Δώρο: Κερδίστε 3 Serum Biotherm Skinergetic!

 

Θυμάστε πριν από λίγο καιρό, που έκανα ένα post σχετικά με την νέα σειρά περιποίησης Skinergetic της Biotherm; Μετά από εκείνο το post πολλές από εσάς μου στείλατε emails εκφράζοντας την επιθυμία να δοκιμάσετε κάποιο από αυτά τα προϊόντα και τώρα ήρθε η στιγμή η επιθυμία σας να γίνει πραγματικότητα.

 

Τρείς τυχερές από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε από έναν ορό Skinergetic Boost Energy Up Serum για να διαπιστώσετε οι ίδιες τα εντυπωσιακά του αποτελέσματα αφού είναι ένα προϊόν που υπόσχεται να κάνει την επιδερμίδα σας να φαίνεται πιο ξεκούραστη και πιο λαμπερή. Αν θέλετε να ξαναθυμηθείτε λεπτομέρειες γι αυτή την πραγματικά καινοτόμα σειρά της Biotherm, με φυσικά δραστικά συστατικά τα οποία ενεργοποιούνται μόλις ανοιχτεί η συσκευασία τους, κάντε κλικ εδώ.

Η διαδικασία για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό είναι απλή:  Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε ένα σχόλιο σε αυτό το post από απόψε Κυριακή 20 Μαρτίου έως την Πέμπτη 24 Μαρτίου στις 12 το βράδυ. Τα ονόματα των νικητριών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 25 Μαρτίου και θα λάβετε πολύ σύντομα το δώρο σας. (Note: Στείλτε το σχόλιο από το mail που χρησιμοποιείτε για να έρθω άμεσα σε επαφή μαζί σας)

Good luck girls and boys!

A, να μην το ξεχάσω: Μπείτε τώρα στο http://www.facebook.com/#!/AntiFatigueLab.Greece κάντε like και κάθε μέρα θα ανακαλύπτετε και μια νέα συμβουλή για όμορφη, λαμπερή και ξεκούραστη επιδερμίδα!

1,186 Σχόλια
  1. Mακάριιιι…Θα μπορούσε να το δοκιμάσει κ η μάνα μου!!

  2. θα ηθελα παρα πολύ να το δοκιμασω. το δερμα μου το ταλαιπωρώ καθημερινα με το μακιγιάζ μου οποτε θεωρώ πως ένα τέτοιο προιόν θα το ξεκούραζε και θα το αναζωογονούσε!!!

  3. Καταπληκτικό! Ό,τι χρειάζεται η επιδερμίδα μου!

  4. θέλω να το κάνω δώρο στην μαμάκα μου που γιορτάζει αύριο…!

  5. Biotherm, η αγαπημένη μάρκα περιποίησης προσώπου. Καλή επιτυχία σε όλες!

  6. Τέλειο δώρο και πολύ χρήσιμο, ευχαριστούμε beautyblog. Μας κανεις να νιώθουμε ξεχωριστές!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΩ!!!!

  8. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΟ ! ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΟΥ !

  9. Το beautyblog εχει παντα τα καλυτερα…..και το αγαπω!

  10. KATAPLIKTIKO EINAI ENA TELEIO PROION POIA GUNAIKA DEN THA IHELE ENA TETOIO DWRO MESA STO NESESER TIS?EGW PANTOS THA TRELENOMOUNNNNNNNN…MOU ARESEI POLU TO THELWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

  11. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΝΔΥΚΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΦΥΛΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ.ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΜΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΣΥΜΜΑΧΟ!Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 3 ΤΥΧΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΤΟΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ BIOTHERM ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

  12. θα ηθελα και εγω να συμμετασχω στην κληρωση. καλη επιτυχια σε ολους.

  13. …σαν να λέμε πως θα αργήσει ο χρόνος να με αγγίξει…και εσύ θα με βλέπεις πάντα νέα..ΥΠΕΡΟΧΟ!!! ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩ!

  14. …ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

  15. Εξαιρετικό και πολύ χρήσιμο δώρο. Ευχαριστούμε.

  16. Φανταστικό δώρο. Ελπίζω να είμαι τυχερή!!

  17. ΤΑ ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΣΑΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ 2 ΛΟΓΟΥΣ 1)ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ 100% ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ 2)ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΞΑΝΑ Μμμμμ…άκια

  18. Μακάρι να προλάβω, το θέλω τοοόσο πολύ!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.