Kαλησπέρα από το Αμβούργο!

Hamburg Panorama / Alster / alster lake

 

Nαι, από χθες βρίσκομαι στο Αμβούργο καλεσμένη της Nivea, για να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια της μάρκας μέσα στο κρουαζιερόπλοιο Nivea Blue Boat, στο οποίo βρίσκομαι αυτή τη στιγμή και σας γράφω από το press room. Σε περίπου 1,5 ώρα θα ξεκινήσει η συναυλία της Rihanna (ναι αυτή είναι η σούπερ σταρ celebrity της Nivea) και γύρω στις 8 το πλοίο θα σαλπάρει για την Βόρεια Θάλασσα.

 

Επειδή έτσι κι αλλιώς στις επόμενες μέρες θα έχω πολλά να σας γράψω γι αυτό το ταξίδι και την Nivea, ας αρχίσω όπως κάνω πάντα με την πόλη- που δεν έχει ονομαστεί τυχαία, “Tο λιμάνι του Kόσμου. 2.567 γέφυρες, τεχνητές λίμνες, ιστορικά κτίρια, παραλία 10 χιλιομέτρων με άμμο(!) και από εχθές τουλάχιστον που είμαι εδώ ο καιρός είναι εκπληκτικός, καλοκαιρινός, οι Γερμανοί, κάνουν ηλιοθεραπεία στα τεράστια καταπράσινα  πάρκα τους και κάποιοι θαρραλέοι έχουν ήδη βουτήξει στην θάλασσα του λιμανιού. Μια πόλη πεντακάθαρη και πλούσια αφού η οικονομία της βασίζεται εδώ και εκατοντάδες χρόνια στο εμπόριο. Λοιπόν σηκώνομαι τώρα (γιατί ξεκινά η συναυλία της Rihanna) και προς το παρόν ρίξτε μια ματιά στην πρώτη φουρνιά των φωτογραφιών και εννοείτε ότι θα ακολουθήσουν και άλλα post γι αυτό το ταξίδι

 

Αμβούργο…

 

Άποψη από ψηλά στο λιμάνι

 

 

Ο δρόμος για την παραλία

 

Η παραλία!

 

 

Beach bar στο Αμβούργο!

 

Η περιοχή με τα διασημότερα clubs του Αμβούργου

 

Η Βίκυ Καγιά καλεσμένη και εκείνη της Nivea στο πούλμαν με προορισμό το blue boat

 

 

Είσοδος για το blue boat

 

Στο deck του blue boat

 

Ποταμόπλοιο

 

 

Ναι, ναι , ναι !! Η Rihanna στην συναυλία!!!

To be continued…

18 Σχόλια
  1. teleiaaaaaaaa!!!!!!zhleyoooooooooooo
    alla san tis paralies dis elladitsas mas den einai!!!etsi?????

  2. Ααααχ! Πριν καμιά ώρα σας σκεφτόμουν πάλι… Ωραίο πρέπει να είναι το Αμβούργο…Θέλω ταξιδάκιιιιιιιιιι!!! Καλή συνέχεια!!! Να περνάτε τέλεια και να μας ανεβάζετε φωτογραφίες…!!! Φιλάκια!!*

  3. Μα πόσο να ζηλέψουμε πια ???? Εμείς εδώ πήζουμε κι εσείς κάνετε κρουαζιέρα ( κλαψ κλαψ ) !!! Καλά να περάσετε !!!1

  4. Σου αξίζει ένα τέτοιο ταξίδι… καλά να περνάς!

  5. ax ti teleia makari na eimastan kai meis mazi soy!!!!!kala eee teleis foto!

  6. ολα ηταν υπεροχα!και ο καιρος και η Rihanna και κυριως το παρεακι μας!!περασαμε καταπληκτικα,ευχαριστουμε Nivea!!

  7. @Christina hamburg: Και τώρα που πήρα και την βαλίτσα μου στα χέρια μου Χριστινάκι μπορώ να αναφωνήσω: “Τέλος Καλό, Όλα (πολύ) Καλά!!”

    Φιλάκιααα!!!

  8. Επ επ!! Δε φεύγει κανείς χωρίς εμένα πάλι….!!!χεχε!!!

  9. Το ταξίδι ήταν ονειρικό, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν μπορούσα να το φανταστώ. Όλα ήταν τέλεια οργανωμένα. Ξεκουραστήκαμε, γνωρίσαμε τα μυστικά συστατικά της NIVEA, είδαμε από κοντά τη Rihanna, το νέο της videoclip. Ήμασταν μία πολύ ωραία παρέα.
    H beautyblog μας, μου απέδειξε για αλλή μια φόρα, από της συζητήσεις μας πόσο καλή γνώστης είναι στα προίοντα ομορφιάς και ότι μπορώ να της έχω τυφλή εμπιστοσύνη.
    Για άλλη μία φορά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ήταν μαγική εμπειρία!!!!!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.