Aντηλιακό Ρεπορτάζ στην παραλία!

 

 

Νομίζω ότι κάποιες από εσάς το καταλάβατε ότι την προηγούμενη εβδομάδα έλειψα για ολιγοήμερες διακοπές κοντά στη θάλασσα αλλά εννοείτε το beautyblog το είχα μαζί μου- αυτή είναι η μαγεία άλλωστε- ότι μπορώ και αυτό και εσάς να σας έχω πάντα μαζί μου, όπου και να βρίσκομαι, οπότε πάντα πλέον περνάω καλά και δεν νιώθω και ποτέ μοναξιά.

 

Εκεί λοιπόν που καθόμουν και έπαιζα με τον κύριο Ρωμανό σκέφτηκα να πάρω την φωτογραφική μου μηχανή και να κάνω ένα μικρό ρεπορτάζ στις διπλανές ομπρέλες για να δω τι αντηλιακά προϊόντα χρησιμοποιούσαν οι λουόμενες/οι και μετά να σας τα δείξω και να τα σχολιάσουμε όπως κάνουμε κάθε φορά.

 

Ξεκίνησε λοιπόν μια περίεργη με την φωτογραφική μηχανή (εγώ δηλαδή) και μια και δυο αρχίζω να τραβάω φωτογραφίες, και κάποιοι με κοίταζαν παράξενα, κάποιοι δεν μου έδιναν σημασία, ένας Γερμανός μέχρι να καταλάβει τι ήθελα φώναζε νάιν –νάιν – νάιν  φοβήθηκα λίγο, μη μου φέρει το αντηλιακό στο κεφάλι – αλλά μετά κατάλαβε τι ήθελα και με άφησε να πάρω φωτογραφία, κάποιοι νόμιζαν ότι ήμουν από εταιρεία δημοσκοπήσεων, μια κυρία είχε πειστεί ότι μετά θα έβαζα καπελάκι με μάρκα και θα τους μοίραζα αντηλιακά δωρεάν, ο κύριος Ρωμανός έτρεχε από πίσω μου- τέλος πάντων, έκανα αυτό που είχα βάλει σκοπό να κάνω και ιδού τα πειστήρια:

 

Carroten Kids για μια οικογένεια που όπως πρόσεξα είχε δυο παιδάκια

 

 

Μοντέρνα γιαγιά με αντηλιακό Garnier Ambre Solaire (στην τσάντα της είχε άλλα τρία και για να την πιστέψω μου τα έδειξε..)

 

 

Kαι το εγγονάκι της ο Μιχαήλ, με χαριτωμένο παιδικό αντηλιακό Dulgon Kids από το Hondos Center

 

 

Αντηλιακό γερμανικής μάρκας Sun Dance όπου η συμπαθέστατη κυρία μου είπε ότι είναι πάρα πολύ καλό και της αρέσει πολύ

 

 

Αυτό είναι: Ξάπλα, άραγμα, βιβλίο και αντηλιακό Nivea for him and for her!

 

 

 

Ούτε να τα είχα στήσει έτσι για την φωτό! (σας το ορκίζομαι δεν το έκανα-σιγά μην άγγιζα και τις πετσέτες τους και με έπαιρναν στο κυνήγι!) Πλάτη με πλάτη Hawaiian Tropic και Nivea Kids: Ανταγωνιστικά στην αγορά, πλάι –πλάι στην προτίμηση του αγοραστικού κοινού. Τέλεια.

 

 

Η κυρία με Vichy Capital Soleil SPF 30

 

 

 

Αααα, να ο κύριος που μου φώναζε νάιν, νάιν, νάιν! Αλλά τελικά με άφησε να κάνω ότι θέλω ξάπλωσε με την εφημερίδα του και εγώ το ευχαριστήθηκα γιατί είχε πολλά στο τραπεζάκι: Nivea, Vichy, Sun Dance (το γερμανικό που λέγαμε) και άλλο ένα αντηλιακό σπρέι, που δεν το έβλεπα καλά, αλλά που να τολμήσω να το μετακινήσω…

 

 

 

Αν και δεν είδα τελικά με τι ψέκαζε την γυναίκα του, το έκανε με πολύ φροντίδα και όπως έδειχνε με περίσσια αγάπη…

 

 

 

Άλλο ένα ωραίο τραπεζάκι – όπου σίγουρα ανήκε σε γυναίκα και είδα ότι φροντίζει τα μαλλιά της με σειρές της Redken και της Kerastase, ψεκάζει το πρόσωπό της με νερό Avene, απλώνει αντηλιακό Castalia, και αγαπά το αντηλιακό φον ντε τεν της Shiseido. Σούπερ!

