Οι νικήτριες των προιόντων Bioten

 

Δείξατε μεγάλο ενδιαφέρον για τα προϊόντα περιποίησης Bioten και τρεις από εσάς θα έχετε τώρα την ευκαιρία να τα δοκιμάσετε και να διαπιστώσετε και μόνες σας τα αποτελέσματά τους. Οι τυχερές είναι:

 

Valleri (vallerimaniati)

Catherine (cchalaris)

Fwteinh Kougioumitzaki

13 Σχόλια
  1. ΚΙ ΕΓΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΑ ΕΙΔΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΛΕΑΣΤΗΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ!!!!

  2. Εγώ αγόρασα δύο κρέμες αδυνατίσματος της Bioten που τις βρήκα σε πολύ καλή τιμή.΄Εχετε να πείτε κάτι γι’αυτές;

  3. Κορίτσια μόλις μου τη στείλουν θα τη δοκιμάσω και θα σας πω αποτελέσματα…Φιλάκια!!!

  4. Αν καποια δοκιμασει την ενυδατικη για ξηρες επιδερμιδες θελουμε γνωμη. Πραγματικα ειναι δυσκολο να βρεις μια καλη ενυδατικη σε λογικη τιμη..

  5. Πήρα το δωράκι μου!!! Την κρέμα χεριών της Bioten…Μου αρέσει.Είναι η μόνη μέχρι τώρα που δεν μου προκαλεί φαγούρα και κοκκινίλες στα χέρια…Μάλλον έχω κάποια αλλεργία και κάποια συστατικά με πειράζουν αλλά αυτή η κρέμα είναι υπέροχη!!!!!!!!!!!
    Σε ευχαριστώ Beauty blog για το δωράκι σου!!!!!

  6. αχ κ εγω θελω να τα δοκιμασω…πολυ καλες τιμες

  7. θα ηθελα πολυ να δοκιμασω τα προιοντα της bioten.
    οι τιμες ειναι πολυ καλες..

  8. Πραγματικά θέλω πολύ να τις δοκιμάσω. Μακάρι να τις κερδίσω!!!!!!!!!!!!!

  9. Χρησιμοποιώ ήδη την κρέμα προσώπου με ρόδι, συγκεκριμένα την Skin Defence: Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας SPF 15-κανονικό/μικτό δέρμα και έχω να πω ότι είναι τέλεια! Το δέρμα μου είναι απαλό κ παρόλο που έχω ευαισθησία στις κρέμες με άρωμα, με αυτή δεν διαπίστωσα καμία δυσανεξία!

    Επίσης χρησιμοποιώ το γάλακτωμα καθαρισμού SKIN MOISTURE (πράσινο μπουκάλι) και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη και απ το άρωμα και το αποτέλεσμα καθαριότητας κ επαναλαμβάνω δεν μου προκάλεσε καμία ευαισθησία ή αλλεργία.

    Αξίζει πιστεύω να τις δοκιμάσουμε. Όταν πάρω κ την κρέμα ματιών ή κάποιο άλλο προϊόν θα σας ενημερώσω!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.