H Aerin Lauder δημιουργεί σειρά μακιγιάζ.

 

Ένα από τα πιο καυτά νέα του κόσμου της ομορφιάς είναι αυτό που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και που αφορά την εγγονή της Estee Lauder, της γυναίκας που ξεκίνησε πουλώντας ένα βαζάκι κρέμα ημέρας, και κατέληξε να γίνει επικεφαλής ενός από τους παγκοσμίως μεγαλύτερους και σπουδαιότερους οίκους ομορφιάς.

 

Η Aerin Lauder που εδώ και αρκετά χρόνια είναι η  καλλιτεχνική διευθύντρια του διάσημου οίκου, δήλωσε πρόσφατα ότι πρόκειται να δημιουργήσει την δική της σειρά προϊόντων ακολουθώντας τα βήματα της διάσημης γιαγιάς της. Η σειρά θα ονομαστεί Aerin LLC θα αποτελείται από premium- υψηλής ποιότητας προϊόντα και θα πωλείται σε επιλεγμένα Estee Lauder, stands. Παρόλα αυτά η Aerin θα διατηρήσει την θέση της ως καλλιτεχνική διευθύντρια και πρέσβειρα του οίκου Estee Lauder – μια θέση την οποία διατηρεί με μεγάλη επιτυχία για πολλά χρόνια

Η ίδια η Aerin  δήλωσε « Είμαι ενθουσιασμένη που ενώ θα εξακολουθήσω να παίζω ενεργό ρόλο στην εμβληματική μάρκα Estee Lauder ως καλλιτεχνική διευθύντρια και πρέσβειρα, εν τούτοις το όραμά μου θα γίνει πραγματικότητα μέσω της δημιουργίας της προσωπικής μου μάρκας AERIN. Ξεκινώντας αυτό το νέο μου εγχείρημα είμαι ευτυχής που στο πλάι μου θα έχω την ομάδα της Estee Lauder ως συνέταιρους. Θέλω να δημιουργήσω προϊόντα ομορφιάς που να αντανακλούν το πνεύμα και το στυλ αυτής της νέας αυτής μάρκας»

Ο πρόεδρος των εταιριών Estee Lauder, William P. Lauder δήλωσε « H Aerin συμβολίζει το επιχειρηματικό πνεύμα που οδήγησε στην δημιουργία της εταιρίας μας. Χαίρομαι πραγματικά που η ίδια ακολουθεί το όραμά της και σε συνδυασμό με το στυλ και την δημιουργικότητά της θα δημιουργήσει από την αρχή μια νέα πολυτελή μάρκα. Την ίδια στιγμή χαίρομαι βαθιά που αυτό δεν θα την εμποδίσει να εξακολουθεί να μας χαρίζει το ταλέντο της και να εξακολουθεί να είναι μέρος της επιτυχίας της μάρκας Estee Lauder»

9 Σχόλια
  1. Καλημέρα και καλή εβδομάδα… Μα δεν είναι πολύ κομψή? Έτσι και αλλιώς, νομίζω ότι τα projects των αρωμάτων Private Collection ήταν δική της πρωτοβουλία… Με χαρά θα δούμε και τις νέες δημιουργίες…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.