Erre Due, New Bronze Collection: Καλοκαιρινό Μακιγιάζ

 

Την είδατε την νέα καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ της Erre Due, New Bronze Collection; Πολύ όμορφες και ζωηρές αποχρώσεις στα κραγιόν Sheer Lipstick, απίστευτα μεγάλη γκάμα στα βερνίκια νυχιών Last Minute και Exclusive (θα τα δείτε και θα μου πείτε), πολύ μοντέρνες και σε ασυνήθιστες αποχρώσεις οι σκιές Wet and Dry Eyes. Στη συλλογή και η Sparkling Powder μια μπρονζέ πούδρα για ηλιοκαμένη, λαμπερή όψη και το νέο Extreme Black Eye Marker ένα υγρό eyeliner σε μορφή μαρκαδόρου.

 

 

Η πούδρα Sparkling Powder No 405 Τιμή 17,78E

 

Οι σκιές Wet and Dry Eyes Τιμή 11,37E (και η μονή και οι διπλές σκιές έχουν την ίδια τιμή)

 

 

No 481

No 482

No 483

No 484

No 485

Τα κραγιόν Sheer Lipstick Τιμή 12,90E

 

No 26

Νο 29

Νο 30

Νο 33

Τα βερνίκια νυχιών Exclusive Tιμή 5,99Ε

 

No 145-150

No 150- 154

No 155-160

Τα βερνίκια νυχιών Last Minute Τιμή 5,99Ε

 

No 62-67

No 68- 73

 

 

Ωραία collection, και προσιτές τιμές.  Επίσης δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά η κοπέλα στην φωτογραφία της διαφημιστικής καμπάνιας έχει τα μάτια της βαμμένα με την διπλή σκιά Wet and Dry  Νο 435  και το αποτέλεσμα μου άρεσε τοσο πολύ και το βρίσκω τόσο καλοκαιρινό, που θέλω σήμερα να το κάνω κιόλας.

 

 

20 Σχόλια
  1. Πολύ ωραίο το μακιγιάζ της κοπέλας!! Και πολύ ωραίες οι διπλές σκιές, ειδικά οι 483, 485 !!

  2. απλα ειναι ολα τελειααααα!!!!!!τελεια χρωματα,τα θελουμε ολααααα!!!!!πολυ καλες τιμουλες,που μπορουμε να τα βρουμε???

  3. Είναι υπέροχα και ως ποιότητα και ως χρωματα ! ειδικά τα βερνικια είναι εξαιρετικής αντοχήγς και διάρκειας. Νομίζω πως είναι από τις καλύτερες μάρκες ευρείας…

  4. καταπληκτικα χρωματα μας ανοιγουν την διαθεση!!!super!!!!!!!!!!

  5. Οι σκιές Wet & Dry είναι τέλειες , γιατί χρησιμοποιούνται και με βρεγμένο και με στεγνό σφουγγαράκι και σου επιτρέπουν να αυξομοιώνεις την έντασή τους κατά βούληση . Και τα βερνίκια είναι πολύ καλά θα έλεγα τα αμέσως καλύτερα μετά τα επαγγελματικά και με μεγάλη διάρκεια – άσε που είναι πολύ πιο οικονομικά κι έχουν μεγάλη ποικιλία χρωμάτων . Τα κραγιόν δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ , αλλά με τα χρώματα που βλέπω εδώ έχω μπει σε πειρασμό !

  6. ΖΩΝΤΑΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ…..ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…..

  7. τι υπεροχα χρώματα……. μια απ’όλα μπορώ να έχω????? 😛

  8. Πολυ ομορφα χρωματα και οι τιμουλες μια χαρα! 🙂

  9. Μπορώ να τα έχω όλα……Τέλεια χρώματα,καλοκαιρινά

  10. Σημειώστε ότι οι περισσότεροι συνδυασμοί ταιριάζουν και σε ξανθές και σε μελαχρινές,κάτι που θεωρώ σημαντικό.Και οι τιμές πραγματικά προσιτές,δύσκολο ν’αντισταθείς.

  11. Εκπληκτικα ειναι ΟΛΑ!Τι να πρωτοπεις….για τις σκιες ,προπαντων για την 482,την φανταστικη πουδρα,ή τα εκπληκτικα βερνίκια νυχιών!!!Αχ μακάρι να εκανα μια ευχη και ως διαμαγειας να βρισκονταν αυριο στο νεσεσερ μου….ποιος ξερει????????

  12. me ksetrelainoun ta uperoxa xrwmata sta vernikia!!nomizw oti tha thelw ola!!!

  13. εξαιρετικα προιοντα,τα χρησιμοποιω χρονια τωρα

  14. Καλά δεν εκπλήσσομαι! Πάντα η erre due ήταν μπροστά στα χρώματα και στις σκιές. Ειδικά τα βερνίκια της μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γυναίκα με τα χρώματά τους νομίζω κι επιπλέον τα προτιμώ γιατί το χρώμα διαρκεί πολύ παραπάνω από άλλα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.