Δώρο: Κερδίστε 5 σετ μακιγιάζ Estee Lauder, Pure Color!

 

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια από εμάς, που να μην έχει δοκιμάσει και να μην έχει αγαπήσει με πάθος κάποιο προϊόν Estee Lauder. Και νομίζω ότι ήρθε η ώρα το beautyblog να κάνει δώρο σε πέντε από εσάς, δυο ξεχωριστά και άκρως καλοκαιρινά προϊόντα, το κραγιόν Pure Color Lipstick και το βερνίκι νυχιών Pure Color Nail Lacquer από την μοναδική συλλογή  της Estee Lauder Pure Color, που δημιούργησε ο Creative Make Up Director, Tom Pechaux.

 

Tα κραγιόν Pure Color Lipstick, συνδυάζουν τη μόδα και την τεχνολογία με υψηλής απόδοσης συνθέσεις και θα τα βρείτε σε μία μεγάλη παλέτα αποχρώσεων, που υπόσχονται το ιδανικό look χειλιών για κάθε περίσταση, από φυσικά χρώματα μέχρι έντονα κόκκινα και καλοκαιρινά πορτοκαλί. Αυτά τα κραγιόν είναι ειδικά μελετημένα και σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν το υψηλότερο δυνατό επίπεδο χρωματικής απόδοσης, λάμψης και αντοχής.

 

Τα βερνίκια νυχιών Pure Color Nail Lacquer, θα τα βρείτε σε οχτώ καλαίσθητες, μόνιμες αποχρώσεις σε μια εξαιρετική  σύνθεση πλήρους κάλυψης με μεγάλη αντοχή. Μία πολυτελής γκάμα που ξεκινά από απόλυτα φυσικούς τόνους και φτάνει ως το smoky μολυβί, το ρομαντικό μοβ και το εντυπωσιακό κόκκινο.

 

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε αρκούν δυο απλά βήματα: Να κάνετε like στη σελίδα του beautyblog στο Facebook και να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post. O διαγωνισμός ξεκινά από σήμερα Τρίτη 14 Ιουνίου και θα λήξει την Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 12 το βράδυ. Τα ονόματα των νικητριών θα ανακοινωθούν το Σάββατο 18 Ιουνίου και θα λάβετε πολύ σύντομα το δώρο σας.

 

Good luck girls! (and boys, why not?)

 

1,384 Σχόλια
  1. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΚΑΝΤΕΜΩ,ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. πω πω στο τσακ τον προλαβα τον διαγωνισμο!! (ελπιζω δηλαδη!) θελω ενα τετοιο δωρο pleaseeeeeeee

  3. Για να δούμε ποιες θα είναι οι τυχερές..

  4. ΤΕΛΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ…..ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ !!!!

  5. einai api8ana den yparxoun logia vasika…makari na eimai tuxerh n kerdisw ena set…EsTe LaUdEr….se latreuw…<3

  6. ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ESTEE LAUDER ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ!!!!

  7. Προλαβα …το ελπιζω γιατι εινα τελεια.

  8. Μοναδικό Δώρο Ευκαιρία να κανουμε ενα μικρο δωρο στον εαυτο μας παραμονες εορτών….

  9. θα ηταν τιμη μου να τη δοκιμασω!τη θελω παρα πολυ!

  10. Είναι απίστευτα!!! Η καλύτερη Branda!!! Και η καλύτερη ποιότητα!!!!έχω Lip-gloss!!

  11. Θέλω πολύ να κερδίσω αυτό το μοναδικό δώρο!! Ένα δώρο χρήσιμο και πολύτιμο για κάθε γυναίκα που ξέρει να διαλέγει καλλυντικά!!!

  12. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΑΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ!

  13. αχ!!!!! Καταπληκτικά μακαρι να είμαι τυχερή!!!!!!

  14. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

  15. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!!

  16. Η τύχη απαντά στις ερωτήσεις σου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.