Lancome Flash Bronzer, Αυτομαυριστικό: Μην ντυθείς πρόχειρα, αλλά βγάλε το καλσόν σου.

 

 

Τις προάλλες η Αντζελίνα είχε να πάει σε ένα βραδινό event και πολύ σωστά δεν ήθελε να βάλει καλσόν. Aπό την άλλη όμως δεν ήθελε να εμφανιστεί και στο event με κάτασπρες γαμπούλες- επίσης πολύ σωστά.  Ήρθε λοιπόν σε επαφή μαζί μου για να με ρωτήσει ποιο self- tan θα της πρότεινα για να μπορέσει και να βγάλει με αυτοπεποίθηση το καλσόν και τα ποδαράκια της να μην έχουν το λευκό του χιονιού. Συνέβησαν δυο πράγματα. Και εγώ της απάντησα και έμεινε ευχαριστημένη και εκείνη μου έδωσε (χωρίς να το ξέρει) ιδέα για post.

 

Πάσχα λοιπόν αγαπημένες μου. Και ναι, ναι, Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος θα βγάλουμε τα καλσόν μας. Και το προϊόν που εμένα τουλάχιστον (και εσχάτως και την Αντζελίνα) με σώνει κάθε τέτοια εποχή είναι το Lancome Flash Bronzer Dream Legs το οποίο δεν διανοούμαι να μην το έχω χρησιμοποιήσει πριν βγάλω το καλσόν μου.

 

Το συγκεκριμένο κατ’ αρχήν να σας πω (γιατί ξέρω ότι πολλές σας απασχολεί αυτό) δεν έχει αυτή την έντονη μυρωδιά που έχουν κάποια άλλα self –tan, απλώνεται πάρα πολύ εύκολα λόγω της συσκευασίας του σε μορφή σπρέι και τέλος επειδή δεν είναι διάφανο αλλά έχει απαλό καφέ χρώμα, βλέπεις που και πόσο το ψεκάζεις για να αποφύγεις τα λάθη και τα “μπαλώματα”. Αν θέλετε το αποτέλεσμα να είναι ελαφρύ (έτσι ίσα- ίσα να σπάσει λίγο η ασπρίλα) ψεκάστε το μόνο μια φορά το προηγούμενο βράδυ. Αν θέλετε πιο έντονο αποτέλεσμα μπορείτε να το ψεκάσετε δύο ή και τρία συνεχόμενα βράδια και το χρώμα θα είναι πιο έντονο. (Καλά τα λέω Αντζελίνα; Αν έχεις να προσθέσεις κάτι –παρακαλώ ακριβώς από κάτω) Προσοχή μόνο να μην έχετε ξυρίσει ακριβώς πριν τα πόδια σας διότι σίγουρα θα σας τσούξει. Καλύτερα ξυριστείτε το πρωί και απλώστε το, το βράδυ. Λοιπόν, ξεκινήστε με αυτό και θα ακολουθήσει και άλλο post με περισσότερες λεπτομέρειες και πολλά tips για το πώς να γίνεται εξπέρ στην εφαρμογή των self-tan προϊόντων, που εγώ τουλάχιστον τα λατρεύω και τα χρησιμοποιώ ανελέητα κάθε Άνοιξη (μέχρι να μαυρίσω ελαφρώς, φυσικά και με προσοχή, από τις ακτίνες του ήλιου).

 

 

 

 

 

 

Αυτό θα είναι και το τελευταίο post για λίγες μέρες.  Το beautyblog θα ησυχάσει. Γιατί αν και η αλήθεια είναι, ότι πρώτον θρήσκα δεν με λες (στην εκκλησία πηγαίνω κάθε Ανάσταση…) και δεύτερον αν και Χριστιανή Ορθόδοξη σέβομαι κάθε θρησκεία που για κάποιο λόγο υπάρχει σ’ αυτόν τον πλανήτη, εν τούτοις πέρα από θρησκευτικές πεποιθήσεις και θεοσοφικές αντιλήψεις, τα ιστορικά ντοκουμέντα είναι αδιάψευστα και το γεγονός συνέβη. Πριν από δυο χιλιάδες και, χρόνια, μια μητέρα αναγκάστηκε να ζήσει το μεγαλύτερο μαρτύριο, βλέποντας με τα ίδια της τα μάτια το παίδι της, να χλευάζεται, να βασανίζεται, να καταδικάζεται σε θάνατο και τέλος να πεθαίνει με φρικτό τρόπο σταυρωμένο πάνω σε ένα ξύλο. Για αυτή τη μητέρα και το 33χρονο παιδί της, που υπόμεινε, μαρτύρησε και συγχώρεσε, νιώθω απέραντο δέος, βαθιά αγάπη και ανείπωτο σεβασμό.

 

Σας εύχομαι Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση και τουλάχιστον για τις επόμενες μέρες, να κάνετε όλα αυτά που αγαπάτε πραγματικά, με αυτούς που πραγματικά αγαπάτε.

