Τα προιόντα Bioten: Φυσικά και ελληνικά

 

Όταν έλαβα την πρόσκληση για την δημοσιογραφική παρουσίαση της νέας μάρκας περιποίησης Bioten, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να έρθω σε επαφή με την φίλη μου την Μανταλένα η οποία είναι από την Ρουμανία και ζει στο Βουκουρέστι (οι πιο παλιές φίλες του blog την θυμάστε ίσως από το post με το κόκκινο κραγιόν της).

 

Θα μου πείτε τι σχέση έχει η Μανταλένα με την Bioten. Mα, η Bioten, αν και είναι μια εξ ολοκλήρου ελληνική μάρκα περιποίησης, είναι νούμερο ένα σε πωλήσεις στην γειτονική Ρουμανία.

 

H Μανταλένα λοιπόν, όταν την ρώτησα να μου πει κάποια πράγματα για την Bioten, μου απάντησε ότι είναι μια σειρά βασισμένη σε φυσικά εκχυλίσματα που την βρίσκεις παντού, είναι πολύ δημοφιλής, με μεγάλη γκάμα προϊόντων για το πρόσωπο και το σώμα και σε πολύ καλές, απίστευτα budget-friendly τιμές.

 

Προχώρησε όμως και ένα βήμα παραπέρα και μου είπε ότι εκείνη λατρεύει τα προϊόντα καθαρισμού της σειράς τα οποία δεν τα αλλάζει με τίποτα.  Αφού πήρα λοιπόν τις πληροφορίες που ήθελα, παραβρέθηκα στην παρουσίαση και εκεί έμαθα κι’ άλλα. Η σειρά δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες περιποίησης της επιδερμίδας με φόρμουλες βασισμένες σε φυσικά εκχυλίσματα και βότανα γι’ αυτό και τα προϊόντα δεν περιέχουν Parabens και Paraffin ενώ οι φόρμουλές τους είναι δερματολογικά ελεγμένες για να διασφαλίσουν τη συμβατότητα με το δέρμα καθώς και την αποτελεσματικότητα του κάθε προϊόντος.

 

Οι βασικές σειρές της Bioten για την περιποίηση του προσώπου είναι η ενυδατική Skin Moisture και η αντιρυτιδική Skin Defence.Η  Skin Moisture περιέχει στη φόρμουλά της φυσικά συστατικά, με ενυδατικές ιδιότητες όπως το Νέκταρ Κυδωνιού, το Γάλα βαμβακιού, το Νούφαρο, οι Πρωτεΐνες βαμβακιού, οι Βιταμίνες Ε & Β, και αποτελείται από κρέμες και καθαριστικά προσώπου ανάλογα με τον τύπο δέρματος τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μαζί για ακόμα πιο optimum αποτέλεσμα. Κρέμες προσώπου για Κανονικό και Ξηρό δέρμα, Γαλακτώματα καθαρισμού για Κανονικό και Ξηρό δέρμα, Τονωτικές λοσιόν για Κανονικό και Ξηρό δέρμα, Λοσιόν ντεμακιγιάζ ματιών για όλους τους τύπους δέρματος, καθώς και Μαντηλάκια καθαρισμού για Κανονικό και Ξηρό δέρμα.

 

Η Skin Defence με φόρμουλα από εκχύλισμα Ροδιού,  πρωτεΐνες Σόγιας,  Κεράσι, και εκχύλισμα Μανόλιας συνδυάστηκε με το Omega Complex, τη Βιοελαστίνη και το Botanical Serum για να σας προσφέρει δράση  ενάντια στις ρυτίδες και την πρόωρη γήρανση. Η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα αντιρυτιδικής περιποίησης και του προσώπου και των ματιών, όπως Αντιρυτιδικές κρέμες ημέρας για Κανονικό & Ξηρό δέρμα με SPF15, Αναζωογονητική Κρέμα Νύχτας και Αντιρυτιδική & Συσφικτική κρέμα Ματιών. Τώρα εκτός από τα παραπάνω στην Bioten θα βρείτε ακόμα και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων περιποίησης του σώματος για κάθε τύπο επιδερμίδας. Για κανονικά δέρματα δοκιμάστε το γαλάκτωμα σώματος με Lime & Κυδώνι., αν έχετε ξηρό δέρμα δοκιμάστε το γαλάκτωμα σώματος Εντατικής Ενυδάτωσης με Γιαούρτι και Bamboo. Αν πάλι το δέρμα σας είναι πολύ ξηρό και αφυδατωμένο προτιμήστε το γαλάκτωμα σώματος Αναδόμησης- Θρέψης με Γάλα βαμβακιού και Πρωτεΐνες Ρυζιού.

