Clinique: Juicy πρόταση για το καλοκαιρινό μακιγιάζ!

 

Πριν λίγο, έλαβα αυτή τη φωτογραφία και μου άνοιξε την όρεξη και για κάποιο ζουμερό φρούτο αλλά και για λίγο καλοκαιρινό μακιγιάζ  από Clinique κλεισμένο μέσα σε ένα  όμορφο τσαντάκι –πάντως έχει ιστορία εδώ που τα λέμε η Clinique με τα απίθανα τσαντάκια-νεσεσέρ  δεν συμφωνείτε;

 

Λοιπόν, σημειώστε τι περιλαμβάνει η καλοκαιρινή συλλογή της Clinique που θα βρείτε στα καταστήματα αρχές Ιουνίου δηλαδή την επόμενη εβδομάδα:

 

Almost Bronzer SPF 15 με Mini Makeup Bag Limited Edition Τιμή 38,90Ε

Ένα διπλό bronzer που περιλαμβάνει μια ανοιχτή και μια πιο σκούρα μπρονζέ απόχρωση σε μια compact συσκευασία, ώστε να είναι πιο εύκολο για εσάς να πετύχετε την απόχρωση που θέλετε. Ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας, με oil-free σύνθεση που διαρκεί.

 

Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm Τιμή 20,90Ε

Θυμάστε που είχα κάνει ένα post για αυτά τα lip color balm αρχές του χρόνου; Λοιπόν έχουν απίθανες αποχρώσεις και είναι τέλεια για τώρα το καλοκαίρι αν δεν θέλετε βαριά κραγιόν ή lip gloss που μπορεί να κολλήσουν.

Lash Power Mascara Τιμή 22,90

Το πιο καλό με αυτή τη μάσκαρα είναι ότι δεν μουτζουρώνεται. Η σύνθεση χρησιμοποιεί μια σύγχρονη θερμική τεχνολογία που αντιστέκεται στην υγρασία – ιδανική για αυτές τις ζεστές μέρες και νύχτες του καλοκαιριού ενώ αφαιρείτε με χλιαρό νερό (αν βέβαια δεν έχετε βάλει 3 στρώσεις…)

 

Clinique Sun SPF 35 Targeted Protection Stick Τιμή 23,90Ε

Ωραίο, βολικό, μικρούλι, χαριτωμένο σε τέλειο κίτρινο χρώμα αλλά και θαυματουργό αφού περιέχει  Vitamin E που βοηθά στην προστασία από τις ελεύθερες ρίζες,  ενυδατικά συστατικά που ωφελούν την επιδερμίδα και ένα μίγμα φωτοσταθερών φίλτρων που διασφαλίζει την προστασία από τις ακτίνες UVA.  Σούπερ.

 

 

Τώρα που το σκέφτομαι: Αν στο καλοκαιρινό μου νεσεσέρ, ειδικά αυτό που παίρνω μαζί τα Σαββατοκύριακα έχω, μια πούδρα bronzing, ένα lip balm με χρώμα, μια μάσκαρα και ένα αντηλιακό στικ για να το απλώνω κάθε στιγμή για να μην με κάψει ο ήλιος στο πρόσωπο – δεν χρειάζομαι και πολλά ακόμα… καλά δε λέω;

 

 

21 Σχόλια
  1. poly kala ta les!!!!einai ena poly omorfo set!!!!thelo k ego ena…..!!!!

  2. mia xara ta les!!!k ola fainontai toso uperoxa!!!dustuxws to portofoli mou me to zori isws anteksei to ena ap’auta!!!

  3. Ακριβώς!!
    Ωραία τα Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm και το νεσεσέρ…!! Κι ενδιαφέρον το Clinique Sun SPF 35 Targeted Protection Stick ..
    Αλλά, δεν είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές τους…?? :S

  4. ολα ειναι τελεια,χρησιμοποιω τις κρεμες τις εγω,τα καλλυντικα της ειναι λιγο τσιμπημενα…αλλα τα θελω……..

  5. Ο καιρός που αγοράζαμε Clinique έχει περάσει ανεπιστρεπτί….ΔΥΣΤΥΧΩΣ

  6. Είναι πανέμορφο και σίγουρα περιέχει οτι χρειαζόμαστε για το καλοκαίρι

  7. τελεια ολα!!!αλλα ….οι τιμες πρεπει να χαμηλωσουν .οσο αφορα το σετακι ιδανικο!!!

  8. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ!!!!

  9. Πολύ ωραία χρώματα και πολύ πρακτικό νεσεσέρ με όσα χρειαζόμαστε!

  10. Ειναι υπέροχο το σετακι!! Τα χρώμματα μου ανέβασαν την διάθεση! 🙂
    Καλημέρα σε όλους!!

  11. Καλημέρα σε όλες ! Μου αρέσει πολύ που η Clinique επέλεξε τα συγκεκριμένα χρώματα αντί για τα συνηθισμένα ροζ/μωβ που βλέπουμε κάθε τέτοια εποχή . Κατά τη γνώμη μου , είναι πολύ πιο καλοκαιρινά και χαρούμενα . Επίσης , το καλοκαίρι είναι η εποχή της αφαίρεσης : στα ρούχα , στα αξεσουάρ , στο μακιγιάζ . Μας χρειάζονται μόνο 2-3 πράγματα , καλή διάθεση και καλή παρέα . Επομένως , λέω ναι στην αφαίρεση γενικώς !!!!

  12. Polu koritsistiko….fovero kai gia dwraki!!! No bad!!
    Thank yo Juliaki….apo Ntouvli!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.