Mac Συλλογές Μακιγιάζ Άνοιξη 2011

 

Jeanius: Ή απλά genius. H ανοιξιάτικη κολεξιόν της Mac εμπνέεται από το ντένιμ (ονομασία που προήλθε από την γαλλική πόλη Nim, de Nim μτφ: από την Nim) και παρουσιάζει ένα  μακιγιάζ, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο κρατούν οι τέσσερις limited edition σκιές ματιών σε μπλε αποχρώσεις όπως ακριβώς τα αγαπημένα σας παντελόνια:

 

Πετροπλυμένο, ξεβαμένο, blue και grey black, οι οποίες συνδυάζονται τέλεια με τα αντίστοιχα κραγιόν και lipglasses σε μπεζ, ροζ και μοβ αποχρώσεις, τα φωτεινά ρουζ σε ροζ και απαλό μοβ και τα βερνίκια νυχιών σε περλέ λευκό ροζ και σκούρο μπλε-μαύρο. Ρίξτε μια ματιά στην συλλογή και περιμένω εντυπώσεις:

Οι σκιές Jeanius

White Jeanius

Divain Distress

Motorhead

Stovepipe Black

Tα Κραγιόν

Acid Washed

Pretty Please

Riveting Rose

 

Τα Lipglass

Painted On

Docile

Indigo Pink

 

Tα Ρουζ

Pink Cult

Overdyed

 

Τα Βερνίκια Νυχιών

 

Frayed to Order

Biker Blue

Η συλλογή Mac Jeanius

22 Σχόλια
  1. Καλημέρα και καλό μήνα … Μου αρέσουν πολύ τα mac! Έάν ευκαιρήσεις, μήπως θα μπορέσεις να μιλήσεις για τα πινέλα της Mac; Είναι τόσα πολλά, που όταν πάω στο stand τους μπερδεύομαι και καταλήγω με λάθος αγορά …

  2. Πολύ όμορφα χρώματα και πολύ ωραία η denim καμπάνια της MAC.Στη λίστα μου έχω βάλει ήδη το κραγιόν Pretty Please και το ρουζ Pink Cult.Το post σου μου έφτιαξε την διάθεση και με έκανε να καταλάβω πως μπήκε η άνοιξη(ο καιρός δεν βοηθάει)!Καλό μήνα!

  3. Τα νέα χρώματα της MAC είναι για άλλη μια φορά φανταστικά. Δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις, είδικα τα κραγιόν Pretty Please και Acid Washed είναι τέλεια. Κάλο μήνα σε όλους μας!!!!!!!!!!

  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
    ΤΑ ΜAC ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ GENIUS!!!!!!!!!!!

  5. τα mac ειναι τελεια και κρατανε παρα πολυ σε διαρκεια…επισης μια ασχημη γυναικα με τα καταλληλα χρωματα θα τη κανει κουκλα!!!εχουν ωραια εφαρμογη!!!!

  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΝΤΑΣΤΙΚΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΚΡΑΓΙΟΝ-ΣΚΙΕΣ-ΜΑΝΟ-ΡΟΥΖ…. ΤΕΛΕΙΑ ΟΛΑ….

  7. Η μόδα των 80’ς και στο μακιγιαζ είναι πλεον εδώ !

  8. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑC ΟΥΤΕ ΣΤΑ SEPHORA OYTE ΣΤΑ HONDOS CENTER. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΩ ΡΟΥΖ ΚΑΙ ΚΡΑΓΙΟΝ ΤΗΣ MAC…….

  9. kalispera k kalo mina se olous!!!einai ola poly oraia alla ego ksexorisa ta Lipglass k to rouz!!!!kserei kaneis an einai ypoalergika giati exo ena themataki!!!!

  10. θα συμφωνήσω με την Αντζελίνα,ένα ποστ με τα πινέλα χρειάζεται.Εμένα μου γυάλισαν τα gloss και το riveting rose.

  11. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΥΛΟΓΗ.ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΜΠΛΕ-ΜΩΒ-ΡΟΖ.ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

  12. Πολύ όμορφα!!
    Προσωπικά, ξεχώρισα τα Motorhead(αν και δεν ξέρω αν θα χαλούσα τόσο ωραίο σχέδιο..:-/ )….!!

  13. Καλησπέρα!! Πραγματικά υπέροχα σχέδια…και θα συμφωνήσω, είνα κρίμα να χαλάσεις τόσο ωραίο σχέδιο 🙂 Ξέρει κανείς αν ήδη πωλούνται ή πότε θα βγουν στην αγορά??

  14. Αγαπημένες μου: Η συλλογή Jeanius αλλά και η συλλογή Wonder Woman, καταφτάνει στα Mac Stores, στις 15 Μαρτίου!

  15. αλλη μια καταπληκτικη ιδεα απο τη mac…συνδιαζει την ποιοτητα και την αξιοπιστια των προιοντων με τις πιο εξυπνες παρουσιασεις.μας καταπλησσει!!!!!!!!!

  16. Ολα ειναι τελεια!!! πολυ ωραια χρωματα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.