Η Clinique σε συνεργασία με το fashion brand Milly

Για φέτος την άνοιξη η Clinique συνεργάζεται με την εταιρία μόδας Milly και το αποτέλεσμα είναι η limited edition συλλογή μακιγιάζ Pretty in Prints με έμπνευση από τα χαριτωμένα, χαρούμενα και πολύχρωμα prints της σχεδιάστριας και ιδρύτριας της Milly, Michelle Smith. Αυτή τη φορά η παλέτα-φετίχ μου για τα μάτια και τα μάγουλα (όσες με διαβάζετε ξέρετε ακριβώς ποια εννοώ) βρίσκεται σε ένα πανέμορφο πουγκί και έτσι τώρα πια δεν θα χρειάζεται να την έχω χύμα στην τσάντα μου.

 

Η ίδια η Michelle Smith είπε για αυτή την νέα της συνεργασία «H συνεργασία με την Clinique ήταν για εμένα κάτι πολύ φυσικό, αφού χρησιμοποιώ τα προϊόντα Clinique από τα 12. Το στυλ της Milly είναι πάντα καθαρό, νεανικό, μοντέρνο και θηλυκό, όπως και η Clinique. Η γυναίκα Milly και η γυναίκα Clinique είναι η ίδια για εμένα.»

Σημειώστε τι περιλαμβάνει η ανοιξιάτικη συλλογή

 

Παλέτα: Milly for Clinique Limited Edition Pretty in Prints Compact –49,50€. Η limited edition Colour Surge Eye Shadow Quad στην απόχρωση Printed Pinks και το Blushing Blush στην απόχρωση Precious Posy, μέσα σε μια συσκευασία με την υπογραφή της Milly.

 

Το λιπ γκλος: Limited Edition Long Last Glosswear SPF15 MillyPink –19E: Η πιο αγαπημένη ροζ απόχρωση της Michelle, ένα ζεστό χρώμα που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα

 

Η Μάσκαρα: High Impact Mascara –22,37€. Η γνωστή μάσκαρα της μάρκας για όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες

Ποια είναι η Michelle Smith;

H Michelle Smith, η σχεδιάστρια της Milly, σπούδασε fashion illustration στο New York Fashion Institute of Technology. Μετά την αποφοίτηση της έγραψε στον Πρόεδρο του οίκου Hermes ζητώντας μια υποτροφία στα κεντρικά στο Παρίσι, έγινε δεκτή και ετσι η Michelle έγινε η πρώτη Αμερικανίδα υπάλληλος του Hermes που στάλθηκε στο Παρίσι. Μετά από πολλές σπουδές και υποτροφίες σε διάσημους οίκους (LV, Dior) γύρισε στην Νέα Υόρκη για να καθιερώσει την δική της μάρκα. Σήμερα η μάρκα Milly αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο ως μια iconic νεανική μάρκα με μοναδικά σχέδια και χρώματα, πολυτελή υφάσματα αλλά και vintage στυλ που φοριέται από celebrities όπως η Gwyneth Paltrow και η Victoria Beckham.

H Michelle Smith

10 Σχόλια
  1. Γενικά, μισώ τα ροζ… Αυτό το lipgloss όμως, μου ψιλοαλλάζει την ιδέα μου… Ξέρεις πότε θα έρθουν Ελλάδα;

  2. Πω πω….’Εχω κολλήσει…
    Και τα καλλυντικά υπέροχα, αλλά και το τσαντάκι τους………
    Τρελαίνομαι για ό,τι έχει “δικό” του τσαντάκι….
    Κι είναι κι όλα ροζζζζζζζζ!!!

  3. Κι εγώ λατρεύω το ροζ! Είναι ένα χρώμα που πιστεύω ότι πηγαίνει στις περισσότερες και γλυκαίνει την επιδερμίδα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.