Νέο Άρωμα: Jimmy Choo

 

Είμαι σίγουρη ότι με το προηγούμενο post πήρατε ήδη μια γεύση Jimmy Choo, σας άνοιξα την όρεξη, οπότε συνεχίζω: Η αλήθεια είναι ότι – αν και πολύ θα το ήθελα – δεν έχω ένα ζευγάρι Jimmy Choo στην ντουλάπα μου. Εδώ και λίγες μέρες όμως, έχω το πρώτο άρωμα Jimmy Choo επάνω στην τουαλέτα μου, οπότε κάτι είναι και αυτό…

 

H Tamara Mellon, πάντως από ότι είδα σε ένα ντοκιμαντέρ για τις πλούσιες και διάσημες (από αυτά που βάζει το κανάλι Ε! Entertainment – για να ζηλεύουμε) έχει στη συλλογή της 500 ζευγάρια Jimmy Choo, αλλά και γιατί να μην τα έχει άλλωστε, αφού η ίδια είναι η ιδιοκτήτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια της σούπερ διάσημης μάρκας.

 

Η Tamara, που ίδρυσε τον οίκο πριν από 15 χρόνια εκτός από fashion icon υπήρξε και μια πανέξυπνη επιχειρηματίας αφού ήταν η πρώτη που καθιέρωσε την πρώτη μάρκα παπουτσιών που προσέφερε στους υποψήφιους για Oscar και στους παρουσιαστές παπούτσια αποκλειστικά φτιαγμένα για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί. Ο οίκος Jimmy Choo είναι τώρα συνώνυμος με τους νικητές των Oscar και την Α- List του Hollywood ενώ φυσικά έχει μεταφερθεί και στον κινηματογράφο σε ταινίες όπως το Sex and the City και Ο Διάβολος φοράει Prada.

 

Για το πρώτο Jimmy Choo άρωμα το οποίο δημιούργησε η ίδια και επίσης πρωταγωνιστεί και στην διαφημιστική του καμπάνια η Tamara δήλωσε: “Η δημιουργία ενός αρώματος ήταν πάντα κομμάτι του οράματός μου για τον οίκο Jimmy Choo. Για να εξελίξω ολοκληρωτικά τη φιλοσοφία του οίκου Jimmy Choo, και να τυλίξω τη γυναίκα με τον αισθησιασμό και την ουσία του οίκου. Πάντα μου άρεσε πολύ να φοράω άρωμα, είναι μέρος της ταυτότητάς μου. Τώρα, το να δημιουργώ ένα άρωμα με την υπογραφή Jimmy Choo που αντιπροσωπεύει μία αύρα δύναμης και ομορφιάς είναι το απόλυτο όνειρο”.

 

“Με την πράσινη νότα κορυφής, τη νότα καρδιάς από ορχιδέα τίγρη, και το τελείωμα από καραμέλα και αισθησιακό Ινδονησιακό πατσουλί, είναι μία μυρωδιά που συνδυάζει εξίσου στοιχεία γυναικείας δύναμης και κομψότητας, και παραπέμπει στην αίγλη, στην αυτοπεποίθηση, στην επιθυμία και στην εκλεπτυσμένη σεξουαλικότητα, όλα εγκλεισμένα σε ένα πολύτιμο, πολυεδρικό μπουκάλι εμπνευσμένο από την πολυτέλεια των κρυστάλλων Murano. Το JimmyChoo, είναι ένα άρωμα για γυναίκες με αίσθηση της μόδας και αγάπη στην πολυτέλεια”.

 

Πέρα πάντως από το καλογραμμένο Δελτίο Τύπου εγώ που το φοράω αυτή τη στιγμή που σας γράφω, έχω να προσθέσω ότι είναι ένα ανάλαφρο άρωμα, που κάνει μεν αισθητή την παρουσία του αλλά δεν «κουράζει» και νομίζω ότι θα είναι ιδανικό για τους ζεστούς ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες.

 

Το Jimmy Choo Perfume θα το βρείτε στα καταστήματα καλλυντικών τέλος Μαρτίου και οι προτεινόμενες τιμές είναι για το Eau de Parfume 100 ml 95E και για το Eau de Toilette 100ml 85E.

H Tamara Mellon


12 Σχόλια
  1. Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον….!!!
    Θέλω να το δοκιμάσω!!!….Αν και δύσκολα θ’αντικαταστήσω το τωρινό μου άρωμα…

  2. @Samy: Δεν το πουλάμε Samy μου… το παρουσιάζουμε. Φαντάζομαι όμως ότι όταν το δεις στα stands θα μπορέσεις να το δοκιμάσεις και να δεις αν σου αρέσει.

  3. ..Μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και θα ήθελα να το δοκιμάσω!!.. Μήπως ξέρετε εάν θα κυκλοφορήσει και κάποια σειρά για το σώμα, αντίστοιχη με το άρρωμα!?.. 🙂

  4. @ Maryoiko: Βεβαίως θα κυκλοφορήσει όλη η ολοκληρωμένη σειρά με shower gel και body cream! Thank you for the great question!

  5. Μμμμμμμμμμ! Μύρισε άνοιξη στο beautyblog ή μου φαίνεται?

  6. δειγματάκια θα μπορέσουμε να έχουμε μας έχετε όντως ανοίξει την όρεξη………

  7. μας εφερες ενα βημα πιο κοντα στην ανοιξη…εεε στελτε μας και κανενα δειγματακι….παρακαλουμε

  8. Είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον και εν όψη άνοιξης πρέπει να κάνουμε μια αλλάγη ας αρχίσουμε από το άρωμα μας!!!!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.