Chanel Καλοκαιρινό Μακιγιάζ, Les Fleurs d’Ete, Summer 2011

 

Mέχρι και μυρωδιά από ξύλα που καίγονται στα τζάκια μύρισα χθες, εδώ πάνω στα ΒΠ, αλλά εσείς κορίτσια μου απτόητες και εγώ επίσης το βιολί μου και που θα πάει, θα σκάσει μύτη και η καλοκαιρία. Το λέω αυτό γιατί παρά τα τερτίπια του καιρού,  θέλω να σας δείξω άλλη μια καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ.

Αρκεί να σας πω, ότι μια κλεφτή ματιά μόνο έριξα στην συλλογή της Chanel για φέτος το Καλοκαίρι, που θα κάνει το ντεμπούτο της στα stands αρχές του άλλου μήνα και ήδη μετράω τις μέρες για να δω από κοντά την παλέτα Soleil Tan de Chanel αλλά και το βερνίκι νυχιών Le Vernis Mimosa No 577 σε μια απίστευτα λαμπερή κίτρινη και άκρως καλοκαιρινή απόχρωση.

Και η αλήθεια είναι αυτή: Πως γίνεται όταν βλέπω ακριβώς το ίδιο χρώμα σε άλλη μάρκα, ούτε καν να μου περνάει από το μυαλό να το δοκιμάσω ποτέ, αλλά όταν το βλέπω στη συλλογή της Chanel να μου τρέχουν κυριολεκτικά τα σάλια… Να φανταστείτε πέρυσι η Ανίλντα (η σούπερ nail-artist για την οποία σας έχω μιλήσει στο παρελθόν) με παρακάλαγε να μου κάνει πεντικιούρ σε κίτρινη απόχρωση εγώ αρνιόμουν πεισματικά και απ’ ότι βλέπω, φέτος θα την παρακαλάω εγώ (γιατί είναι και δύσκολη και κάνει ό,τι θέλει εκείνη…).  Μάλλον πρέπει να το παραδεχτώ. Είμαι και εγώ δέσμια του διπλού C που για κάποιο λόγο κάνει τα πάντα να δείχνουν, πιο λαμπερά, πιο φινετσάτα, πιο εκλεπτυσμένα…

 

H καλλιτεχνική ομάδα της Chanel πάντως, δήλωσε ότι η έμπνευση γι αυτό το μακιγιάζ ήταν οι κήποι του καλοκαιριού, οι ακαταμάχητες αποχρώσεις των φρέσκων λουλουδιών και οι ζωηρές ακτίνες του ήλιου, γι’ αυτό και το μακιγιάζ βασίστηκε σε ροζ και κοραλί αποχρώσεις για τα χείλη, μπρονζέ για ηλιοκαμένο δέρμα και πράσινες και χρυσαφένιες για τα μάτια και τα νύχια.

 

Και ιδού τα βασικά προϊόντα τις συλλογής:

Πρόσωπο

 

Soleil Tan de Chanel (Moisturizing Bronzing Powder)

Δυο bronzing παλέτες για το πρόσωπο και τα ζυγωματικά η Bronze Rose, σε απλές μπεζ και ροζέ αποχρώσεις, ιδανική για ανοιχτές επιδερμίδες και η Bronze Coral,  σε αποχρώσεις του σκούρου μπεζ και του κοραλί για πιο σταρένιες ή μαυρισμένες επιδερμίδες


Μάτια

Les 4 Ombres Quadra Eye Shadows

Η υπέροχη τετραπλή παλέτα σκιών σε αποχρώσεις σκούρου πράσινου, χακί, μπεζ ροζ και γκρι.

 

Χείλη

Levres Scintillantes Glossimers

Τα λαμπερά lip gloss σε τρεις νέες αποχρώσεις,  Aurore, απαλό πορτοκαλί, Pink Peony, ροζ και Pensee, ένα ροζ-κοραλί με χρυσαφένιους ιριδισμούς.

Νύχια

Και εδώ τρεις νέες αποχρώσεις, η Mimosa Νο 577, (που θέλω διακαώς..)  η  Beige Petal, Νο 567 και η Morning Rose Νο 557

36 Σχόλια
  1. Νομίζω πως καλό μας κάνει που αργεί λίγο ακόμη το καλοκαιράκι!! Θα το εκτιμήσουμε τόσο περισσότερο όταν επιτέλους θα φανεί!! Καλημέρα!!!

  2. ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΤΙΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ!!!!!!!!!!

  3. Τέλεια χρώματα μυρισε καλοκαιράκι!!!!!!!!!!!

  4. Καλημερα! ευτυχως που αργει λιγο ακομα το καλοκαιρι γιατι ελπιζω πως μεχρι τοτε θα μπορεσω να εχω αποκτησει αυτην την τελεια παλετα με σκιες!!!

  5. Ta lipgloss einai polu oraia..Ta mano Fantastika an k to beige den tha fainetai ligo mounto gia to kalokairaki????

  6. words cannot express how much i LOVE Chanel….μα πείτε μου υπάρχει πιο classy συσκευασία προιόντος? το βγάζεις απ την τσάντα σου να φρεσκάρεις το Lip gloss kai agaliazei i psuxh sou! Totally devoted to Chanel.xxx

  7. Φαίνεται τέλεια η συλλογή! Μου άρεσε πολύ το Soleil Tan de Chanel (Moisturizing Bronzing Powder).Πες μας πότε θα βγούνε, θέλω πολύ να επισκεφτώ το stand!

  8. & ΕΓΩΩΩΩ!!!!! ΕΙΝΑΙ Φ-Α-Ν-Τ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Α !!!!

    p.s: Αχ μπορείτε να κάνετε κανένα διαγωνισμό & με αυτά ?!?!? :)))…

  9. Η παλέτα Soleil Tan de Chanel είναι το highlight της σειράς για μένα! με δεύτερα ν’ακολουθούν τα βερνίκια..Τι ωραία συλλογή!

  10. Poso latreuw t xrwmata t kalokairiou…s terasteia antithesh apo t varu makigiaz,me paletes gemates apo pal apoxrwseis skiwn k roz-koralli-fouksia xrwmata sta glosses k t kragion!k otan prokeitai gia chanel enas akomh logos n upokupseis ston peirasmo.Oso gia t kalokairaki tha erthei k auto opou na nai girls!Be patient 😉

  11. Πραγματικά όλα τα προϊόντα είναι υπέροχα,για να πω όμως την αλήθεια ξετρελάθηκα με την παλέτα σκιών,εκπληκτικά χρώματα!

  12. Είναι όλα τέλεια! Τα θέλω όλα…!

  13. Όλα καλά, αλλά ποτέ δεν κάνει εκπτώσεις το stand της Chanel και είναι κρίμα …

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.