Posted on March 26, 2011 in: Good Life

Ανταπόκριση: Το beautyblog στην Θεσσαλονίκη για το “Fashion Room Service”

 

Πολλές φορές αυτόν τον τελευταίο 1,5 χρόνο που το beautyblog είναι στον αέρα είχα σκεφτεί τι ωραία θα ήταν να μπορούσα να είχα ένα beautyblog.thes . Εννοώ, όπως μάλλον θα καταλάβατε, τι ωραία θα ήταν να υπήρχε ένα beautyblog αφιερωμένο στην αγαπημένη πόλη Θεσσαλονίκη και σε όλα τα όμορφα (που είναι πολλά) που συμβαίνουν εκεί.

 

 

Βέβαια, όπως και σε κάθε ιδέα που σιγά – σιγά αρχίζει να σχηματίζεται στον σκληρό μου δίσκο, είχε μείνει μόνο ιδέα διότι πρώτον δεν μένω στη Θεσσαλονίκη και δεύτερον είναι τόσος ο φόρτος εργασίας εδώ που δεν θα μου επέτρεπε (δυστυχώς) να ταξιδεύω συχνά στην πανέμορφη πόλη σας τριγυρίζοντας και γράφοντας για όσα μου τραβούν την προσοχή. H ιδέα όμως δεν σταματούσε να κλωθογυρίζει σε κάποιους από τους νευρώνες μου – ειδικά μάλιστα όταν άρχισα να αποκτώ όλο και περισσότερες (interneτικές) φίλες από εσάς που ζείτε εκεί.

 

Και ξαφνικά όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις άναψε ένα λαμπάκι στο μυαλό μου… Το γεγονός ότι δεν θα μπορούσα εγώ να είμαι εκεί δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε το beautyblog να είναι εκεί! Και εξηγώ: Αγαπημένες μου φίλες, σας παρουσιάζω και επίσημα την πρώτη ανταποκρίτρια του beautyblog.gr από την Θεσσαλονίκη!  Η Βάσια Λινάρδου ζει στην Θεσσαλονίκη και από εδώ και στο εξής θα είναι τα μάτια και τα αυτιά του beautyblog εκεί, ενημερώνοντάς μας όλες για ότι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον συμβαίνει στην πόλη και που αφορά τον θαυμαστό κόσμο της ομορφιάς (και όχι μόνο ελπίζω…)

 

Γιατί εντάξει, όλα ωραία και καλά(;) στην πρωτεύουσα, αλλά είναι επιτέλους καιρός να καταλάβουμε, ότι δεν είναι ανάγκη μόνο η Αθήνα να είναι το κέντρο του κόσμου μας, διότι όπως εξάλλου σε όλες τις προηγμένες χώρες, υπάρχουν και άλλες πόλεις στην περιφέρεια που αξίζουν την προσοχή μας. Προς το παρόν όμως σταματώ εδώ την φλυαρία μου (στις πανελλαδικές έγραψα 10 κόλλες αναφοράς Έκθεση- πάλι καλά που πήρα 17 δεν με έκοψαν οι εξεταστές από την βαρεμάρα τους…) και αφήνω την Βάσια να συνεχίσει η οποία την Κυριακή 20 Μαρτίου βρέθηκε στο ξενοδοχείο Excelsior στο event «Τhe Fashion Room Service» όπου γνώρισε από κοντά την μάρκα Kiehl’s και τους ανθρώπους που την πλαισιώνουν. Να τι είχε να μας πει:

Kiehl’s @ The Fashion Room Service, από την Βάσια Λινάρδου.

Κάτι τέτοιες μέρες είναι που με κάνουν να νιώθω χαρούμενη που είμαι Γυναίκα! Μόλις επέστρεψα από το «Τhe fashion room service» και είμαι ενθουσιασμένη! Ένα ξενοδοχείο, 2 όροφοι, 17 σχεδιαστές και εταιρίες και το fashion party ξεκίνησε! Πρώτος μου σταθμός το δωμάτιο 21.  Ένας χώρος γεμάτος με προϊόντα Kiehl’s.

