Kiehl’s Attica: Σας περιμένω στις 6 για να κερδίσετε την τσάντα του Φώτη!

 

 

Έφτασε λοιπόν η μέρα και σήμερα Πέμπτη 2 Ιουνίου, από τις 6μμ έως τις 8μμ στο Attica Πανεπιστημίου, η Kiehl’s οργανώνει πάρτι ομορφιάς με κοκτέιλ και cupcakes ενώ ταυτόχρονα θα κληρωθούν οι συλλεκτικές tote-bags της Kiehl’s που έχουν σχεδιάσει 8 γνωστοί designers ανάμεσά τους και ο Φώτης Πεχλιβανίδης. Εγώ εννοείτε ότι θα είμαι εκεί και σας περιμένω όλες για να μπείτε στην κλήρωση και να γίνει μια από αυτές τις απίθανες καλοκαιρινές τσάντες, που δημιουργήθηκαν για καλό σκοπό, δική σας.

 

 

 

6 Σχόλια
  1. αχ!!!θα τρεχω σημερα γιατι ειχα κανονησει μια δουλεια.Αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να χασω τη julia μου !!!Θα ερθω να σας δω απο κοντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Καλησπέρα!!!σε ολους!!!για οσους δεν μπορεσαν να ερθουν κριμα αλλα την επομενη φορα μην το χασετε….ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΦΩΤΗ ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ JULIA!!!ΔΙΟΤΙ ΗΜΟΥΝ Η ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΜΨΟΤΕΧΝΗΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!ΓΙΟΥΠΙ ΚΕΡΔΙΣΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. @ Aννα: Άννα μου και πάλι συγχαρητήρια! Και εγώ και ο Φώτης χαρήκαμε πάρα πολύ που κέρδισες την συλλεκτική τσάντα Kiehl’s!! Απίστευτη τύχη και σύμπτωση!! Μπράβο και πάλι! Φιλάκια πολλά πολλά κοριτσάκι!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.