θα ήθελα να έχω
    1. μια βεβαίωση υπογεγραμένη απο όλους τους υπουργούε που να λέει οτι σόγουρα καααάποια στιγμή θα πάρω σύνταξη και
    2. μια μικρή κάμερα να αποτειπώνω τις όμορφες καθημερινές στιγμές για να τις βλέπω αργότερα γιατί εκείνη την στιγμή δεν προλαβαίνω να τις συνηδειτοποιώ !
    Υ.Γ έτσι γράφεται το συνηδειτοποιώ ?

  57. Θα ηθελα εναν κομμωτη, εναν make-up artist, εναν στυλιστα και ενα ποτηρι παγωμενο Grasshoper!

  58. Το κινητό μου και τα cd με την αγαπημένη μου μουσική!

  59. Συνεχίζω να θέλω ένα εισιτήριο διαρκείας για παντού στον κόσμο…να ταξιδεύω nonstop.

  60. loipon ennoeite oti tha thela ena neseser gemato ekplikseis kai polla ma polla kalintika gia ti maresei na vafomai alla ha thela na to anoigo kai na vgei mia vila ena kotero amaksi kai polu agapi axxaxxaxa liga e?alla voleuomai kai me to makigiaz vlepeis i krimi mas ekane mono na oneireuomaste trela pragmata dioti oute kragion poia den mporoume na paroume klapsssssssssssssssss makari omws na kerdisw wraia tha tan ena oneiro pou vgike toulaxiston alithino thanks

  61. Αυτό το νεσεσέρ είναι το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά μου!

  62. ΕΝΑ ΝΕΣΕΣΕΡ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΣΑ!!!

  63. Ένα από τα πολλά πράγματα που θα ήθελα να περιέχει το νεσεσέρ μου, είναι ένα μαγικό χαπάκι που θα εξαφάνιζε αστραπιαία τα περιττά κιλά!!!Ελπίζω κάποια στιγμή να το ανακαλύψουν…σίγουρα θα κάνει πολλές γυναίκες ευτυχισμένες!!!

  64. 8elw to neseser tis gunaikas mou na exei emena se miniatoura mesa!

  65. εγώ πάντως θα προτιμούσα μια μινιατούρα του johnny depp!!!
    xixixi!

  66. θα ήθελα ένα άρωμα που κάθε φορά που εγώ και οι αγαπημένοι μου βρισκόμασταν σε θλίψη θα το ψεκαζόμασταν και όλα γύρω θα εδειχναν και θα ήταν όμορφα! (όχι δεν χρειάζεται να δοκιμάσω ναρκωτικά για να έχω το ίδιο αποτέλεσμα!)

  67. Μια φωτογραφία της μικρής μου κόρης!!

  68. θα ηθελα το βαλιτσακι του sport billy για να βαζω πολλα πραγματα!!!!!!!!!!!!! 🙂

  69. να μεταμορφωσω την πεθερα μου σε καλη νεραιδα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.