Αρωμα, Neroli Portofino, και ο Tαλαντούχος Kύριος Tom Ford (αυστηρώς ακατάλληλο)

 

 

Eίμαι ερωτευμένη με τον Tom Ford. Πολλά χρόνια. Κανονικά. Του στυλ να τον γνωρίσω από κοντά και τίποτε άλλο στη ζωή μου. Και πώς να μην είμαι δηλαδή. Από τι να πάρω; Από την αρρενωπή του εμφάνιση; Από το απίστευτο ταλέντο του με ότι και αν καταπιαστεί; Σχεδιαστής, δημιουργός,  φωτογράφος, σκηνοθέτης; Από τις πρωτοποριακές του ιδέες που πάντα ταράζουν τα (συνήθως ατάραχα) νερά της μόδας και της ομορφιάς; Kαι μπορεί σε αυτό το post να θέλω να σας πω κάποια πράγματα για το νέο του άρωμα Neroli Portofino αλλά το βασικό νέο είναι αλλού.

 

 

 

 

 

Που αλλού; Στην διαφημιστική του καμπάνια που δεν ξέρω σε πόσες χώρες θα προβληθεί αλλά ήδη στην συντηρητική Αμερική έχει τινάξει στον αέρα την λογοκρισία ενώ φαντάζομαι δεν χρειάζεται να μιλήσω για το inside info που θέλει το tagline της  καμπάνιας να είναι η φράση «Χύσε λίγο Portofino πάνω μου…» (αχ Θεούλη μου ελπίζω να μην με βάλουν μέσα και να κλείσουν το beautyblog λόγω αυστηρώς ακατάλληλου περιεχομένου για παιδιά –οι μαμάδες- αν τα παιδάκια σας είναι κοντά να κλείσετε τώρα τους υπολογιστές).

 

 

 

 

 

Πάντως είναι αλήθεια κάτι τέτοιο μόνο ο λατρεμένος μου Tom μπορούσε να σκεφτεί. Διότι η κυριολεκτικά γυμνή αλήθεια, είναι ότι το μόνο που καλύπτει τα δυο μοντέλα Max Motta και Denisa Dvorakova είναι σαπουνάδες και γερές δόσεις από το Neroli το οποίο εμμ.. είπαμε χύνει ο ένας στον άλλον (υπενθυμίζω, για άρωμα μιλάμε, εντάξει;)

 

 

Τώρα το ίδιο το άρωμα μέρος της συλλογής Private Blend είναι ένα λαμπερό εκλεπτυσμένο χαρμάνι με… κοσμοπολίτικο αέρα (και πως όχι..) που σε καλεί να ταξιδέψεις νοητά  στο Portofino, ένα μαγικό θέρετρο στην Ιταλική Ριβιέρα, γνωστό παγκοσμίως  για την άπιαστη ομορφιά του αλλά και για την διαχρονική του λάμψη –ένας προορισμός για την παγκόσμια ελίτ.

 

Ο ίδιος ο Tom δήλωσε για το άρωμα του: «Το άρωμα του Neroli Portofino, ένα από τα πιο γνωστά αρώματα της συλλογής Private Blend, αντικατοπτρίζει τέλεια την κομψότητα και τη λάμψη που έχει το Portofino. Ένα άρωμα που σε μαγεύει, και σε ταξιδεύει”.  Και οι νότες του; Ένα χαρμάνι από Νερολί Τυνησίας, Ιταλικό περγαμόντο, λεμόνι Σικελίας, Winter Yellow Mandarin, Λεβάντα, άνθη πορτοκαλιάς, δενδρολίβανο και κεχριμπάρι.”

 

 

Και να πως το φαντάστηκε όταν το δημιουργούσε μην ξεχνάτε άλλωστε ότι τα αρώματα της συλλογής Private Blend μπορούν να φορεθούν και από γυναίκες και από άντρες…

 

 

 

Mr Ford, I salute you..

 

 

 

17 Σχόλια
  1. Τι να πω πραγματικά μοναδικός ο mr Ford…

  2. θεικός! Αφού ανέστησε τον Gucci, έφτιαξε τη δική του μπράντα αρωμάτων και ρούχων, σκηνοθέτησε μια από τις πιο καλαίσθητες ταινίες των τελευταίων ετών… μας συνεπαίρνει κάθε φορά με την απαράμιλλη αισθητική του! Πόσο ζηλεύω τη δημιουργικότητα κάποιων ανθρώπων!

  3. @Angelina: Need I say anything else? Τα είπες όλα σε μια πρόταση.. τι να πω.. κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται με απίστευτο χάρισμα..

  4. ………………………………………δεν μπορω να σχολιασω!!!!!!

  5. ΤΕΛΕΙΟ, πότε θα έχουμε δυνατότητα να το βρούμε στα καταστήματα, το θέλω με χίλια!!!!!!!!!!!

  6. Σίγουρα ο ίδιος ο Τομ θα ήταν καλύτερος ως μοντέλο στη συγκεκριμένη διαφήμιση….

  7. @lavie: Χααααα!! Τέλειο!! Δώσε ιδέα!! Δεν το έχει σε τίποτα φαντάζομαι!! Ford είναι αυτός!!

  8. Egw exw tin aporia gia to an tha provlithei stin Ellada i sugkekrimeni diafimisi!!alla apo tin alli,opou k na guriseis ta matia sou,eite sto dromo eite stin tileorasi,olo gumno vlepoume pia,auto tha mas peiraksei?auto toulaxiston einai kallitexniko kai o Tom apla kouklos!elpizw kai to arwma tou to idio!

  9. Αν έχεις δίκιο? Θα συμφωνήσω μάζίσου bb….Και ΚΟΥΚΛΟΣ και ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ και με ΠΑΝΕΞΥΠΝΕΣ και πρωτίστως ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ιδέες..

  10. Κοίτα, πολύ καλό μας τον παρουσιάζεις…αλλά εμένα μου φαίνεται πολύ κακό παιδί…στην πραγματικότητα. Κι εσύ σαν καλή κοπέλα που είσαι, δεν σου ταιριάζει αυτός! ;-D

  11. @Δήμητρα: Όχι καλό παιδί, όχι… άτακτο και δημιουργικό όμως σίγουρα.. Ακριβώς ο τύπος μου δηλαδή!! Χαχχαχαχααα!! Αλλά σε ευχαριστώ Δήμητρά μου που με λες καλό κορίτσι! Είμαι, είμαι!! xxx

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.