Δώρο: Κερδίστε 10 αντηλιακά λάδια Carroten Omega Care!

 

Αν έβαζα τα πράγματα σε μια σειρά αυτή θα ήταν η εξής: Μια φορά και έναν (όχι και τόσο παλιό) καιρό το μόνο που χρησιμοποιούσαμε τους καλοκαιρινούς μήνες στη θάλασσα ήταν λάδια για να μαυρίσουμε (και μάλιστα πολλές φορές δικής μας  «παρασκευής»).  Πριν από περίπου μια 15ετία όταν ο ήλιος άρχισε πλέον να γίνεται επικίνδυνος τα λάδια άρχισαν να εξωθούνται στο πυρ το εξώτερο διότι συνήθως δεν παρείχαν αντηλιακή προστασία και την θέση τους πήραν οι λοσιόν και οι αντηλιακές κρέμες με υψηλούς δείκτες προστασίας.

 

Σήμερα χάρη στην τεχνολογία τα πράγματα έχουν αλλάξει και μπορούμε να συνδυάσουμε και τα δυο. Ειδικά όταν πρόκειται για τα λάδια νέας γενιάς Carroten Omega Care, εξασφαλίζουμε και υπέροχο σοκολατένιο μαύρισμα και απόλυτη προστασία από τον ήλιο.

 

Τα νέα λάδια μαυρίσματος και προστασίας Omega Care (http://www.carroten.gr/) συνδυάζουν -με απόλυτη ισορροπία- ενεργά συστατικά για όμορφο και βαθύ μαύρισμα με πολύτιμους περιποιητικούς παράγοντες, που προστατεύουν την επιδερμίδα από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου. Η πρωτοποριακή σύνθεση τους  με Ω (3, 6, 7 και 9) λιπαρά οξέα, ενισχύει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας, και βοηθά στη διατήρηση της υδρολιπιδικής ισορροπίας της. Περιέχουν ένα μοναδικό μείγμα από έλαια καρότου & καρύδας και άλλων συστατικών που επιταχύνουν το μαύρισμα., ενώ τα εκχυλίσματα καλέντουλας & χρυσάνθεμου παρέχουν περιποίηση και ανακούφιση της επιδερμίδας. Τα λάδια Omega care είναι δερματολογικά ελεγμένα  και ανθεκτικά στο νερό. Θα τα βρείτε με δείκτες προστασίας SPF 15, 20 και 30.

 

Πάντως σε γενικές γραμμές φέτος τα Carroten μας έχουν ξεσηκώσει. Κάτι το απίθανο καλοκαιρινό τραγούδι των Otherview &Mark F.Angelo –  “Carroten Η Σταρ του Καλοκαιριού”, κάτι οι διαγωνισμοί που οργανώνουν μέσω του Facebook (www.facebook.com/carroten.gr) για το πιο φυσικό καλοκαιρινό μαύρισμα, κάτι τα Carroten πάρτι σε διάφορες παραλίες(http://www.carroten.gr/index.php?p=summer_events_beach)  έχουν καταφέρει να κάνουν «καυτό» ένα καλοκαίρι, που μάλλον θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα πιο «δροσερά» (από όλες τις απόψεις) που έχει ζήσει η χώρα μας…

 

Anyway, αρκετά με την πολυγραφία (πως λέμε πολυλογία;) διότι  τώρα 10 από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα αντηλιακό Carroten για το πάρετε μαζί στις διακοπές σας.  Η διαδικασία είναι η γνωστή: Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα Δευτέρα 4 Ιουλίου έως την Παρασκευή 8 Ιουλίου στις 12 το βράδυ. Οι τυχερές/οι θα ανακοινωθούν το Σάββατο 9 Ιουλίου και θα τα λάβετε σύντομα.

 

Το μόνο λοιπόν που χρειάζεται για να μπούμε πλέον για τα καλά σε καλοκαιρινό mood διακοπών, είναι το αγαπημένο μας Carroten και ένα τραγούδι για να μας ξεσηκώσει. Δεν συμφωνείτε;

http://www.youtube.com/user/TheCarrotengr

 

Julia’s beauty tip: Δεν θα σας πω να το κάνετε σώνει και καλά – αυτές άλλωστε είναι οι δικές μου αλχημείες που δεν ταιριάζουν σε όλες – απλά σας το αναφέρω: Ακούστε και με ποιον άλλο τρόπο χρησιμοποιώ το λάδι της Carroten. Εκεί γύρω στα μέσα Αυγούστου, όταν έχω πλέον πάρει το χρώμα που θέλω,  τα βράδια μετά το ντους και την ενυδατική μου κρέμα, ψεκάζω μια ιδέα από το λάδι στα πόδια, τα χέρια μου και το ντεκολτέ. Το μαύρισμα μου δείχνει πιο έντονο και το σώμα μου αποκτά μια όμορφη λάμψη και μια γλυκιά μυρωδιά θάλασσας και καρύδας….

838 Σχόλια
  1. Έχω σκοπό να το αγοράσω έτσι κι αλλιώς!!! 😀

  2. ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ CARROTEN ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!

  3. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ … ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!

  4. ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. είμαι τυχερός???? το θελωωωωωωωωωωωωωωωωωω

  6. οτι χρειαζομαστε για την παραλια!

  7. Τέλειο!!! Σε 2 εβδομάδες φεύγω για διακοπές και το δώρο θα είναι ακριβώς ότι μου χρειάζεται.

  8. to dwro einai oti akrivws xreiazomai mias k se 2 vdomadoules fevgw gia diakopes!!!

  9. ta xrhsimopoiw hdh kai einai polu kala proionta!!!teleio dwraki gia to kalokairi!!!!!!!

  10. Λατρεύω Carroten εδώ και χρόνια!! Είναι τόσο αξιόπιστα, που τα επιλέγω με κλειστά μάτια 😉

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.