Kiehl’s tote –bags: Οι υπέροχες τσάντες του Φώτη είναι έτοιμες! Θέλεις μια;

 

 

Ανακεφαλαιώνω αυτό που έχει αρχίσει εδώ και δεκαπέντε περίπου μέρες και το οποίο έχω παρακολουθήσει σχεδόν μέρα με την μέρα μαζί σας: Η ιδέα ήταν 8 designers και 8 bloggers να ενώσουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό και οι μεν να υλοποιήσουν, οι δε να επικοινωνήσουν μια ακόμα φιλανθρωπική ενέργεια της Kiehl’s, αυτή τη φορά, την δημιουργία ενός οικολογικού εργαστηρίου Τέχνης για  παιδιά της περιοχής Κεραμικός-Μεταξουργείο.

 

Το εργαστήρι αυτό θα λάβει χώρα στη Γκαλερί Ρεβέκκα Καμχή με την καθοδήγηση του ΜΚΟ «Ελλάδα Καθαρή» . Ο στόχος είναι τα παιδιά να δημιουργήσουν έργα τέχνης από ανακυκλώσιμα υλικά, να αναπτύξουν οικολογική συνείδηση και να το βιώσουν μέσα από έναν ευχάριστο μαθησιακό τρόπο.

 

 

 

Ο δικός μου designer “partner” δεν ήταν άλλος από τον Φώτη Πεχλιβανίδη και όταν το έμαθα δεν θα μπορούσα να ήμουν πιο χαρούμενη και ενθουσιασμένη γιατί όχι μόνο λατρεύω την δουλειά του, αλλά ο Φώτης είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης που μας έχει κάνει περήφανους στο παρελθόν με τα έργα του, τα οποία χαίρουν παγκόσμιας αναγνώρισης.

 

Οι τσάντες λοιπόν που δημιούργησε για εσάς όλες αυτές τις μέρες ο Φώτης, έχουν ολοκληρωθεί και τι να σας λέω τώρα- θα τις δείτε λίγο πιο κάτω- είναι απλώς μικρά αριστουργήματα. Για κάθε τσάντα τώρα, που θα κερδίζετε εσείς, η Kiehl’s με τη σειρά της θα δίνει 100Ε για τον σκοπό που ανέφερα πιο πάνω.

 

 

 

 

Από σήμερα  26 Μαΐου έως την Πέμπτη 2 Ιουνίου επιβάλλεται να κάνετε μια βόλτα στο stand της Kiehl’s στο Attica Πανεπιστημίου 9, City Link, να δείτε από κοντά αυτές τις τσάντες, να επιλέξετε αυτή που σας αρέσει περισσότερο, να φωτογραφηθείτε μαζί της και μετά να μπείτε στην κλήρωση για να έχετε τη ευκαιρία να γίνει δική σας! Το μεγάλο πάρτι όμως (όπου θα είμαστε όλοι εκεί)  θα γίνει την Πέμπτη 2 Ιουνίου από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα. Θα ακούσουμε μουσική, θα χορέψουμε, θα πιούμε κοκτέιλ και θα κάνουμε όλοι μαζί την κλήρωση που θα αναδείξει τις τυχερές νικήτριες!

 

 

 

Σαν επίλογο, εγώ προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Φώτη για όλα αυτά που έκανε τις τελευταίες δεκαπέντε μέρες (εκείνος ξέρει). Φώτη, βαριέμαι πολύ τα κλισέ και ειδικότερα τις κλισέ εκφράσεις που χρησιμοποιούνται κατά κόρον άνευ λόγου και ουσίας. Όμως αυτή τη στιγμή κάνω μια ελαφριά κίνηση κατεβάζοντας λίγα εκατοστά το κεφάλι μου, μπροστά σου. Και ναι. Θα το πω. Υποκλίνομαι και σε ευχαριστώ.

 

 

 

 

 

 

60 Σχόλια
  1. Ναι, θέλω!!!!!! Την κοπέλα με το πράσινο – ανοιχτό- μπλουζάκι!! χεχε!!
    Πολύ καλή δουλειά!! Μπράβο!!
    Και….Ραντεβού στο attica!!
    Kαλημέρα!!!!!!!!!!!***

  2. ….’Η μήπως θέλω την κοπέλα που κλείνει τα μάτια της..?! Αχ, δεν ξέρω!! Θα το σκεφτώ στο δρόμο για τη σχολή…χιχι…Γεια σας!!