 

 


 

26 Σχόλια
  1. TO MONIMO PROBLHMA POY EXW…..PANTA….
    KAI GIA NA TO DIASKEZW LEW EIMAI SOKOLATA GALAKTOS “LEUKH” 🙂

  2. Να που γίναμε και πρωτοσέλιδο!!!!
    Καταθέτω τα εξής :
    α. ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!! Αλήθεια, αυτό ήταν ένα από τα ζητήματά μου στο παρελθόν, για το οποίο δεν είχα βρει καμμία λύση.
    β. Το χρώμα είναι απαλό, και σταδιακά σκουραίνει για να ταιριάζει σε όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδας (καλό πράγμα αυτό!) Εγώ πάντως με μία εφαρμογή ήμουν μια χαρά…
    γ. Σου είπα ότι δεν ξεβάφει στα ρούχα? Το καταθέτω και αυτό…
    δ. Το πέτυχα και στις εκπτώσεις των καλλυντικομάγαζων (καθόλου κακό!!!), οπότε δεν πόνεσε και πολύ “τσεπικά”
    ε. Το γεγονός ότι είναι σε σπρέι, στα μάτια μου σημαίνει οικονομία στην εφαρμογή και παράλληλα ότι θα διατηρηθεί και μεγαλύτερο χρονικό διάστημα … (και αυτό καλό!)
    Αυτά….

  3. Πολύ μου άρεσε η ψύχραιμη προσέγγιση σου και η φιλοσοφική διάσταση που δίνεις στο γεγονός και την ιστορικότητα του “ορθόδοξου Πάσχα”. Πέρα λοιπον απο την όποια θρησκευτική πεποίθηση, όπως αναφέρεις κι εσυ πολύ σωστά, σου εύχομαι “Καλή Ανάσταση ψυχής”!

  4. ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΠΡΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΔΕ Μ’ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ!!
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2011 ΧΡΟΝΙΑ..ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2011 ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΣΤΑ 33 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1978 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! ΦΙΛΙΑ!

  5. Αν και τα φοβάμαι αυτά τα προϊόντα το συγκεκριμένο είναι δελεαστικό. Καλό Πασχα σε όλους μας!!!!

  6. @Angelina: Να γιατί είσαι απαραίτητη στο beautyblog. Καλύτερα τα είπες απο μένα.
    @ Stella: Σε ευχαριστώ πολύ Στέλλα μου! Τις καλύτερες ευχές μου και σε σένα…
    @ Athina Zoe: Ε, λοιπόν αυτό σημαίνει διαβάζω πολύ προσεκτικά ένα κείμενο και γι αυτό όλοι όσοι γράφουν και τους συνεπαίρνει ο οίστρος τους χρειάζονται οπωσδήποτε έναν πολύ καλό editor! Congats girl!
    @ Όλες σας: Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση να έχουμε αγαπημένες μου!

  7. καλο πασχα.σε ολους καλη και τυχερη μερα

  8. ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ… ΑΥΤΟΜΑΥΡΙΣΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.. ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΜΥΤΟΥΛΑ ΜΥΡΙΖΑΝ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΤΕ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΓΙ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!!!

  9. @LIANA: Έλα μια βόλτα απ το σπίτι να το δοκιμάσεις ξαδέρφη και αν σου αρέσει να το αγοράσεις.. τι να κάνω… πρέπει να σε δωροδοκώ πλέον για να σε δω…

  10. k ego ta “fovame” auta ta proionta epeidi den eime eksikiomeni mazi tous.. haha isos gi’auto.. Fenete fovero pantos, o,ti prepei!!! Oi aspres gampes eine ena provlimataki pou me kani na niotho kapws..! ax gia na doume :))))

  11. Thelw na paw na to parw twra omws……
    Pera ap’auto euxomai kai gw mesa apo
    thn kardia mou na exoume kalo Pasxa kai
    Kali Anastash….
    Julia mou na sai kala kai na mas
    diafwtizeis me tis empeiries sou panw sthn omorfia!
    Filia

  12. Καλή Ανάσταση σε όλους !!! Μακάρι φέτος να περάσουμε όσο καλύτερα γίνεται γιατί το έχουμε πραγματικά ανάγκη !!!

  13. an kai oti exw dokimasei gia grhgoro maurisma ktl…den exei apotelesma ayto fainete na kanei polu kalh doyleia….teleia ta arthra sas synexeiste etsi….kalh anastash me ygeia!!!!!!!

  14. Καλό Πάσχα σε όλους!!! Να περάσετε υπέροχα όπου κι αν πάτε!!!

  15. Θα ήταν μεγάλη χαρά να κέρδιζα καθώς κάθε καλοκαίρι γίνομαι κόκκινη σαν τον αστακό και τελικώς δε μαυρίζω.. Αν είναι τόσο καλό και βοηθήσει θα το επιλέξω ξανά! Καλή τύχη σε όλες/ους!

  16. μικρή μαυριζα πολύ…τωρα οχι!!!
    Μακάρι να το κερδίσω!!!!

  17. γεια σας!! 🙂 θα ηθελα να ρωτησω σε τιμη βρισκεται το συγκεκριμενο προϊόν!! 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.