Η Kiehls Since 1851, είναι μια ιστορική εταιρεία προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας και μαλλιών, υψηλής ποιότητας με έδρα τη Νέα Υόρκη, που ιδρύθηκε ως ένα παραδοσιακό φαρμακείο ευρωπαϊκού τύπου, στη γωνία Third Avenue και Thirteenth Street. Η ιδρυτική οικογένεια της Kiehl’s δημιούργησε το συνοικιακό της φαρμακείο, με στόχο να εκπληρώνει τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη που το επισκεπτόταν. Αναλαμβάνοντας την επιχείρηση του κ. John Kiehl, η οικογένεια Morse υποστήριζε την τοπική κοινωνία του East Village, φρόντιζε τους πελάτες της σαν γείτονες, και επιφύλασσε σπιτική υποδοχή για κάθε επισκέπτη της Kiehl’s. Με αυτόν τον τρόπο, οι ιδρυτές φαρμακοποιοί και οι χημικοί τους εγκαινίασαν μια παράδοση εξατομικευμένης εξυπηρέτησης, η οποία είναι πλέον θρυλική. Περίπου 160 χρόνια αργότερα, η μαγεία που προσφέρει η «Εμπειρία Kiehl’s» εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο, καθώς η εταιρεία συνεχίζει να γοητεύει τους πελάτες με τα άριστης ποιότητας προϊόντα της, τα οποία διασφαλίζουν την υγεία της επιδερμίδας και των μαλλιών τους.

Το μήνυμα της οικογένειας ισχύει μέχρι σήμερα: «Είναι μεγάλη μας χαρά να σας εξυπηρετούμε.»

Τα προϊόντα της εταιρίας απευθύνονται σε όλα τα μέλη της οικογένειας ξεχωριστά. Λανσάρει σειρά προϊόντων για βρέφη, τα οποία είναι παιδιατρικά ελεγμένα, την γυναικεία σειρά με προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς για όλες της ηλικίες αλλά και την αντρική σειρά εξειδικευμένη για τις ανάγκες κάθε άντρα, περιλαμβάνουν προϊόντα για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά.

Η φιλοσοφία της   Kiehl’s είναι «Δοκιμάστε προτού αγοράσετε». Για το σκοπό αυτό, προσφέρονται δείγματα – μια πρακτική που διασφαλίζει ότι οι πελάτες λαμβάνουν πάντα τις συνθέσεις που είναι κατάλληλες για τις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Kiehl’s προσφέρει 8,5 εκατομμύρια δείγματα ετησίως, το κόστος των οποίων υπερβαίνει τη μέση δαπάνη για διαφημιστική εκστρατεία. Η επένδυση χρημάτων στην προσφορά δειγμάτων αντί της διαφήμισης αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο της πολυετούς επιτυχημένης ιστορίας της Kiehl’s.

Η εμπειρία Kiehl’s χαρακτηρίζεται από μία ισχυρή δέσμευση απέναντι την κοινωνία, η οποία ισχύει περισσότερα από σαράντα χρόνια. Μέσω αυτής, η εταιρεία εδραίωσε τη δέσμευσή της να προσφέρει στις τοπικές κοινωνίες, όπου εξυπηρετεί καθημερινά τους πελάτες της. Στη διάρκεια των ετών, η Kiehl’s και οι εργαζόμενοί της από όλο τον κόσμο συμμετείχαν σε πολλές φιλανθρωπικές ενέργειες, στηρίζοντας τη βασική φιλανθρωπική προσπάθεια της εταιρείας:  τον αγώνα ενάντια στο HIV/AIDS και τη στήριξη πρωτοβουλιών που έχουν να κάνουν με τα παιδιά και το περιβάλλον.

Η Kiehls στην Ελλάδα έχει αποδείξει την κοινωνική της ευαισθησία, υλοποιώντας μια σειρά ενεργειών όπως τη συνεργασία με την ΜΚΟ Act Up για τη δημιουργία του ξενώνα για άνδρες θύματα του trafficking και φορείς του ΑIDS, τη συνεργασία με την ΜΚΟ «Ελλάδα Καθαρή», όπου άλλαξε την εικόνα της παραλίας Ζέρβα στη Γλυφάδα, καθώς και με την ΜΚΟ «ΚΜ Πρότυπη Γειτονία» έφτιαξε τον 1ο χώρο αναψυχής για μικρούς & μεγάλους στον Κεραμεικό.  Και τέλος η πιο πρόσφατη ενέργεια «Αγαπώ &Νοιάζομαι», η οποία  αφορούσε τα αδέσποτα ζώα της Αθήνας.

Όπως χαρακτηριστικά μου ανέφεραν οι Μαρία Χατζηαμμάλου και η Κορνίλια Μάντεν

«Μια αξιόλογη εταιρεία πρέπει να έχει σκοπό ύπαρξης. Όχι απλώς την καθημερινή κοινή επιδίωξη του κέρδους αλλά και, πέρα από αυτό, τη βελτίωση κατά κάποιον τρόπο της ποιότητας ζωής της κοινωνίας όπου δραστηριοποιείται. Κάθε εταιρεία – όπως θα έπρεπε να συμβαίνει και με κάθε άτομο – προσφέρει σε εκείνους που βρίσκονται γύρω της. Και με τις καθημερινές της προσπάθειες, το μήνυμα που μεταδίδει αποκαλύπτει τα πρότυπα ποιότητας, στα οποία βασίζεται το έργο της.»

Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι οι άνθρωποι της Kiehl’s είναι πολύ ζεστοί, εγκάρδιοι και έτοιμοι να δώσουν όποια πληροφορία τους ζητηθεί. Και εγώ αλλά και πολλές ακόμα κοπέλες περάσαμε μια υπέροχη βραδιά και μάθαμε ότι επιτέλους, πολύ σύντομα θα ανοίξει ένα νέο Kiehls shop in a shop στην Θεσσαλονίκη!

Σαν επίλογο να σας πω ότι εκείνο το βράδυ είχα την ευκαιρία να δω πολλά προϊόντα από κοντά αλλά για κάποιον λόγο την προσοχή μου τράβηξε η σειρά μαλλιών και ειδικά τα conditioner, το Amino Acid Conditioner και το Hair Conditioner and Grooming Aid, για τα οποία έμαθα ότι είναι από τα best-sellers προϊόντα της Kiehl’s διότι κάνουν πραγματικά θαύματα στα μαλλιά αφήνοντάς τα απαλά, λαμπερά και στιλπνά. Kαι σκέφτηκα ότι μέχρι να ανοίξει το shop-in a shop κατάστημα και στην Θεσσαλονίκη, ίσως κάποιες από εσάς να θέλετε να είσαστε οι πρώτες που θα τα δοκιμάσετε… Τι λέτε λοιπόν; Να εγκαινιάσουμε την στήλη με δώρο αυτά τα δυο σούπερ προϊόντα; Δυο από εσάς θα κερδίσουν και εγώ περιμένω τα σχόλια σας σήμερα Σάββατο 26 Μαρτίου και αύριο το απόγευμα  θα σας πω ποιές είναι οι δυο τυχερές! Καλή επιτυχία σε όλες!

Ο Mr Bones απολαμβάνει ένα «ξεχωριστό» αφρόλουτρο στην μπανιέρα του Excelsior

Aπό αριστερά, εγώ,  ο Τάσος Σωφρονίου η Γιώτα Φιλοπούλου και η Cordelia Madden η spokeswoman της μάρκας Kiehl’s στην Ελλάδα, παρέα με τον Mr Bones που διαβάζει αμέριμνος την εφημερίδα του

Fans της Kiehl’s στο ξενοδοχείο Excelsior δωμάτιο Νο 21

Ένα Kiehl’s New York κρεβάτι…

397 Responses to “Ανταπόκριση: Το beautyblog στην Θεσσαλονίκη για το “Fashion Room Service””

 1. ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ says:

  kalh epityxiaaaaaaaaaa

 2. kostas says:

  wraio doraki

 3. nikoleta k. says:

  teleiaaaa!!!makari..

 4. SPIROS says:

  WRAIO DWRO GIA TH GYNAIKA MOY!!!

 5. magda says:

  super dwro!!!kali epituxia!! thelw na to kerdisw……………..

 6. ΔΗΜΗΤΡΑ says:

  KALH EPITYXIA

 7. natasa says:

  teleioooo 8elw k egw…..

 8. MARIA says:

  Πλήρης ενημέρωση και ωραία προιόντα.Καλή επιτυχία.

 9. afroditi says:

  telio…

 10. Maria says:

  Καλη επιτυχια…

 11. Ελισάβετ says:

  Ευχαριστούμε…

 12. anastasia says:

  ωρα να κερδισω!!!

 13. flora says:

  kali epityxia se oles!

 14. ΔΕΣΠΟΙΝΑ says:

  ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΑΚΙ…

 15. mika says:

  Είναι υπέροχο αυτό το δώρο!!!

 16. Ελένη says:

  Τέλειο!!!!Μακάρι να κερδίσω!!

 17. Natasha says:

  Poly kalo!!!

 18. Evgenia says:

  Teleio!!!

 19. ΤΑΝΙΑ says:

  μπραβο στο beautyblog!παντα να οργανωνετε τετοια ομορφα event!

 20. fotini says:

  θελω κιεγω!

 21. ΓΩΓΩ says:

  super και τα gloss και τα event !!!!!

 22. ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ says:

  ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ…

 23. despoina says:

  ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ!!!!!!!!!!:)

 24. Nancy says:

  Χαμός από συμμετοχές ! πωπω !

 25. τελοιο δωρο αλλα βλεπω οτι ειμαστε πολλοι καλη μας επιτυχια!

 26. vicky says:

  teleia!!!!!!!!!!!!!1

 27. ΕΛΕΝΗ nax says:

  ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ……ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 28. Lena says:

  to thelw!

 29. STAVROULA says:

  PROLABAINO?????KALH EPITYXIA SE OLES!!!

 30. waterlily says:

  teleio…

 31. Valia says:

  SUPER!

 32. Naoumi Fanny says:

  Δεν τα γνωριζω και θα ηθελα να τα δοκιμασω!!

