Θεσσαλονίκη: I’m in heaven στο «Νails in Heaven»!

 

Είμαι σίγουρη ότι  κάθε μία από εσάς όταν είναι περιποιημένη από την κορυφή ως τα νύχια αισθάνεται θεά και το δείχνει. Γι’ αυτό το λόγο, φίλες μου από την Θεσσαλονίκη ανακάλυψα και σας προτείνω έναν χώρο απόλυτης  χαλάρωσης, ευεξίας και περιποίησης  στο κέντρο της πόλης μας.

 

Μιλώ για το Nails in Heaven, έναν επίγειο παράδεισο για όλες εσάς που θέλετε να αφιερώνετε χρόνο και στον εαυτό σας! Με το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό και με την εφαρμογή των νέων μεθόδων του pampering και της ομορφιάς,  θα απολαύσετε κάθε λεπτό της περιποίησης σας! Οι υπηρεσίες  εκτός από τα αυτονόητα manicure και pedicure περιλαμβάνουν αποτρίχωση σε κάθε σημείο του σώματος από εξειδικευμένες αισθητικούς καθώς και χαλαρωτικό μασάζ σε έναν μοναδικό prive  χώρο.

 

Οι παροχές όμως, δεν περιορίζονται μόνο εδώ καθώς στο χώρο του Nails in Heaven, υπάρχει boutique ρούχων και αξεσουάρ από δημιουργούς όπως η Σοφία Μουκίδου, η Πανδώρα  Ψιλοπούλου και ο Δημήτρης Ζαφειρίου και της εταιρίας hi-tech London και μοναδικά μαγιό από την Adriana Degreas.

 

Επειδή λοιπόν το καλοκαιράκι πλησιάζει είναι καλό να φροντίσουμε το σώμα μας από τώρα!! Εγώ προσωπικά ξεκίνησα αποτρίχωση ώστε να είμαι έτοιμη νωρίς-νωρίς. Επειδή όμως  δεν τα καταφέρνω μόνη μου (και πιθανόν πολλές από εσάς) έκλεισα ραντεβού αμέσως. Ξεχνώντας για λίγο τα προβλήματα τις καθημερινότητας, μπήκα στον ειδικά διαμορφωμένο, ιδιωτικό χώρο και αφέθηκα στα χέρια της εξειδικευμένης αισθητικού. Όμως δεν σταμάτησα εκεί την περιποίηση των κάτω άκρων, συνέχισα με ένα special spa pedicure  προσθέτοντας στα νύχια μου ανοιξιάτικα χρώματα και σχέδια. Ε ναι, ίσως και να είμαι βιαστική άλλα η ανανέωση που ένιωσα και η χαλάρωση ήταν μοναδική.

 

Kαι τώρα στο ζουμί: Το Nails in Heaven προσφέρει καθημερινά πακέτα προσφορών για όλες εσάς αλλά και για όλες εμάς τις φοιτήτριες της Θεσσαλονίκης!!!

Ότι πραγματικά χρειαζόμαστε εμείς οι γυναίκες βρίσκεται στην οδό Κούσκουρα 6, στον 2ο όροφο!

Meet u there!!

Και μην ξεχνάς: Ζήσε με τα θέλω σου και όχι με τα πρέπει!

Φιλιά,

Βάσια

2 Σχόλια
  1. ΦΟΒΕΡΟ!!!ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΒΑΣΙΑ!!!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.