Η L’Oreal Paris στο Madwalk

 

Μεταξύ μας, ωραία η πρωτοβουλία του Mad για το πρώτο Madwalk. Δεν είναι άσχημο και στη χώρα μας να γίνονται κάποια λαμπερά events. Kαι ναι, δεν λέω, μπορεί να περνάμε ουσιαστική πλέον περίοδο κρίσης, αλλά λίγο χρώμα και αισιοδοξία, πιστεύω ότι ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.   Anyway, ήταν μια βραδιά όπου η μόδα συνάντησε τους performers με αποτέλεσμα να απολαύσουμε  όμορφες παρουσίες, λαμπερά μοντέλα, καλλιτέχνες, τις νέες δουλειές γνωστών σχεδιαστών αλλά και την L’Oreal Paris ως behind the scenes πρωταγωνίστρια αφού ήταν η μάρκα που ανέλαβε εξ ολοκλήρου το μακιγιάζ και το hair-styling όλων όσων είδαμε on stage εκείνη τη βραδιά.

 

Αυτό είναι το Νο1 νέο αλλά υπάρχει και Νο2: Ο Δημήτρης Γιαννέτος (favorite αρκετών εγχώριων celebrities) είναι ο νέος επίσημος Stylist& Make-Up Artist της L’Oreal Paris και ειδικά για εκείνη την βραδιά με ένα team 50 ατόμων και με σύμμαχο τα προϊόντα ομορφιάς L’Oreal Paris δημιούργησε ευφάνταστα χτενίσματα και εντυπωσιακά και σούπερ σέξι μακιγιάζ.

 

Ο Βρεττός Βρεττάκος με τα μοντέλα του  

 

Η Ορσαλία Παρθένη με ένα από τα μοντέλα της  

 

Η Μαρία Δανδράκη PR L’Oreal Paris και ο Θοδωρής Μαραντίνης

1 Comment
  1. Στις δύο πρώτες φωτογραφίες βλέπεις και τα δύο άκρα στο μακιγιάζ. Όσο για τη βραδιά πρέπει να ήταν πολύ όμορφη, εμείς θα τη δούμε σήμερα από την τηλεόραση και έλπίζω να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.