 

 

 

Avene Eau Thermale και Vichy Kids για την Στέλλα που είχε ένα κοριτσάκι και περιμένει το δεύτερο παιδάκι της!

 

 

H μαμά- Βάρσα σε ωραία πλαϊνή πόζα κρατάει το αντηλιακό της που είναι Roc Soleil Protexion SPF 30. (Την παρακάλαγα να γυρίσει αλλά μισεί οτιδήποτε έχει σχέση με έστω και μηδαμινή δημοσιότητα)

 

 

O κύριος Ρωμανός έχει και αυτός το δικό του αντηλιακό που σε αυτή τη φάση είναι το  Vichy Kids SPF 50, αλλά μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχουμε αδειάσει πολλά μπουκάλια από διάφορες μάρκες- διότι συγνώμη αλλά στο μόνο που με πιάνει η μαμαδίστικη παράνοια, είναι στις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

 

 

 

Άσχετο με τα αντηλιακά μεν, συγκλονιστικό ηλιοβασίλεμα δε.

 

 

 

A, και μια που μιλάμε για αντηλιακά να μην ξεχάσω κάτι που μπορεί να σας ενδιαφέρει: To Carroten έχει ξεκινήσει ένα μεγάλο διαγωνισμό, όπου αναζητά για να βραβεύσει το πιο φυσικό μαύρισμα του Καλοκαιριού! Για να πάρετε μέρος θα  χρειαστείτε μια φωτογραφία σας από την παραλία, όπου θα δείχνετε το  μαύρισμα σας.

 

Την φωτογραφία σας θα την ανεβάσετε στο wall του Carroten στο Facebook ( www.facebook.com/carroten.gr) και αυτόματα μπαίνετε στην κλήρωση όπου, 12  νικητές θα κερδίσουν από 1 Summer Box με 1 πλήρες σετ 4 αντηλιακών Carroten & πολλά ακόμα καλλυντικά προϊόντα και 12 ακόμη θα κερδίσουν από 1 αντηλιακό Carroten απο τις νέες σειρές 2011. Μπορείτε να στείλετε τις συμμετοχές σας ως τις 4-7

 

Ακούστε τώρα τελευταία στιγμή τι μου ήρθε… για να παίξουμε και λίγο… Η πρώτη από εσάς που θα καταλάβει από τις φωτογραφίες, σε ποιο μέρος ήμουν, κερδίζει ένα απίθανο beauty δώρο! Όμως: Αν σε κάποια το έχω ήδη πει- δεν επιτρέπετε να το μαρτυρήσει. Επίσης (επειδή σας αγαπάω) θα σας βοηθήσω  λίγο. Ήμουν στην Ελλάδα (αν και το σκηνικό θυμίζει Χαβάη), δεν είναι νησί και μου αρκεί να μου πείτε  ή το Νομό, ή μια κοντινή πόλη…Γρήγορα, γρήγορα κορίτσια μου για να μην μας πάρουν χαμπάρι!

 

 

 

35 Σχόλια
  1. Μα τί ωραία ιδέα!!!Αυτό είναι ρεπορτάζ!!! Πολύ μου άρεσε…Προτείνω στο επόμενο, να σκαλίσεις νεσεσεράκια…..χιχι!!

  2. Πλάκα πρέπει να είχε αυτή η “έρευνα”…Μήπως είχατε πάει στην Κυλλήνη…??

  3. Καλό μήνα!
    Ανυπομονώ να φύγω και εγώ για διακοπές σε 15 ημέρες (ή μάλλον σε 14 για να ακριβολογώ!)…
    Ο χώρος φαίνεται φανταστικός, και χαίρομαι που δεν είναι σε νησί … (δεν μπορώ τα πλοία!).
    Θα μπορούσε και να είναι Ολυμπία και πέριξ…
    Φιλιά και καλό ΣΚ σε όλους μας!

  4. Χααααααα! Προλάβατε κυρίες μου!! Συγχαρητήρια!! Λοιπόν beauty δώρο στην soulapx αλλά και στην Angelina! Διότι το Olympian Oasis είναι ίδια απόσταση και από την Κυλλήνη και από την Ολυμπία (αλλά αρκετά πιο μακριά από την Καλαμάτα kat-rap μου!!)
    @Soula:Περιμένω τα στοιχεία σου στο [email protected]
    @Kat-Rap: Βασικά τα δικά σας νεσεσεράκια θα ήθελα πολύ να σκαλίσω!!

  5. Δεν πειράζει…Πλάκα έχουν αυτά τα κουιζάκια!! Συγχαρητήρια στις κυρίες που το βρήκαν…!!Θα μας πεις τί είναι το beauty δώρο-έκπληξη ή αφού το λάβουν…??
    ‘Οσο για το νεσεσεράκι μου…Κάποιες φορές γίνεται βαλιτσάκι το κακόμοιρο απ’αυτά που του φορτώνω….χα!

