Review: Δοκιμάζουμε την Benefit Bad Gal Lash Mascara

 

Όπως η ζωή είναι απρόβλεπτη (άλλα κανονίζεις, άλλα σχεδιάζεις και αλλιώς σου έρχονται τελικά τα πράγματα) το ίδιο συμβαίνει και στο beauty blog το οποίο έχει και αυτό τη δική του ζωή και κάποιες φορές τα πράγματα δεν έρχονται έτσι όπως τα έχω σχεδιάσει. Κάνω αυτόν τον πρόλογο διότι ξέρω πολύ καλά ότι για σήμερα σας είχα υποσχεθεί το Part Two του «Βρίσκομαι στο Μέλλον» αλλά δεν τα κατάφερα.

 

Η χθεσινή μου μέρα περιλάμβανε δυο επαγγελματικές συναντήσεις μια  στις 11 το πρωί και μια  στις 2 το μεσημέρι,  μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση στις 8 το βράδυ για την σειρά μακιγιάζ Make Up Forever και μια άφιξη αεροπλάνου από το Λονδίνο στις 10:30 (εκεί βρισκόταν η γιαγιά μου και ο θείος μου) και το πλάνο μου ήρθε τα πάνω κάτω.

 

Μάλιστα σήμερα το πιο πιθανό ήταν να μην βλέπατε τίποτα το νέο και κανένα απολύτως post (θέλω να περάσω όλη τη μέρα με τη γιαγιά μου που έχω να την δω από τον Φεβρουάριο) αλλά στάθηκα πολύ τυχερή. Χθες, εκεί γύρω στις 6 το απόγευμα, έλαβα ένα mail μιας πολύ αγαπημένης αναγνώστριας του beauty blog η οποία μου έγραψε την εμπειρία της για ένα προϊόν που δοκίμασε πρόσφατα.

 

Το κείμενο της είναι τόσο ζωντανό, τόσο ενδιαφέρον, τόσο καλογραμμένο που δεν νομίζω ότι εγώ (και ας είναι η δουλειά μου αυτή) να το έγραφα καλύτερα. Πριν σας αφήσω να το απολαύσετε όμως, θα σας ζητήσω μια χάρη: Περιμένω απ όλες σας να μου γράφετε τις εμπειρίες σας. Και ίσως δημιουργήσω μια στήλη στο beauty blog με αυτές τις εμπειρίες. Και έτσι κάθε μια ξεχωριστά και όλες μαζί μπορούμε να μαθαίνουμε πράγματα η μια από την άλλη που να μας βοηθήσουν τελικά όλες. Και που ξέρετε; Κάποιες από αυτές τις εμπειρίες μπορεί να αξίζουν πολλά δώρα… (λέω εγώ τώρα και το μυαλό μου έχει ξεφύγει πάλι…). Καλή διασκέδαση!

 

 

 

Την Benefit την είχα γνωρίσει από ξένα sites και στα ταξίδια μου στο εξωτερικό αγόραζα συχνά και με την λογική και την αγωνία, να έχω πάντα stock από τα αγαπημένα μου προϊόντα που δεν υπήρχαν στην Ελλάδα.  Έτσι γνώρισα για πρώτη φορά ένα brand που επένδυε στα gadgets της ομορφιάς και του μακιγιάζ και όχι μόνο στα χρώματα, τις παλέτες ή τα πολυάριθμα είδη του, αλλά έδινε λύσεις σε προβλήματα όπως οι μαύροι κύκλοι, το λιπαρό δέρμα, οι κοκκινίλες, η κάλυψη ατελειών κ.λ.π.  

Αγαπημένα μου highlights έγιναν, το Dr. Feelgood ένα μοναδικό όπως θα ξέρεις προϊόν σε μορφή balm, για σταθεροποίηση του μακιγιάζ, βελτίωση της εμφάνισης των πόρων και φρεσκάρισμα όποτε το χρειάζεσαι, αφού απορροφάει το σμήγμα και τη λιπαρότητα που έχει δημιουργηθεί στη διάρκεια της μέρας και δίνει ματ εμφάνιση.  Δεν προσφέρει όμως μόνο αυτά, αλλά είναι κι ένα καλλυντικό που βελτιώνει και απαλύνει το δέρμα, κι αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του. 