  3. Φυσικά θέλω!! Την κοπέλα με το ριγέ μπλουζάκι..

  4. Η κοπέλα που γελάει με τόσο ιδιαίτερο τρόπο με το πράσινο μπλουζάκι και το χέρι πάνω στο προσωπό της είναι τόσο μα τόσο υπέροχη..

  5. pexlivanidhs apla teleios latrevw thn douleia t xronia !!!m’aresei h texnikh tou gt einai poly aerinh!!!h tsanta me thn kopela me to prasino pou gelaei einai teleia!!mAKARI NA GINEI DIKH MOU!!

  6. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ SEXY ΜΠΛΟΥΖΑ.

  7. Pragmatika, yperoxes tsantes. Den exw logia. Tha eimai ki egw sto Attica. xxx

  8. εγω θελω τη κοπελα με το μπλε ριγε μπλουζακι!!!συγχαρητηρια στον δημιουργο!!!!στο ATTICA ποτε κοριτσια??μην τυχον το χασω εγω θα ειμαι απο τις πρωτες!!!

  9. και φυσικα θελω μια… το ρωτας?????? ειναι ολες τελειες!!!!!

  10. Άκρως υπέροχες όλεςςςς! Ειδικά η μελαχρική κοπελιά που μαντεύει στο μέλλον της και το ζευγαράκι! χαχα
    Δυστυχώς το attica μου πέφτει λίίίίγο μακριά!
    φιλιά απ’ την όμορφη Θεσσαλονίκη! 🙂

  11. Αν θελω λεει???????Εννοειταιιιιιιιιιι!θελω θελω θελω θελω θελω θελω………πιο πολυ θελω την κοπελα με τα κοκκινα νυχια που κατι σκεφτεται κ λεει!αλλα κ οποιαδιποτε αλλη δε θα με χαλουσε!αλλωστε ειναι τελειες ολες!::D μπραβο στον φωτη πολλα πολλα μπραβο!

  12. Yes,i do!!!!!!! pragmatika uperoxes…twra pou mpikan k ta xrwmata kai einai oloklirwmenes einai foveres!!!krima pou de tha mporesw na mpw stin klirwsw gia na kerdisw k gw mia!!kala na perasete!! 😀

  13. ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ !!!!! Η ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ !!!! ΜΠΡΑΒΟ ΦΩΤΗ !!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ BEAUTYBLOG !!!!!!!!!!!!!!

  14. ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ !!!!!!!!!!!

  15. ki egw ki egw!!!!!:-) apsogi douleia!!!mprabo!!!i kopela me to louloudi sta mallia super!!!!alla oles einai eksisou to idio omorfes!!!

  16. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ!!!!!!ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ

  17. Θέλω, θέλω!
    Την κοπέλα με το κίτρινο λουλούδι στο αφτί!!!

  18. Αχ! Τελειες! Μ αρεσει η κοπελα με τα πορτοκαλι μαλλια που χαμογελαει με το χερι μπροστα στο προσωπο αλλα δυστυχως ειμαι Ναξο και στην Αθηνα ερχομαι 5 Ιουνιου για να γεννησω οποτε δεν μπορω να φωτογραφηθώ μαζι τους, κριμααα!!!!!

  19. Omorfes ine oles,alla emena moy aresi pio poli ayti me to fili epidi exi entona xromata!!!

  20. Nai thelw kai egw mia auti me tin kopela pou kleinei ta matia tis….!!!!!!!!!!! sugxaritiria ston Fwti!!!!! tha ta poume sto attica!

  21. θελω την κοπέλα με το ριγε μπλουζακι!!!!!!!!

  22. ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  23. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΩ…….ΕΙΝΑΙ SUPER ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!

  24. θα ήθελα την κοπέλα με το πράσινο μπλουζάκι,ευχαριστώ….

  25. θα ήθελα την κοπέλα με το ριγέ μπλουζάκι.

  26. ναι …….θέλω πολύ μία τέτοια τσάντα……..

  27. ναιαιαιαια!!!!θελω κ γω!!!!!!!!!!don t tell me ….let me guess!!!!

  28. Θέλω μια τέτοια τσάντα για να τη γεμίζω με τα βιβλία που κουβαλώ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.