  6. Χαχαχαχαχα!! Τώρα συνειδητοποίησα ότι είμαι ανάμεσα στις νικήτριες….Μπερδεύτηκα….’Αλλα βλέπω, κι άλλα διαβάζω….Εμ…Σίδερο και ζέστη δεν είναι καλό συνδυασμός!!!! Ανυπομονώ να το λάβω….!!!Τί θα είναι?? Στέλνω τώρα mail….!!!

  7. Επ επ! ΚatRap εδώ!!Χαχαχαχα!!
    Λοιπόν…Κρίμα που δεν είναι η Καλαμάτα, αν και είναι επίσης ωραίος προορισμός…Πάντως, ο μικρούλης μια χαρά φαίνεται να πέρασε εκεί που πήγατε….
    Το νεσεσεράκι μου, η αλήθεια είναι ότι αλλάζει συχνά πυκνά κι έχει μέσα ό,τι μπορείς να φανταστείς…Το αγόρι μου λέει ότι είναι το βαλιτσάκι του Sport Billy…χεχε!!
    Συγχαρητήρια στις νικήτριες!!! Περιμένουμε να μας πουν τί ήταν το δώρο έκπληξη……!!!!!!!
    Ευχαριστούμε Τζούλια για αυτές τις εκπληξούλες…!!!*

  8. Μόλις έστειλα το e-mail.Ελπίζω να μην μπερδεύτηκα και σ’αυτό!Πωπω..

  9. @Soulapx: Συγνώμη, Σούλα, δεν κατάλαβα… Και σίδερο, και ζέστη και beautyblog? Αααα εσένα σου αξίζει μεγάλο δώρο και μάλλον θα σε βάλω να το διαλέξεις μόνη σου!! Δεν συμφωνείτε κορίτσια;;;;

  10. Τί σύγχυση κι αυτή με το κουιζάκι σου…!!χιχιχι!!

  11. Ναιαιαιαιαι!!!!!!!! Αλλά καλό δώρο και για την Αντζελίνα…:-)

  12. Βέβαια!’Ολα γίνονται! Δεν είδατε όμως τ’αποτελέσματα?’Aλλα έβλεπα κι άλλα νόμιζα ότι έβλεπα.’Ισως κι επειδή δεν είμαι πολύ τυχερή στους διαγωνισμούς. Δε χρειάζεται πάντως κάποιο διαφορετικό δώρο.Ευχαριστώ πολύ!

  13. Και μιας και μιλάμε για αντηλιακά…Στο πρόσωπο χρησιμοποιείτε,κι αν ναι,ποιο?? Εγώ, φοβάμαι λίγο….Γενικά, προσέχω πολύ τί βάζω στο πρόσωπό μου….Και συγκεκριμένα, φοβάμαι το συνδυασμό ήλιου-κρέμας…Ενώ δε μ’αρέσει καθόλου να γίνεται άσπρο το πρόσωπό μου..Αλλά, είναι πολύ σημαντική η καλή προστασία απ’τον ήλιο!!

  14. καλημερα κοριτσια παλι δεν προλαβα!!!!!!!!!!!!απο την πρωτη φοτο καταλαβα ποιο ειναι αυτο το μερος Η κυλληνη εχω παει φανατστικο μερος και οι ανθρωποι πολλυ καλοι εμεις ειχαμε παει στο ριβιερα ενα αξεχαστο παρασκευοσαβατοκυριακο!!!!!!!!!!!!!!!!!πολλες πυσινες μια τεραστια παραλια τζακουζι!!!!!!τα παντα εχουνε ενα μικρο εξωτικο νησακι!!!!!!!!!!!!!!παλι ατυχη δεν πειραζει!!!!!!!!!Σε φανταζομαι να προσπαθεις να βγαζεις φοτο χαχαχα και ο μικρουλης σου μαζι εεεεεεεεεεεεε τωρα μου εφτιαχες την μερα!!!!!!!!!!!!!!

  15. ‘Επρεπε κάποιος να τραβήξει και μια φώτο με Τζούλια σε ρόλο beauty-spy και Ρωμανό από πίσω της….χιχιχι!!

