Essie: Βερνίκια Νυχιών, Out of Africa

H ίδια η Essie λέει για την συγκεκριμένη συλλογή «Δραπετεύστε από το πλήθος και αφήστε την περιπετειώδη πλευρά σας να αναλάβει πρωτοβουλία! Εμπνεύστηκα τη  συγκεκριμένη συλλογή από τα πρόσφατα ταξίδια μου στην Αφρική. Ήταν το πρώτο μου ταξίδι σε αυτήν την ήπειρο και βρήκα την απόμακρη ομορφιά της καθώς και την περηφάνια των κατοίκων της εντυπωσιακή. Πάντα παρατηρούσα τη ζωή μέσα από τα χρώματα, τα χρώματα όμως που αντίκρισα στην Αφρική  μου άλλαξαν τη ζωή. Όταν επέστρεψα σπίτι, ήξερα αμέσως ότι έπρεπε να μοιραστώ αυτήν την εμπειρία και αυτά τα χρώματα με όλους. Οι resort αποχρώσεις θα σας οδηγήσουν σε μια εκτυφλωτική χρωματική εμπειρία! Γι’ αυτό λοιπόν σταματήσετε να κρύβεστε πίσω από τα «ασφαλή» χρώματα και ανταποκριθείτε στο κάλεσμα της άγριας φύσης! Φέτος μην αρκεστείτε σε ασφαλή χρώματα. Προτιμήστε αποχρώσεις που εκφράζουν το ελεύθερο πνεύμα και την τόλμη σας!”

 

Και ιδού τα χρώματα και οι χαριτωμένες (όπως πάντα άλλωστε) ονομασίες τους με περιγραφές από την ίδια την Essie:

Your Ηut or Μine: Με αυτό το λαμπερό ροζ της παπαρούνας, η νύχτα σας ανήκει.

 

Lion Αround: Ένα ροδακινί χρώμα κατάλληλο για τη βασίλισσα των αιλουροειδών.

 

Fair Game: Φορώντας αυτό το μαγευτικό και ασυγκράτητο γαλάζιο χρώμα, δεν υπάρχουν όρια παρά μόνο ο ουρανός.

 

Da Bush: Ένα ηλιόλουστο χακί, κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις που δεν καμουφλάρει το στυλ σας.

Η συλλογή Resort θα διατίθεται στα καταστήματα από το Μάιο του 2011 με προτεινόμενη λιανική τιμή 12,50Ε. Επίσης σημειώστε ότι τώρα μπορείτε να αγοράσετε τα προιόντα Essie και online στο www.essienail.gr

 

 

26 Σχόλια
  1. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΩΜΑΤΑ!!!!!!!!!!ΤΟ Lion Αround ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ΠΩ ΠΩ ΠΩ!!!!!ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΧΡΩΜΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ…..ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΑΝΟ ESSIE ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ….ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

  3. teleia xromata eidika to xaki k to galazio apla teleioooooooooooo!!!!!!!!!!

  4. τελεια ολα τα βερνικια της essie!!!!!!!!!!!!χρωματα φοβερα αλλα και ποιοτητα!!!!!!!

  5. Eίναι φανταστικά αυτά τα χρώματα ειδικά το ροζ και το ροδακινί!!!!

  6. Χρόνια πολλά! Πήγα προχθές να πάρω κάποια συγκεκριμένα βερνίκια της essie αλλά δυστυχώς εγώ είχα μόνο τα ονόματα τους ενώ πάνω στο μπουκάλι υπήρχε μόνο ο αριθμός και δεν ήξερα ποιον να ρωτήσω και πώς να είμαι σίγουρη ποιό είναι ποιό.Μ’αρέσει που υπάρχει ηλεκτρονικό κατάστημα.

  7. Χρόνια πολλά!!!!!!!Τα χρώματα είναι όντως ωραία , η ποιότητα καλή.Όμως με τν ίδια ποιότητα ΄κ τα ίδια υπέροχα χρώματα βρίσκεις σε πολύ χαμηλή τιμή ΄κ σε άλλες αξιόλογες μάρκες.Πάντα θα πρέπει να κοιτάμε σχέση τιμής και ποιότητας!!!!!!Ανήκω στν χώρο τς αισθητικής ομορφιάς και γνωρίζω…..

  8. ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ….

  9. Πόσο υπέροχα! Που μπορώ όμως να τα βρω??

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.