 

Τα ίδια πάνω –κάτω ισχύουν και για τις κρέμες χεριών όπου θα βρείτε τρία προιόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες σας. Η σειρά ολοκληρώνεται με το Bioten Bodyshape που καταπολεμά την κυτταρίτιδα με  συστατικά όπως ο Πράσινος Καφές, το Ginkgo Biloba και το σύμπλεγμα Lipoferm. Αποτελείται από μία Κρέμα & ένα Gel κατά της κυτταρίτιδας για να μπορείτε να επιλέξετε την υφή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

 

Ρίξτε μια ματιά σε κάποια από τα προϊόντα και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις τιμές τους:

 

Περιποίηση Προσώπου

 

Skin Moisture: Moisturizing Day Cream, Κανονικό Μεικτό Δέρμα Τιμή 5,95Ε

Skin Moisture: Θρεπτική Κρέμα Ημέρας, Ξηρό Ευαίσθητο Δέρμα 5,95Ε

Skin Defence: Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας SPF 15  9,95Ε

Skin Defence: Αντιρυτιδική και Συσφικτική Κρέμα Ματιών 9,95Ε

Καθαρισμός και Ντεμακιγιάζ

Skin Moisture: Καταπραϋντικό Γαλάκτωμα Καθαρισμού 3,95Ε

Skin Moisture: Αναζωογονητική Λοσιόν Καθαρισμού 3, 95Ε

Skin Moisture: Λοσιόν Ντεμακιγιάζ Ματιών 3, 60Ε

Skin Moisture: Μαντηλάκια καθαρισμού 2, 70Ε

Φροντίδα- Σώμα

Γαλάκτωμα Σώματος Εντατικής Ενυδάτωσης, Ξηρό Δέρμα 3,85Ε

Γαλάκτωμα Σώματος Αναδόμησης θρέψης  Πολύ Ξηρό Δέρμα 3,99Ε

Κρέμα Χεριών, Αναδόμησης 2,60Ε

 

Αδυνάτισμα

Bodyshape, Τζελ κατά της κυτταρίτιδας 9,95Ε

Τα προϊόντα Bioten θα τα βρείτε σε όλα τα supermarkets στα Hondos Centers και σε καταστήματα καλλυντικών. Για ακόμα περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο www.biotencosmetics.com

Στην επίσημη παρουσίαση της μάρκας παρακολουθήσαμε και ένα βίντεο με την συνέντευξη της Dr Elena Cremenescu Phd, η οποία είναι φαρμακοποιός και επικεφαλής του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της Bioten. Νομίζω ότι θα σας φανεί και εσάς πολύ ενδιαφέρουσα διότι απαντά σε κάθε ερώτηση και λύνει κάθε απορία σχετικά με την μάρκα Bioten. Αξίζει να την παρακολουθήσετε:

http://www.youtube.com/watch?v=vUVXiTqplCY

Μμμμ, κάτι σκέφτηκα τώρα… Έχω εδώ δίπλα μου 3 προιόντα Bioten. Το Γαλάκτωμα Σώματος Εντατικής Ενυδάτωσης, την Κρέμα Χεριών Αναδόμησης  και την Ενυδατική Κρέμα Ημέρας.  Θέλει κάποια από εσάς να δοκιμάσει ένα από αυτά;  Για να διαβάζω σχολιάκια και αύριο θα σας πω ποιές 3 κερδίσατε!

772 Σχόλια
  1. η ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ θα ήταν τέλεια για να την δοκιμάσω μιας και τελειώνει η η δικιά μου..!!

  2. Θα ήθελα πολυ να τα δοκιμάσω μιας και είναι και ελληνικά. Αν είναι καλά γιατί όχι να μην τα στηρίξουμε

  3. ΤΑ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ…ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΚΙΟΛΑΣ…

  4. Δεν έχω αρχίσει να χρησιμοποιώ κρέμα ημέρας… Μήπως ήρθε η ώρα;

  5. !!!LATREUW ta fytika kallintika k elpizw na eimai egw i tyxeri!! 😉

  6. ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ!!!ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

  7. Και μόνο το γεγονός ότι είναι ελληνικά… αξίζει τον κόπο.. Πρεπει να στηρίξουμε τα δικά μας προιόντα. και οι τιμές τους είναι πολύ καλές.. Μακάρι να κερδίσω… και αν όχι θα πάρω να δοκιμάσω…

  8. Δοκίμασα την κρέμα για την κυτταρίτιδα, απλά φανταστική! θα ήθελα πολύ να κερδίσω και να δοκιμάσω και τη σειρά προσώπου!!

