Oι νικήτριες/τες του σετ αντηλιακών Carroten Botanicals!

Προβλέπω το πιο όμορφο, το πιο βαθύ, αλλά και το πιο ασφαλές μαύρισμα για φέτος, παρέα με τη νέα σειρά αντηλιακών Carroten Botanicals. Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι περισσότερο απ’ όλα σε αυτόν τον διαγωνισμό, αυτό που μου άρεσε, είναι ότι κατάλαβα από τα σχόλια σας, ότι όλες και όλοι γνωρίζετε πλέον πολύ καλά ότι το κατάλληλο αντηλιακό στην παραλία δεν είναι προαιρετικό αλλά απολύτως απαραίτητο, γιατί πρώτα απ’ όλα προέχει η υγεία μας και πλέον ο ήλιος δεν αστειεύεται. Με τα Carroten Botanicals λοιπόν, και το όμορφο μαύρισμα αλλά και η ασφάλειά σας κάτω από τον ήλιο είναι εξασφαλισμένη.

Kαι οι νικήτριες/τες είναι:

 

Ευδοξία Καραγιώργου

Ξανθή (xanthoubi)

Roula (roulazerdeva)

Fabrikarakis

Dimitra Manoloudi

Δημήτρης Νανούρης

Audrey (ekollarou)

Εμμανουέλα (emmanlelo)

Vicky (vickyK)

Anestis

20 Σχόλια
  1. well done boys and girls!!kaloforeta!ta eida hondos center kai ta latrepsa!

  2. Ευχαριστώ πολύ αγαπημένο beauty blog ΤΕΛΕΙΟ το δωράκι…

  3. @Angelina: Ναι, ναι ο γνωστός Ανέστης! Ακόμα και η κλήρωση τον αγαπάει!!

  4. ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΕΣΤΗΣ !!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!

  5. καλημερα ευχαριστω πολυ για το δωρακι!!!ειμαι τυχερουλης τελικα τελικα το beautyblog μαγαπαει πολυ!!!!ευχαριστω για τα σχολια σας…τζουλια δεν μου ειπες το σχολιακι μου πως σου φανηκε???

  6. @Anestis: Τι να πω? Σε “θέλει” τόσο πολύ φαίνεται η κλήρωση που και τελείες μόνο να είχες βάλει μου φαίνεται ότι και πάλι νικητής θα ήσουν!! Μα, τι κάνετε εκεί πάνω στα ωραία μέρη?? Εχετε κανένα κόλπο που δεν ξέρουμε εμείς εδώ κάτω???

  7. καλα εεε γελασα πολυ με το σχολιο σου αν δεις στον επομενο διαγωνισμο μονο τελεις μην παραξενευτεις!!!!!!

  8. sigxaritiria se olous tous tyxerous! elpizo tin epomeni fora na eimai enas ap autous! 😉

  9. Katarxas kerdisa!!!!! Thanks Mitera Tuxh kai fusika thanx Santa Julia! Alla, xairomai pou kerdise kai o Anestis! Congrats Anesti!!!

  10. @ Anestis: Πω, πω Ανεστη! Σε έχουν “υιοθετήσει” τα κορίτσια του beautyblog, μου φαίνεται…
    Mήπως να ανακηρυχτείς Επίτιμος Αντρας Αναγνώστης του beautyblog;

  11. Καλές βουτιές και καλό καλοκαίρι στους νικητές

  12. ευχαριστω πολυ για την αγαπη σας!!Τζουλια το αφηνω σε σενα αν και φοβαμαι μηπως φαω παντοφλα απο την γυναικα μου!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

  13. @Anestis: Μπα… ξέρει η γυναίκα σου..είναι έξυπνη.. αν σε “υιοθετήσουμε” εκείνη θα είναι η πιο τυχερή!!!! (τα δωράκια του bb είμαι σίγουρη ότι σε εκείνη πάντα καταλήγουν!!)

  14. ενοειται σε κεινη μονο!!!!!!δεν πειραζει τι να κανουμε παντως θα βαζω αντιλιακο και θα σας θυμαμαι σιγουρα!!!!ξεχασα να σε ρωτησω τα στοιχεια μου τα ελαβες???

  15. @Anestis: Βεβαίως! Μην ανησυχείς για τίποτα! Καλά μπάνια, φιλιά στη γυναίκα σου!!

  16. οκ φιλακια και ειπαμε περιμενω καθαρα ανδρικο διαγωνισμο!!!!!ολο εκπληξεις για τις γυναικες εχεις κανε κατι και για μας!!!

  17. γεια σου τζουλια μπηκα για να σου γραψω οτι μας ηρθε το σετ με τα αντηλιακα!!!ευχαριστουμε πολυ την αντιλιακη η γυναικα μου και το γαλακτωμα εγω…δυστυχως δεν εχει λαδι για μαυρισμα δεν πειραζει ομως!!παντως ανοιξα το γαλακτωμα και μυριζει πολυ ωραια!!σε ευχαριστουμε πολυ!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.