L’Oreal Paris: Βάλε χρώμα στο νεσεσέρ!

 

 

Ο καιρός έφταιξε .. γιατί εντάξει είπαμε αλλά να μην το παρακάνουμε κιόλας .. όλα έχουν όριο. Γι αυτό και εγώ και πριν από λίγο στο Facebook και τώρα εδώ θέλω απλά και χωρίς πολλά λόγια να σας δείξω κάποια προϊόντα από τις συλλογές Glam Shine της L’Oreal Paris, που περισσότερο μου θυμίζουν καραμέλες, ζαχαρωτά, γρανίτες από φράουλα και λεμόνι –παρά προϊόντα μακιγιάζ – για να δω λίγο έντονο χρώμα και να ξορκίσω και τον καιρό!

 

 

Πάντως, ειλικρινά είναι πραγματικά απίθανα τα φετινά χρώματα στις συλλογές της L’Oreal Paris. Πλούσια, juicy, χαρούμενα, από  τα βερνίκια ας πούμε Resist and Shine απλώς δεν ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις- πιστέψτε με τα έδειχνα χθες στην Θεοδώρα και το είδα το κορίτσι, -πραγματικά ζαλίστηκε.

 

Ξεκινάω από τις σκιές Color Infallible – σε απίθανες αποχρώσεις, τουρκουάζ, σομόν, πράσινο και γκρι τα βερνίκια νυχιών Resist and Shine, κίτρινο, τουρκουάζ, φούξια και το πιο πλούσιο καλοκαιρινό πορτοκαλί, τα lip gloss Glam Shine Fresh, σε αποχρώσεις κίτρινη και γαλάζια για έντονη λάμψη και ροζ, πορτοκαλί, φούξια για λάμψη και χρώμα καθώς και τα Glam Shine Fresh 6hours (που κρατάνε πολύ) σε φούξια, πορτοκαλί, φραμπουάζ ροζ και κίτρινο (εγώ φοράω τώρα που γράφω το κίτρινο και μυρίζει  σαν παγωτό cookies and cream)

 

 

 

 

 

 

 

Ναι, ναι…Έχω εδώ δίπλα μου πέντε από αυτά… Ένα φούξια βερνίκι Resist and Shine,  ένα  ροζ lip gloss Glam Shine Fresh, ένα φραμπουάζ Glam Shine Fresh 6hours και δυο σκιές Color Infallible σε έντονο πράσινο και σομόν. Και ξέρω ότι θα θέλατε να δοκιμάσετε κάποιο από αυτά…

 

 

Επειδή βαριέμαι όμως εύκολα τα ίδια και τα ίδια και επειδή η ιδέα ξεκίνησε από την σελίδα του beautyblog στο Facebook, μπείτε στο fb κάντε like στο post , πείτε και στις φίλες σας να κάνουν like στη σελίδα του beautyblog και ένα από αυτά τα juicy προϊόντα θα γίνει δικό σας (σας έχω απογοητεύσει ποτέ?). Οι έξι τυχερές θα ειδοποιηθείτε αύριο κιόλας στο Inbox σας για το πώς θα λάβετε τα δωράκια σας!

 

Σας είπα πόσο μου αρέσουν αυτά τα απροειδοποίητα;

 

 

76 Σχόλια
  1. Θέλω πολύ ένα απ’αυτά!!!! Νομίζω θα προτιμούσα ή το φραμπουάζ Glam Shine Fresh 6hours λιπγκλος ή την πράσινη σκιά!!! ‘Ολα είναι τέλεια βέβαια!!! Μακάρι να είμαι ανάμεσα στις τυχερές!!!!!***

  2. xaxaxxa zalistika den tha pei tipota…
    san paidaki ekana….den ksereis ti
    na prwto agapiseis….fouxia,korali,portokali;;;;;ola teleia!!!!

  3. Εμάς να δεις πως μας αρέσουν αυτά τα ξαφνικά!

  4. καταπλικτικα χρωματα πραγματικα μου θυμηζει καλοκαιρακι.I LIVE YOU BEAUTYBLOG!!!!!

  5. einai ta pio apisteuta kaluntika pou exw dei pote mu..
    einai ola tus toso omorfa… exoun katapliktika xrwmmata…
    pantws ama ta eixa estw kai ena apo auta oloi 9a me zileuan kai 9a pigainan na ta paroun kai oi alloi.. 😛 xaxaxxa

  6. Απίστευτα χρώματα, σου φτιάχνουν την διάθεση!

  7. julia εκανες παλι τα μαγικα σου!!!μος αρεσουν πολυ!!!εναι σκετη λαχταρα σου ερχεται να τα φας και οχι να τα φορας!!!!
    Μου εφτιαξες το υπολοιπο της ημερας μου.Σε ευχαριστω.φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!

  8. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΤΑ ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΝΕΣΕΣΕΡ ΜΟΥ. ΑΧ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΙΘΑΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.ΤΑ Glam Shinegloss Fresh ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΠ ΓΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ…..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΕ…ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ….

  9. τελειαααααααααα!!!!!!!!σουπερρρρρ!!!!!! καλα ξερουμε οτι εισαι απροοπτη αλλα οχι και ετσι!λοιπον κοριτσια και αγορια ολη μερα στο beautyblog γιατι πολλες εκπληξεις εχει η φιλη μας!το lip-glos πρεπει να ειναι τελειο!τι λες καλο μου κουμπιουτερακι θα το δοκιμασω αραγε??????

  10. einai ola panemorfaaaa ta like eginan ap tis prwtes oi prosklhseis gia like tou beautyblog exei stalei se files mou
    elpizw na ta kerdisw!!!!!!1

  11. θελω και γω να δοκιμασω ειναι τελεια τα χρωματα!καλη επιτυχια!

  12. εγω κοριτσια τα θελω ολα!!!!!ετσι για να μου ανεβαζουν τη διαθεση να νομιζω οτι ειμαι σε διακοπες…..

  13. Πολύ νεανικά χρώματα, άκρως καλοκαιρινά!!!!!!!!!!

  14. καλα πρεπει να ειναι τελεια θελω να κερδισωωωωωω

  15. Και εμείς που δεν έχουμε facebook? Θα μείνουμε απ’ έξω? Κλαψ λυγμ! :'(
    Και είναι τόσο τέλεια, σαν ζαχαρωτά!!! Γλουρπ!!!

  16. Απλα τέλεια!! Να μη ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις!! Εγω δεν εχω facebook (μόνο twitter!) οπότε κανω like στο φραμπουάζ απο εδώ!

  17. Είναι υπέροχα!!!! Καλή επιτυχία!!!! 🙂

  18. φοβερα χρώματα , επιτέλους κάτι πολυ καλοκαιρινό … ότι πρέπει για την κόρη μου που διαβάζει για τις εξετάσεις της !!! Θα την ανεβάσουν!!!!!

  19. ειναι φανταστικα,οτι πρεπει για το καλοκαιρι

  20. πω πω !!!τι χρώμα και ζωηράδα είναι αυτή !
    πραγματικά βλέποντας την εικόνα ένιωσα ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !
    φανταστικά είναι!

  21. πω πω !!!!!!! όλα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ !!!τα θέλω όλα !!
    λατρεύω το καλοκαίρι και τα χρώματα !!!

  22. πως να αντισταθουμε καλε σε αυτα τα τελεια χρωματα????
    καλο καλοκαιρι σε ολες!!

  23. θα μου ανεβασουν πολυ την αυτοπεποιθηση…………

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.