  9. μπραβο σας!συγχαρητηρια για τις ακρως προσιτες σας τιμες κ οχι μονο!θα τα τιμησω δεοντως ΟΛΑ!!!!

  10. Molis simera agorasa to prwto mou proion!!!!Elpizw na kerdisw ki alla gia na emploutisw ti seira!

  11. oi ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΠΟΘΗΤΕΣ Κ ΓΥΝΑΙΚΕΣ .ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ Κ ΔΙΣΕΥΡΕΥΤΟ. ΕΤΣΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΡΗΣΚΑΜΕ ΚΑΛΛΥΜΝΤΙΚΑ ΑΓΝΑ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΒΙΟΤΕΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΤΑ Κ ΠΡΩΤΗ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ…..

  12. …”για να διαβασω σχολιακια,και θα σας πω ΑΥΡΙΟ
    ποιες 3 κερδισατε”…..
    αυτο το “ΑΥΡΙΟ” ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΤΖΟΥΛΙΑ;
    ΕΠ’ΑΠΕΙΡΟΝ;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΗΜΕΡΕΣ,ΣΙΓΟΥΡΑ.
    ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  13. Dokimase mia fili mou to gel adynatismatos Bioten kata ths kutaritidas kai emeine enthousiasmenh. Dustuxws akoma kai xwris parapanw kila i kutaritida emfanizetai se oles mas.To agorasa kai egw. borw na pw san proion me afhse polu euxaristimenh ws twra kai den edwsa mia periousia. Me ligotero apo 10 eurw kai apotelesma tha protimisw kai alla proioda ths seiras!

  14. Ευχαριστούμε Αργυρώ για το πολύ ενημερωτικό και ενδιαφέρον σχόλιο!

  15. Εγώ θέλω το γαλάκτωμα σώματος!! Κι αν μου αρέσει, σε τέτοια τιμή που είναι, θα το παίρνω συνέχεια!!!

  16. Ego piga sta Hondos tin perasmeni evdomada. Den pistevo se kremes adinatismatos tis opies vevea xrisimopio gia enidatosi. Den boro na po oti pote eida kamia diafora se pondous so soma mou. Pira lipon to gel adinatismatos-kitaritidas kai emeina afoni meta apo kathimerini xrisi mias evdomadas. Pragmatika den borousa na to pistepso. I diafora einai emfanestati. Thelo na to po se oles tis gynaikes, pou oi perisoteres exoume to idio provlima.

  17. simfono me tin marianna apo pano kai gw pira gia tin kittaritida galaktoma prosopou kai i mana mou krema nixtas einai fantastikes kai se polu kali timi gi auto tha thela na dokimasw kai tin krema imeras sinxaritiria pou mas prosexetai

  18. prepei na einai poli kali marka … bravo stin bioten asxoloumai kai douleya se poli megalous ikous kalintikon kai aromaton sti thessaloniki… kai fysika tha agoraso 2 proionta suntoma giati ego san thanos prepei na xero ti ginetai sto xoro tis kosmetologias giati einai i doulia mou..:) eyxaristoume tin bioten:) makari na kerdisoume kiolas:)

  19. ΘΑ ΔΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΘΩΑ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗΣ ΒΛΑΒΕΡΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΚΕΡΔΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΩΣ bIO ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΡΡΕΣ (ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΠΟΛΛΑ ΒΛΑΒΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

  20. Ομολογώ ότι δεν γνωριζα την εν λόγω εταιρία. Βλέποντας την εκμπομπή Κους Κους όπου είναι χορηγός άκουσα παρα πολλά θετικά σχόλια. Σήμερα έμαθα ότις οι τιμες των προίοντων είναι απίστευτα καλές.Σίγουρα θα τις δοκιμάσω. Συγχαρητήρια στην Βioten που μας δίνει την δυνατότητα να αγοράσουμε ποιοτικά προιόντα σε δελεαστικές τιμές.

  21. Blepontas tin mia tileoptiki ekpompi ematha gia avta ta proionta. Apo mera se mera mou teleionei i krema enidatosis mou, opote makari na kerdiza tin ‘Θρεπτική Κρέμα Ημέρας για Ξηρό Ευαίσθητο Δέρμα’ .. tha ithela poli na tin dokimaso kai makari na meino evxaristimeni oste na dokimaso ola ta ipoloipoa proionta opos gia kittaritida kai gia katharismo. Kales douleies :-)))

  22. piga se 5 farmakia ke den ixane . eno sto ambelokipi. mipos namou pite pou mboro na agoraso?evxaristo.

