Nivea: Ένα Pure and Natural ταξίδι στο Costa Navarino.

 

Ο λόγος του ταξιδιού στο πανέμορφο Costa Νavarino, μου αποκαλύφθηκε σιγά-σιγά όταν κατάλαβα ότι η αιτία της επιλογής του συγκεκριμένου μέρους, από το team της Nivea δεν ήταν απλώς το να δούμε από κοντά αυτό το υπέροχο ξενοδοχείο αλλά περισσότερο για να πάρουμε μια γεύση από την πανέμορφη, εύφορη και ευλογημένη από όλες τις πλευρές Μεσσηνιακή γη που τόσο απλόχερα η φύση την έχει προικίσει και με λαχταριστούς καρπούς και με πλούσια χλωρίδα αλλά και με το εκπληκτικό βαθύ μπλε χρώμα της θάλασσας. Και αυτό διότι η φύση αυτή τη φορά είχε άμεση σχέση με τα νέα της μάρκας.

 

Το παραπάνω το συνειδητοποίησα όταν  είδα στην συνέντευξη τύπου τα νέα- έκπληξη για την ολοκαίνουργια σειρά της Nivea και σιγουρεύτηκα όταν η επόμενη μέρα περιλάμβανε βαρκάδα με καΐκι στο νησάκι Πρώτη σαν ναυαγοί σε μια απομονωμένη παραλία, με καμινέτα, φτιάξαμε  από βότανα, απειροελάχιστα υλικά και τρία καμινέτα, κρέμες για το πρόσωπο, το σώμα αλλά και ένα τουρσί με δίκταμο που το φυλάω σαν κόρη οφθαλμού.

 

Αλλά ας ξεκινήσω από την νέα σειρά και θα καταλήξω και στα υπόλοιπα. Στο πλαίσιο λοιπόν των 100 χρόνων που κλείνει φέτος η Nivea καινοτομεί και παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη  σειρά προϊόντων περιποίησης και φροντίδας με πολύτιμα συστατικά βιολογικής καλλιέργειας, Pure & Natural. Η σειρά Pure & Natural είναι η πρώτη μάρκα προϊόντων ευρείας κυκλοφορίας που κάνει την είσοδό της στην αγορά αυτή. Τα προϊόντα της σειράς Pure & Natural περιέχουν 95% φυσικά συστατικά, και είναι αποτέλεσμα της πολύχρονης έρευνας στα εργαστήρια της Beiersdorf, αλλά και της επιθυμίας της να ικανοποιεί την ανάγκη των καταναλωτών για συστατικά από τη φύση, που ταυτόχρονα είναι φιλικά προς το περιβάλλον κι ευχάριστα στη χρήση.

 

Η νέα σειρά Pure & Natural, αποτελείται από προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος, αλλά και αποσμητικής προστασίας, και υπόσχεται να φροντίσει με πιο φυσικό τρόπο τις ανάγκες τις καθημερινότητάς μας. Έτσι, τα νέα προϊόντα περιέχουν αγνό Argan Oil, οργανικό burdock fruit, φαρμακευτική aloe vera, περιποιητικό jojoba oil και χαμομήλι, χωρίς parabens, σιλικόνη και τεχνητές χρωστικές ουσίες. Πάντως στην παρουσίαση αυτό που ενθουσίασε και μένα και την Κορίνα και την Ροζαλί ήταν το υπέροχο άρωμά τους και η μεταξένια τους υφή.

 

Το ξενοδοχείο Costa Navarino The Romanos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deep Beautiful Blue Sea

 

 

 

 

Σπηλιά για θαλάσσιες χελώνες

 

 

Trekking προς το Μοναστήρι του μικρού νησιού Πρώτη

 

 

Ναι, είναι αράχνη πάνω στον ιστό της – που φαίνεται σαν να αιωρείται!

 

 

 

Ναυαγοί φτιάχνουν φαγητό και βέβαια καλλυντικά! (όταν είναι γυναίκες!!)

 

 

 

 

Θα τελειώσω με κάτι που ίσως περιμένατε, διότι beautyblog είναι αυτό, και χωρίς δοκιμή δεν κάνουμε τίποτα. Από το ταξίδι έφερα μαζί μου τέσσερα προϊόντα, για τέσσερις τυχερές από εσάς που θα είσαστε από τις πρώτες που θα τα δοκιμάσετε – αρκεί να μου αφήσετε κάτω από αυτό το post ένα σχόλιο. Και την Κυριακή – όπως πάντα- θα αναρτήσω σε post τις νικήτριες  και μετά θα σας στείλω mail για να σας ενημερώσω πότε θα τα λάβετε.

 

Σας εύχομαι ένα Pure and Natural τετραήμερο. Εγώ πάντως το χρειάζομαι!

 

 

1,174 Σχόλια
  1. sas efxaristo pou synexizete tis ekplhkseis me toso wraia dora gia th gynaika..

  2. Ονειρεμένο μέρος και καταπληκτικά προϊόντα!!!

  3. Πάντα μου αρέσει να δοκιμάζω πρωτοποριακά προϊόντα!!!

  4. υπεροχο δωρο!! για αλλη μια φορα η nivea εκανε τη διαφορα! 😉

  5. teleios syndiasmos omorfias kai xalarosis!!!! to thelo poly to doro ayto!! tha me ananeosei

  6. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ, ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!

  7. KATARXAS KALH TUXH SE OLOES SAS…..KAI SE OLOUS MAS POU 8ELOUME NA XARISOUME TO DWRAKI AUTO KAPOU….COSTA NAVARINO…..EIMAI ERGAZOMENOS SE AUTO TO SUGKROTHMA, PRAGMATIKA EINAI APISTEUTO….Twra gia thn nivea einai me diafora kaluterh marka peripoihshs, gia antres kai gunaikes……Goodluck for everybody…….

  8. μακαρι όλες μσα να μπορούσαμε να κάνουμε διακαπέσ σε αυτό το ξενοδοχειο

  9. eimai fan tis Nivea kai 8a h8ela poly na dokimasw ta sygkekrimena proionta

  10. Wow!!Bravo NIVEA!Diaxronikh aksia!Sas dino ta sygxaritiria mou!!Kalh epityxia se olous masss!

  11. οτι εχω δοκιμασει ειναι εκπληκτικο!!!!θελω να κερδισωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!

  12. οτι εχω δοκιμασει ειναι εκπληκτικο!!θελω να κερδισωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

  13. fisika proionta apo tin gi . ine logiko na prepi na arxisume na ta empisteuthume pia. ke otan su ta dini i nivea enas logos parapano

  14. μόλις ταξίδεψα με τις υπέροχες φωτογραφίες. πολύ έξυπνη επιλογή

  15. φαίνονται ωραία καλλυντικά! μακάρι να τα κέρδιζα!

  16. Μακαρι να κερδισω για να κανω δωρο το ταξιδι στους γονεις μου!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.