Όπως επίσης καλλυντικό με την έννοια μιας πολλαπλής κρέμας ματιών, είναι το πιο καταπληκτικό concealer που δοκίμασα ποτέ, το Οh la lift.  Concealer, κρέμα για τους μαύρους κύκλους και παράλληλα προϊόν λάμψης και φρεσκαρίσματος πάνω ή κάτω από το make up, για κάθε στιγμή που το χρειάζεσαι μέσα στη μέρα.   Μεγάλη αδυναμία ωστόσο, έχω και στις πούδρες της Benefit, αυτά τα  απίστευτα σατινέ προϊόντα, που γίνονται ένα με το δέρμα και δίνουν απίστευτες αποχρώσεις στην επιδερμίδα.  Την  Dallas, την Coralista, την Sugarbomb, το Bronzing 10, αν μπορούσα θα τις είχα όλες!!!!

 

Τη mascara ωστόσο της Benefit, Bad Gal Lash,  δεν την είχα δοκιμάσει, ως τη μέρα που μου την έστειλες ! Η πρώτη μου εντύπωση όταν την άνοιξα ήταν μια μεγάλη έκπληξη.  Το βουρτσάκι της μου φάνηκε υπερβολικά μεγάλο, σε μια εποχή που οι περισσότερες ονομαστές μάσκαρα, τα μικραίνουν, τα λυγίζουν, τα στρίβουν, τα …δονούν… (απίστευτα χαζό αυτό το τελευταίο, κατά την άποψη μου και πολύ μαρκετίστικο…..).

Αναρωτήθηκα πόσο εργονομικό θα ήταν και αμφέβαλα κατά πόσο θα κάλυπτε ικανοποιητικά όλες τις βλεφαρίδες, ειδικά τις πίσω που συνήθως είναι αυτές που δεν καλύπτονται.  Ε.. λοιπόν η Benefit είχε κάνει και πάλι το θαύμα της!  Με μια κίνηση καλύπτει όλες τις βλεφαρίδες, με ομοιόμορφο χρώμα, χωρίς κόμπους, χωρίς μουτζούρες και πασαλείμματα και μια έντονη, εβένινη απόχρωση του μαύρου. 

Τελικά το μεγάλο βουρτσάκι ήταν πολύ σωστά μελετημένο και αποτελεσματικό.  Η μάσκαρα έχει αντέξει όλες αυτές τις τελευταίες μέρες της μεγάλης ζέστης του καλοκαιριού, όλη μέρα στη δουλειά στο κέντρο της Αθήνας, ακόμα και υπό τις αναθυμιάσεις των χημικών τις επίμαχες μέρες (ο.κ υπό αυτές τις συνθήκες κράτησε αξιοπρεπώς χαρακτήρα και δεν με μετέτρεψε, αν μη τι άλλο, σε αρκουδάκι panda…καταπληκτικό crash test! ).  Εννοείται αγαπητή μου Τζούλια, ότι θα βρίσκεται στο νεσεσέρ των διακοπών μου, θα την φοράω και θα σ΄ ευγνωμονώ και θα απολαμβάνω τις υπέροχες μακριές και λάγνες βλεφαρίδες που μου χαρίζει!  Αγαπημένη Benefit χαίρομαι πολύ που ήρθες επιτέλους και στην Ελλάδα !  Έφυγε το άγχος να στοκάρω στα συρτάρια μου, τα προϊόντα που  δεν μπορούσα να στερηθώ, περιμένοντας το επόμενο ταξίδι στο Βερολίνο ή το Λονδίνο !

 

Φιλάκια πολλά !