 33. VICKY says:

  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

 34. ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΓΙΑΝΤΖΗ says:

  kalo

 35. fotini says:

  TELEIO…

 36. peli says:

  TELEIO DWRO!!!

 37. maria89 says:

  twra elikse?

 38. virma says:

  an den elikse, paizw

 39. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ says:

  ΩΡΑΙΟ

 40. giwrgos says:

  not for me….

 41. ΑΛΙΚΗ says:

  Τέλειο δώρο! Καλή επιτυχία σε όλες!

 42. Georgia says:

  Φανταστικό δώρο.Καλή μας επιτυχία!!!!

 43. Αννα says:

  teleia!!!

 44. ΙΩΑΝΝΑ says:

  ΤΕΛΕΙΟ!

 45. OLGA says:

  ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ

 46. lena says:

  To θέλω!

 47. piggy says:

  Συγχαρητήρια!!!

 48. αννα says:

  poly oraia

 49. alexandra says:

  Kalh epituxia, teleio

 50. ΜΑΡΙΝΑ says:

  τελειο δωρο!

 51. Κατερίνα says:

  Ακόμα ένα ωραίο δώρο! Καλή μας επιτυχία!

 52. KATERINA says:

  Εξαιρετικά προϊόντα!!

 53. Natassa says:

  Make a wish Νατασσας!!!

 54. Sunday says:

  Kαλή μου επιτυχία!

 55. Elena says:

  Τελειο!

 56. Αργυρώ says:

  Τέλιο δώρο!!!

 57. Sofia P. says:

  Τέλειο!!!!!!!!!

 58. Julie says:

  Πολύ ωραίο δώρο, θέλω να το δοκιμάσω

 59. fotini says:

  ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ…ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ!!!!!!!!!!

 60. fotini says:

  omorfo anoixiatiko dwraki…

 61. Maria says:

  FOVERO!TO THELWWW!

 62. nansy says:

  TELEIO DORO!!!

 63. panagiota says:

  teleia proionta!!!

 64. ANGELA says:

  ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

 65. Στελλα says:

  Τα δώρα σας καταπληκτικά και ναι πάντα πρέπει να δοκιμάζουμε τα προιόντα πριν τα αγοράσουμε άλλωστε δεν είναι και εποχές για κάτι διαφορετικό!!!!!
  Ευχαριστούμε beautyblog για ακόμα μια φορά που μας έδωσεσ αυτη την ευκαιρία και να ενημερωθούμε αλλα και να κερδίσουμε!

 66. βασω says:

  μπραβο σας, καλες δουλειες

 67. Smaro says:

  Very Good!!!

 68. Artemis says:

  Υπέροχα χρώματα!!Χρειαζόμαστε μια μικρή ανανέωση!!

 69. ΕΙΡΗΝΗ says:

  TELEIO!!!!!!!

 70. stauroula says:

  ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΔΩΡΑΚΙ ,,,,ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

 71. ΓΙΩΤΑ Φ. says:

  Tελειο!! καλή επιτυχία!!!

 72. Εύα Τσόκα says:

  έχω ακούσει ότι η ποιοτητα αυτών τών προιόντων είναι φανταστική…
  μάκαρι να κερδίσω!
  ευχαριστούμε για αυτήν την ευκαιρία beautyblog 😉

 73. Meni says:

  teleioooo!!!

 74. EUAGGELIA says:

  Ωραια προιοντα σε υπεροχα χρωματα μακαρι να κερδισω ! Καλη τυχη!

 75. ana says:

  elpizw na eimai tuxerη

 76. Sofi says:

  Like x 1.000.000

 77. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ says:

  einai teleio

 78. Anna says:

  poly oraio

 79. Χριστίνα says:

  Εξαιρετική προσφορά!

 80. MARKAL says:

  TELEIA!!!!

 81. PETROULA says:

  superrrrrrrrrrrrrrrr

 82. ΜΑΡΙΑ says:

  Kαλή μας επιτυχία !!! Πολύ καλό δωράκι.

 83. καλημερα…μπραβο ωραιο δωρο

 84. EFI says:

  καλό δωράκι………..

 85. theopigi says:

  ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΟ!!!!!!!!!

 86. Eleni says:

  Katapliktiko proion

 87. Αντιγόνη Παπαδοπούλου says:

  Τέλειο δώρο,το θέλω

 88. kelly says:

  καλη μου τυχη!

 89. vasw says:

  teleia!!!!!!!makari………….

 90. katerina says:

  Ωραίο δώρο! Μακάρι να το κερδίσω!!!!!

 91. youli says:

  Καλή επιτυχία!!!

 92. mmarou says:

  Σούπερ δωράκι! Μακάρι..

 93. Sofia8 says:

  TELEIA

 94. Theodoros says:

  teleio!!!!

 95. elita says:

  θελω να κερδίσω!

Σχολιαστε