  23. καλημερα με ενδιαφερουν τα καλυντικα αλλα δεν ξερω που μπορω να τα βρω εδω στο ηρακλειο κρητης ευχαριστω

  24. Τέλεια!!! Θέλω πολύ να τα δοκιμάσω…!

  25. Καλημέρα κορίτσια, πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες και έχω δοκιμάσει την κρέμα ημέρας για μικτό δέρμα και επιβεβαιώνω πως είναι επιεικώς…σούπερ!!! Καθώς έχω ένα μικρό κατάστημα αποφάσισα να τις τοποθετήσω κι εγώ προ λίγων ημερών. Απλώς η διαφορά είναι στη τιμή. Εγώ την ημέρας για μικτό δέρμα την αγόρασα (σε τιμή χονδρικής προ ΦΠΑ) 5,45…..εάν οι τιμές που αναφέρονται είναι λιανικής, είναι μεγάλη η διαφορά από Μάρτιο έως σήμερα!

  26. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω την κρεμούλα για τα χέρια και την ενυδατική κρέμα ημέρας!!!

  27. ΧΘΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ BIOTEN,
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΚΡΕΜΑ ΜΟΥ….

  28. καλησπέρα κι αο μένα!! έχω πάρει ην ενυδατική κια την έχω λατρέψει! κυριώς γιατι η τιμή της είναι προσιτή και για μένα ποθ είμαι φοιτήτρια. για όσες ρωτάτε που θα τα βρείτε, εγω τα βρίσκω σε σουπερ μαρκετ οχι σε φαρμακεια!! θα ήθελα πολύ να κερδισω την κρέμα χεριών!! 🙂

  29. Μόλις με έβαλες στο τριπάκι να δοκιμάσω την κρέμα χεριών, διότι αυτή με την οποία ξυπνάω και κοιμάμαι (τον χειμώνα ειδικά), έχει από όλα τα parabens και λέω να αρχίσω να τα αποφεύγω.
    Αλήθεια, όσον αφορά καλλυντικά για μακιγιάζ, ειδικά foundation και mascara, ξέρεις μήπως κάποια paraben free προϊόντα που θα μπορούσα να δοκιμάσω; Ψάχνοντας στο διαδίκτυο νομίζω ότι θα μπορούσα να ερωτευτώ την εταιρεία tarte, αλλά δεν υπάρχουν στην Ελλάδα…

  30. ine katapliktika proiontaaaaaaa k se poli poli kali timiiiii.mou aresoun k ta xrisimopoiw edw k kairo.mpravoooo .

  31. γεια σας! μολις διαβασα το άρθρο σας για τα bioten. εχω όμως μια απορία. προσφατα αγορασα κι εγω ενα προιον της μαρκας αυτης αλλα μολις τωρα ανακαλυψα οτι παρασκευαζεται στην ευρωπαικη ενωση και οχι στην ελλαδα. πραγμα που σημαινει ότι μπορει να κατασκευαζονται στις γειτονικες χωρες και οχι στην στην ελλαδα.μηπως ειναι σαν τα erre due? (που ειναι μεν ελληνικη μαρκα κι αυτα, αλλα καποια προιοντα τους κατασκευαζονται στην γαλλια)
    ευχαριστω για τον χρόνο σας!

  32. επιτελους φυσικα προϊοντα και σε απιστευτες τιμες…. μπραβο και παλι μπραβο!

  33. ΕΓΩ ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑΑΑΑΑ. ΟΣΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ….ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΟΥ ΓΩΝΙΑ!!!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΑΝΝΑ.

  34. Άραγε αυτή η ελληνική εταιρεία, πού αναπτύσει και πού παράγει τα προϊόντα της. Σε τι εγκαταστάσεις εδρεύει και πόσους έλληνες απασχολεί;

  35. Καλημερα! Μολις διαβασα το ποστ, αλλα εχω μια απορια! Πουθενα στο site της εταιριας δεν λεει οτι ειναι ελληνικα.. μονο οτι διακινουνται απο την ελληνινικη εταιρια Σαραντης.. ξερουμε λεπτομερειες? που κατασκευαζονται? Ευχαριστω!

  36. ΓΕΙΑ ΣΑΣ..ΕΧΩ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΧΡΙΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ,ΜΥΡΙΖΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΠΤ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ Κ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ..

  37. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ Κ ΤΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΒΑΜΜΕΝΑ Κ ΕΙΤΕ ΛΙΠΑΡΑ ΜΑΛΛΙΑ..ΓΤ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΒΙΟΤΕΝ..

  38. Latrevw Bioten ! Den perimena tetio apotelesma! Mou ehei tihi megali marka krema prosopou na me kei , na me ksini kai apotelesma miden ! Me auti ti marka genithika !

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.