  16. ΑΑΑΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΗΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΟ ΣΠΑ!!!!!!!!!!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΩΧΕΙΟ ΣΤΟ ΑΛΟ ΕΧΟΥΝΕ ΜΙΚΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΠΩΣ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΓΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΑΓΕΦΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΧΑΡΗΚΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΖΑΚΟΥΖΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΥΣΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΡΙΦΟΓΙΡΙΖΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

  17. @Kat Rap: Τι είπες τώρα;;;; Εννοείτε ότι πρέπει ΠΑΝΤΑ να φοράμε αντηλιακό προσώπου – ακόμα πιο σημαντικό από το αντηλιακό σώματος!!! Αχχχ, γλυκιά μου Kat-Rap… δεν θα είσαι πάντα 22 ετών… Και όταν πας 35 χωρίς αντηλιακή προστασία -πίστεψέ με – θα το έχεις μετανιώσει αλλά θα είναι αργά… Και τότε θα θυμηθείς το beautyblog…Λοιπόν οπωσδήποτε αντηλιακό SPF 30, καπέλο, ομπρέλα, καθόλου “ηλιοθεραπεία” έτσι κι αλλιώς θα μαυρίσεις και μόνο που θα βρίσκεσαι στην παραλία και στα 35 (που σου φαίνονται μακρινά τώρα…) θα με ευγνωμονείς…

  18. Ναι “μαμά”!!Τα λες πολύ σωστά..:-) Γι’αυτό ρωτάω…Δεν έχω βρει κανένα αντηλιακό προσώπου που να στρώνει καλά στην επιδερμίδα μου…Μετά, γεμίζω σπυράκια ή τη νιώθω χάλια…’Οσο για την ηλιοθεραπεία, δε μου πολυαρέσει…Δεν αντέχω για πολύ τον ήλιο και τη ζέστη….

  19. @vaso:Έτσι ακριβώς όπως το λες Βάσω μου. Αυτό το μέρος είναι ονειρεμένο για παιδιά… γι αυτό το επέλεξα και εγώ..

  20. ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑΝΕ ΠΟΛΥ!!!!3 ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ!!ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΠΩΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ Ο ΜΠΟΥΦΕΣ!!!!!!!!!!!!ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ,ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΗΓΑΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ.ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΚΟΡΗ!!!!!!!!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ!!!!!

  21. Κρίμα…ξέρω κι έτσι δεν μπορώ να παίξω! Δεν πειράζει βέβαια,χάρηκα που είδα ότι πέρασες όμορφα(το μαρτυρά η παραλία και τα ηλιοβασιλέματα)Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι !!!

  22. Φέτος το καλοκαίρι δεν μας έχει κάνει τη χάρη να αρχίσουμε να ονειρευόμαστε αντιηλιακά και παραλίες , λόγω του άστατου καιρού . ( Προσωπικά είμαι με πυρετό στο γραφείο τυλιγμένη σε ζάκέτα ) Πάντως κατά τη γνώμη μου το αντιηλιακό είναι το σήμα-κατατεθέν του καλοκαιριού ( μαζί με το παγωτό και το καρπούζι ) . Τέλειο το ηλιοβασίλεμα , σίγουρα πέρασες καλά αφού είχες τη διάθεση και για γκάλοπ αντιηλιακού στην παραλία !

  23. ΑΑΑΑΑ! Τι καλά που ξεκίνησε ο μήνας μου! Και λένε οι κακοί για εκλείψεις και αηδίες….
    Τίποτα δεν μας πιάνει εμάς τις μπιουτι-μπλογκίτσες (είναι νεολογισμός και μπορείς να τον χρησιμοποιείς, έχεις την άδεια του συγγραφέα!)
    Φιλιά, φιλιά, φιλιά και καλό ΣΚ σε όλους!

  24. Δεν παίζεσαι με τίποτα, είσαι θεά, και το κουιζάκι τέλειο. εύχομαι να περάσεις φανταστικά όλο τα καλοκαίρι!!!!!

  25. Λοιπόν, λέω να κάνω και άλλα τέτοια ρεπορταζ-γκάλοπ (όπως το αποκάλεσε η Mous Mous) γιατί νομίζω σας άρεσε…

  26. Πολύ καλή η σκέψη σου!!!! Μας αρέσουν πολύ πολύ!!!!!!!!!*

  27. btw, KatRap σε ευχαριστώ που με υποστηρίζεις! Ξεχάστηκα πριν …

  28. Χαχαχα! Σιγά βρε… Καλό μήνα τυχερούλα!!:-)

  29. Ζηλεύω, ακόμα δεν έχω αρχίσει μπάνια!! Αλλά σίγουρα μ’έβαλες σε καλοκαιρινή διάθεση μ’αυτό το άρθρο Τζούλια! 🙂

    Εμένα για το σώμα μ’αρέσουν τα Hawaiian Tropic, γιατί μυρίζουν υπέροχα, και για το πρόσωπο το Extreme Fluid της La Roche Posay, γιατί έχω λιπαρό δέρμα και το συγκεκριμένο αντηλιακό απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει ΚΑΘΟΛΟΥ λαδίλα! Είναι τέλειο σας λέω!! 😉

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.