Stella

 

 

Σας υπόσχομαι για αύριο (εκτός αν εγώ ξεμυαλιστώ με τη γιαγιά και ο κύριος Ρωμανός με την προ-γιαγιά) το «Βρίσκομαι στο Μέλλον Part Two»

 

 

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Χαχα!! Νομίζω μας έχεις βάλει όλες στο κόλπο για τα καλά!! Πολύ ωραία τα λέει η κυρία που έγραψε για τα προιόντα της Benefit…!!
    Kαι τί καλά που ήρθε η γιαγιά σου…Τους λατρεύω τους ηλικιωμένους..!!Τυχερός ο κύριος Ρωμανός που έχει ακόμη και προ-γιαγιά…!!
    Νομίζω εμείς σου δίνουμε όση άδεια θέλεις να περάσεις όμορφα μαζί της…χεχε!!
    Φιλάκια!!*

  2. @Kat -Rap: Ευχαριστώ Κατερινάκι! Καλημέρα!! (και ναι, δίκιο έχεις… θέλω να σας κάνω όλες beauty-bloggers!!!) xxx

  3. Κι εμείς…..”Τραβάτε με κι ας κλαίω”…χιχι!! Καλημέρααααααααα!!!!*

  4. Καλημέρα!!!ελπίζω να μην μας την φέρεις και αύριο…χι χι χι!!!!να την κάνεις αυτή την στήλη που λες με τις εμπειρίες μας από προιόντα που δοκιμάζουμε θα έχει πολύ ενδιαφέρον…Κάλά να περάσεις με την γιαγιά και τον κύριο Ρωμανό!!!φιλιά

  5. ετσι ακριβως ειναι παιδια η bad gal, την αγορασα κ εγω την προηγουμενη εβδομαδα!ασε που ηθελα να παρω ενα κουτακι απο ολα τα προιοιντα γιατι ειναι τελεια!μεχρι σαν διακοσμητικα τα χρησιμοποιεις!

  6. Καλώς τους δέχτηκες!
    Δεν θέλω να απογοητεύσω τους φίλους του beautyblog, αλλά κοίταξε να απολαύσεις όσο το δυνατόν περισσότερο τους αγαπημένους σου!
    Εμείς μπορούμε να περιμένουμε…
    Πρέπει να γινόμαστε συλλέκτες εμπειριών και αναμνήσεων (πικρή προσωπική πείρα…)
    Φιλιά και καλές βόλτες

  7. !!!!!!!!!!καλημέρα!!!!φιλακια πολλα!!!!

  8. Η μάσκαρα είναι κόκκινο πανί για μένα!!!! τις λατρεύω! ειδικά άμα δεν έχεις μεγάλες βλεφαρίδες όπως εγώ και με τις ψευτικες παλεύω αλλά δεν….
    μας βάζεις σε μεγάλο πειρασμό Τζουλια…!!!! το ξ’έρεις???

    φιλιά πολλά!!!

  9. Σου προτείνω να κάτσεις και να χαρείς τους αγαπημένους σου κι όσες είναι πιστές σου αναγνώστριες δε θα αποποιηθούν τη σχέση μαζί σου αν δεν γράψεις μια και δυο και τρεις μέρες.

  10. Τα κατάφερες πάλι να με ξεμυαλίσεις έστω και από τόσα χιλιόμετρα μακριά…πάλι δεν θα μου περνάει η ώρα αύριο στη δουλειά μέχρι να σχολάσω και να αρχίζω να γυρνάω τα μαγαζιά μπας και τη βρώ πουθενά…γιατί όπως έχω ξαναπεί στην Κόρινθο ζω στην άκρη του δρόμου…δεν βρίσκεις σχεδόν τίποτα καινούργιο…αλλά δεν πειράζει ας είναι καλά ο προαστιακός και για άλλη μια φορά θα την βρω την άκρη……να περνάς καλά…ΧΧΧ

  11. pou na trexo na tin vro,,ti maskara ennow,,,,,me 2 pedakia spitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii….doraki den exei??????????????filia se olousssssssss

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.