Δώρο: Κέρδισε ένα πεντικιούρ με ψαράκια (!)

 

Πρέπει να ήταν πριν από περίπου 4 χρόνια όταν διάβασα για πρώτη φορά σε κάποιο αγγλικό περιοδικό ομορφιάς για μια νέα μέθοδο πεντικιούρ, όπου πρωταγωνιστές δεν ήταν οι ράσπες, οι ελαφρόπετρες και οι λίμες αλλά καμιά εκατοστή μικροσκοπικά ψαράκια (!).

 

Τα πόδια βυθίζονται σε μια μικρή δεξαμενή νερού- και τα ψαράκια κάνουν την δουλειά τους μασουλώντας τις σκληρύνσεις, τους κάλους, τα σκληρά σημεία στα πέλματα και με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά «τρώνε» τα νεκρά κύτταρα του ποδιού αφήνοντάς το μαλακό και απαλό κάνοντας μασάζ και βαθιά απολέπιση στα πέλματα.

 

 

 

Εντάξει, δεν θα σας πω ψέματα, γέλασα πάρα πολύ τότε (μόνο που σκεφτόμουν τα ψαράκια να μου μασάνε και να μου γαργαλάνε τα πόδια μου έφτανε). Πάντως έμαθα ότι τα ψαράκια αυτά ονομάζονται Gara Rufa, η μέθοδος αυτού του πεντικιούρ έχει ξεκινήσει στην Τουρκία αλλά εφαρμόζετε ευρέος στην Άπω Ανατολή, ενώ η φίλη μου η Ιβάνα που έκανε αυτό το πεντικιούρ έμεινε ενθουσιασμένη!

 

 

Τι λέτε κορίτσια μου; Θα θέλατε νε έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε και να απολαύσετε αυτή την εμπειρία; Αν ναι, το nethall.gr οργανώνει έναν πολύ πρωτότυπο διαγωνισμό σε συνεργασία με το ινστιτούτο fishspa.gr και χαρίζει σε 10 τυχερές από εσάς από ένα πεντικιούρ – ιχθυοθεραπεία.

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό κάντε κλικ στο http://www.nethall.gr/diagonismos-fishspagr-nethallgr-16975

 

Λοιπόν θα πάρω και εγώ μέρος και κορίτσια αν κάποια από εμάς κερδίσει πρέπει να γράψουμε την εμπειρία μας και για τις υπόλοιπες. (το ξέρω- beauty editor είμαι, αλλά αυτό ακόμα δεν το έχω κάνει και τώρα είναι ευκαιρία!!)

 

Προσοχή: Μην αφήσετε σχόλιο κάτω από αυτό το post. Είπαμε κάντε κλικ στο http://www.nethall.gr/diagonismos-fishspagr-nethallgr-16975

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Για να είμαι ειλικρινής, δε θα μπορούσα να το δοκιμάσω με τίποτα……Είναι λίγο ανατριχιαστικό………………

  2. Χε,χε,χε… Kat, σαν να βλέπω το μουτράκι σου τώρα που το έγραψες αυτό… Μην μου πεις… “γαργαλιστική” εμπειρία … σωστά?

  3. θαταν πραγματικα περιεργη εμπειρια,αν ημουν λιγο πιο τολμηρη θα δοκιμαζα, παντως ειναι ο μοναδικος διαγωνισμος που δεν θα λαβω μερος….

  4. θα το ηθελα σαν εμπειρια…. αλλωστε μου εχει συμβει στη θαλασσα και ειναι τρελλο!!!!!!

  5. Δεν μπορώ, πάλι με έχετε κάνει και έχω γελάσει πολύ με τα σχόλιά σας!!

  6. an kerdisei kapoia den thelw na grapsei kati alla na dw videaki th stigmh poy arxizoyn th doyleia ta psarakia xixixixi

  7. @Christie: Τι ωραία ιδέα μου έδωσες τώρα? Εξυπνούλα!! Θέλεις να γελάσεις ε; Μου φαίνεται θα με κάνετε να πάω να το δοκιμάσω, να το βιντεοσκοπήσω και μετά εσείς να γελάτε…

  8. kai mono sthn idea oti t psaria tha vriskontai panw sta podia m distazw tromera.pl prwtotuph methodos.elpizw3 oi tuxeres n t apolausoun toulaxiston!an kerdiseis ennoeitai oti tha moirasteis thn empeiria s!s anamonh loipon…!

  9. to eixa diavasei oti kapou sto ekswteriko ginetai, kai twra hrthe kai sthn Ellada! teleia! ola loipon organic: gala, giaourtia, laxanika, frouta kai pleon kai…pedicure! meta ta kanoume kai mia tigania? trwgontai diladi san tis atherines? xaxxaxa

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.